bad-manners

10 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν βρεις κοπέλα!

by theman

Όποτε αισθάνεσαι μόνος και σκέφτεσαι ότι θες να κάνεις μία νέα γνωριμία, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ίσως δεν θα βρεις έτσι λύση στα προβλήματα σου. Θα πρέπει να σκεφτείς κάποια πράγματα πριν βρεις κοπέλα! Συνήθως όταν κάποιος βαριέται ή όλοι του οι φίλοι είναι σε σχέσεις, αρχίζει να σκέφτεται ότι ίσως θα πρέπει και ο ίδιος να κάνει μία σχέση. Αυτή η ιδέα βασίζεται σε παράγοντες όμως που δεν έχουν καμία σχέση με το αν όντως είναι έτοιμος κάποιος να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Πολλές φορές όσοι δεν είναι έτοιμοι για σχέση και βρίσκουν μία κοπέλα, δεν της φέρονται καλά. Η κοπέλα αυτή είναι άτυχη που έμπλεξε μαζί τους, γιατί αυτοί δεν σκέφτηκαν καλά τις πράξεις τους πριν προχωρήσουν. Αυτό που σκέφτηκαν είναι, πως θα είναι ωραίο να έχουν μία σχέση αλλά δεν σκέφτηκαν πόση δουλειά χρειάζεται η σχέση!

Είναι προφανές πώς οι σχέσεις έχουν πλεονεκτήματα και είναι υπέροχες. Η κοπέλα σου μπορεί να είναι και φίλη σου, ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι και περνάς το χρόνο σου μαζί, κάποια που σε ικανοποιεί και γενικώς ένα άτομο που σου αρέσει να έχεις κοντά σου.

Επίσης, οι κοπέλες θέλουν να προσφέρουν σε αυτούς που αγαπάνε, γιατί είναι γενικώς πολύ γενναιόδωρα πλάσματα. Δεν μιλάμε απαραίτητα για δώρα, αλλά για σπιτικό φαγητό και κινήσεις φροντίδας που αρέσει στις γυναίκες να κάνουν.

 

Τι πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις σχέση!

 

Θες σχέση επειδή έχουν οι φίλοι σου

friends-in-relationships

Οι φίλοι σου έχουν σχέσεις και βγαίνουν όλοι μαζί με τις κοπέλες τους. Δεν θες να πηγαίνεις μόνος σε αυτές τις συναντήσεις και να μένεις έξω από τη παρέα. Αυτή η ιδέα της σχέσης για την παρέα, είναι πολύ κακή γιατί όχι μόνο βασίζεται στις επιλογές των άλλων, αλλά αναγκάζει και μία κοπέλα που εσύ δεν θες πραγματικά ή αρκετά να είναι μαζί σου, πιθανότατα μέχρι να χωρίσουν οι φίλοι σου.

Βαριέσαι μόνος

bored-alone

Αν απλώς βαριέσαι και χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό στη ζωή σου, δεν χρειάζεσαι κοπέλα. Χρειάζεσαι φίλους ή χόμπι. Να κάνεις κάτι που θα σου αρέσει και θα σε κρατάει απασχολημένο στον ελεύθερο χρόνο σου. Οι σχέσεις όμως δεν είναι γι αυτό το σκοπό. Η κοπέλα που τυχόν θα βρεις, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για διασκέδαση. Οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από απλή διασκέδαση. Έχουν δυσκολίες και θέλουν πολλή δουλειά για να λειτουργούν σωστά.

Δεν έχεις χρόνο για σχέση

not-having-time

Οι φίλοι σου έχουν χρόνο και έχουν κάνει σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πώς έχεις και εσύ τον απαραίτητο χρόνο να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο. Αν είσαι πολύ απασχολημένος με τη δουλειά σου και με τον τρόπο ζωής σου, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις το περιθώριο για μία κανονική σχέση.

Αν τελικά σε τέτοιες συνθήκες, βρεις μία κοπέλα, δεν θα έχεις ποτέ χρόνο να την δεις. Εκείνη όμως θα θέλει να περνάτε χρόνο μαζί, πράγμα που είναι φυσιολογικό. Αν εσύ είσαι διαρκώς απασχολημένος με τη δουλειά και τα χόμπυ σου, εκείνη θα είναι δυστυχισμένη.

