Σχέσεις

5 Τρόποι να διαρκεί το sex περισσότερο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έχεις βρεθεί ποτέ στη δύσκολη θέση να “τελειώσεις” πιο νωρίς από την σύντροφο σου; Σίγουρα μια τέτοια κατάσταση φέρνει εσένα σε αμηχανία και δυσαρεστεί την κοπέλα σου.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις επιδόσεις και τις αντοχές σου.

 

Πως να αντέχεις περισσότερο στο κρεβάτι

 

1. Μην το σκέφτεσαι

kaliteres epidoseis

Το άγχος για τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι είναι αυτό που στην ουσία σε κάνει να “πέφτεις”. Αντί να σκέφτεσαι τι θα κάνεις στο κρεβάτι, πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου κάτι άλλο. Μπορείς να επικεντρωθείς στο σώμα σου για να ηρεμήσεις.

2. Διάβασε Kama Sutra

kama sutra vivlio

Αν δεν έχει τύχει να διαβάσεις το Kama Sutra, τότε μάλλον θα έπρεπε. Μέσα στο βιβλίο αναφέρεται μια τεχνική που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να μάθεις πως να συγκρατείσαι και να αντέχεις περισσότερο. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την τεχνική θα έπρεπε να αρχίζεις με αργούς ρυθμούς και να αυξάνεις την ένταση μετά από 4-5 λεπτά. Αν αρχίσεις να νιώθεις ότι έχεις φτάσει στο τέλος, σταμάτησε και συγκρατήσου χωρίς να απομακρυνθείς, και προσπάθησε να ελέγξεις τον εαυτό σου. Έπειτα, ξεκίνα πάλι από την αρχή.

3. Μη βιάζεσαι

megaliteri diarkeia

Αντί να βιαστείς να τελειώσεις, προσπάθησε να πάρεις το χρόνο σου. Αν κάνεις seχ με πιο αργούς ρυθμούς, τότε θα μπορέσεις να συνδεθείς περισσότερο με την σύντροφο σου και να έχετε μια εκπληκτική εμπειρία και οι δύο. Και η σύντροφος σου θα νιώσει καλύτερα καθώς θα προσπαθείς να τη φροντίσεις και να εξερευνήσεις το σώμα της.

4. Δοκίμασε ένα διαφορετικό είδος άσκησης

love lfe

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να εξασκήσεις τους PC μυς σου; Είναι εκείνοι οι μυς που εκτείνονται από την “ευαίσθητη περιοχή” σου μέχρι και τη λεκάνη σου. Αυτοί οι μύες λειτουργούν κατά τη διάρκεια της ούρησης και μπορείς να μάθεις να τους ελέγχεις όταν προσπαθήσεις να διακόψεις τη διαδικασία αυτή. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων κάθε μέρα. Δες εδώ 13 ακόμη ασκήσεις για καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι.

5. Μη μπαίνεις βαθιά

Αν φοβάσαι ότι η βαθιά είσοδος σου, θα σε οδηγήσει σε γρήγορα αποτελέσματα τότε δοκίμασε μερικές πιο απαλές κινήσεις. Μια άλλη κίνηση που μπορεί, επίσης, να βοηθήσει είναι να κάνεις εναλλαγές μεταξύ των κινήσεων σου.

Κάθε άντρας έχει τη δική του τεχνική για να χαλαρώνει και να κάνει το seχ να διαρκεί περισσότερο. Τις περισσότερες φορές, όμως, αυτές οι τεχνικές δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς δε λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των συντρόφων τους. Για να μην καταστρέψεις την στιγμή, απλά δοκίμασε έναν από τους παραπάνω τρόπους και πες μας τα αποτελέσματα.