Δεν ξέρεις πώς να της συμπεριφερθείς

bad-manners

Πολλοί άντρες δεν έχουν ιδέα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στις κοπέλες τους. Αν είσαι ένας από αυτούς που πιστεύουν πως η σωστή συμπεριφορά προς το άλλο τους μισό, είναι σαν μία βόλτα στο πάρκο, κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος σε αυτή την περίπτωση.

Η σύντροφος σου θα χρειάζεται φροντίδα, προσοχή και πάνω από όλα σεβασμό. Αυτά τα πράγματα θα ήταν καλό να ξέρεις πώς να τα προσφέρεις μέσα από μία καλή συμπεριφορά, πριν βρεις μία κοπέλα. Αν δεν έχεις τη διάθεση να τα προσφέρεις αυτά σε μία γυναίκα, δεν χρειάζεσαι σχέση.

Δεν θες να παραδόσεις την ελευθερία σου

freedom

Οι άντρες και η ελευθερία είναι κάτι γενετικό ίσως, κάτι που ωθεί τα αρσενικά να γίνονται κυνηγοί και εξερευνητές. Αν και στη σημερινή εποχή αυτά τα στερεότυπα σβήνουν σιγά σιγά, γιατί και οι γυναίκες αγαπούν την ελευθερία τους, μερικές φορές οι άντρες πιστεύουν πώς μία σχέση θα τους στερήσει την πολύτιμη ελευθερία κινήσεων. Αν δεν είσαι έτοιμος να παραδόσεις όλη την ελευθερία που έχεις τώρα, τότε δεν χρειάζεσαι σύντροφο. Με λίγα λόγια δεν χρειάζεσαι μία κοπέλα να της δίνεις αναφορά, ή να σε συνοδεύει σχεδόν όπου πας.

Δεν θες να βγαίνεις με την παρέα σου και την κοπέλα σου

friends-and-girlfriend

Πώς αισθάνεσαι στην ιδέα να φέρνεις στην παρέα σου και την κοπέλα σου; γιατί μία σχέση τα έχει αυτά. Αν δεν σου αρέσει η ιδέα θα πρέπει να γνωρίζεις πως δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις χώρια αυτά τα δύο πράγματα, Κάποια στιγμή η κοπέλα θα αναρωτηθεί το γιατί. Δεν θα είναι ευτυχισμένη με κάτι τέτοιο.

Μία σχέση δεν είναι μόνο s

not-only-sex

Μία σχέση δεν είναι μόνο σex και μάλιστα όποτε βολεύει μόνο τον έναν. Δεν χρειάζεσαι καν σχέση γι αυτό. Η σχέση χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και πιο πολλά πράγματα για να λειτουργεί και να είναι αρμονική.

Πότε είχες σχέση τελευταία φορά

teleytaia-sxesi

Πότε είχες τελευταία φορά σχέση, είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να θυμάσαι. Αν ήταν πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχει λόγος γι αυτό. Σκέψου τι σε κράτησε μακριά από μία δέσμευση τόσο καιρό και ακόμα σε κρατάει.

Αντιθέτως, αν χώρισες πριν από μία εβδομάδα και θες αμέσως να βρεις μία κοπέλα, πάλι κάνεις λάθος. Μετά από ένα χωρισμό καλό είναι να υπάρχει απόσταση από νέες σχέσεις ή γνωριμίες για να μπορέσεις με καθαρό μυαλό να βρεις αυτό που θες.

Δεν έχεις ξεπεράσει την πρώην σου

not-over-the-ex

Έχεις ξεπεράσει 100% την πρώην σου; Μία καινούργια κοπέλα στη ζωή σου δεν είναι για να πάρεις εκδίκηση ή να πληγώσεις μία παλιά. Επίσης, δεν θα σε βοηθήσει να γιατρέψεις μία πληγή, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις ο ίδιος για τον εαυτό σου.

Αν δεν έχεις ξεχάσει ακόμα την πρώην σου, δεν χρειάζεσαι μία καινούργια. Αν αγαπάς κάποια άλλη δεν θα μπορέσεις να προσφέρεις κάτι στην νέα σου σχέση και θα πληγώσεις ένα άτομο που δεν φταίει σε τίποτα.

Δεν θες να μοιραστείς την ζωή σου

breakup

Εν τέλει, ο δεσμός είναι χρόνος, ενέργεια, συναισθήματα, προσπάθεια και άλλα πολλά. Δίνεις τον μισό σου εαυτό σε ένα άλλο άτομο και είστε μαζί σαν ένα. Χρειάζεται να αναρωτηθείς, είσαι έτοιμος για μια τέτοια δέσμευση;

Related Posts