foreplay

10 Πράγματα που θέλουν οι γυναίκες να ξέρεις για το seχ!

by theman

Μπορεί οι γυναίκες να συζητάνε τα πάντα μεταξύ τους (πίστεψε με, τα πάντα!), σε εσένα, όμως, δεν αποκαλύπτουν εύκολα πολλά πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι να μένεις στην άγνοια και να προσπαθείς να ανακαλύψεις μόνος σου τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να την ικανοποιήσεις σε όλους τους τομείς.

Αν θέλεις κι εσύ να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι, δεν χρειάζεται μόνο να κάνεις γυμναστική κάθε μέρα. Δες παρακάτω 10 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να γνώριζες γύρω από το θέμα του seχ.

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να “απογειώσεις” μια γυναίκα

 

1. Δεν είναι η πρώην σου

talking-in-bed

Μην υποθέσεις ότι αυτά που έκανες στην πρώην σου θα αρέσουν και στην τωρινή σου κοπέλα. Κάθε γυναίκα λειτουργεί διαφορετικά, και θα πρέπει να βρεις αυτό που έχει αποτέλεσμα στην καινούρια σου σχέση.

Αφιέρωσε χρόνο να μάθεις τι ακριβώς θέλει και τι της αρέσει. Δε χρειάζεται να αναλύσετε τι θέλει. Μπορείς απλά να τη ρωτάς αν της αρέσει αυτό που κάνεις εκείνη την στιγμή και άκουσε τις αντιδράσεις της.

2. Προετοίμασε την

foreplay

Θα ξεκινούσες ποτέ κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς να κάνεις προθέρμανση; Δεν το νομίζω. Ούτε στο κρεβάτι θα πρέπει να παραμελείς αυτή την προθέρμανση. Και δεν εννοώ να προετοιμάσεις μόνο τις εpωτογενείς ζώνες επάνω της, αλλά και το μυαλό της.

Οι γυναίκες λειτουργούμε διαφορετικά στο θέμα αυτό σε σχέση με τους άντρες. Θέλουμε να νιώσουμε ότι είμαστε ξεχωριστές και ότι το άτομο απέναντι μας μας εκτιμάει. Φρόντισε, λοιπόν, να της κάνεις κοπλιμέντα και να της λες τι σου αρέσει επάνω της καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Φίλησε την και άγγιξε την απαλά πριν αρχίσεις το πραγματικό παιχνίδι μαζί της. Με αυτό τον τρόπο θα την προετοιμάζεις σιγά σιγά για αυτό που θα ακολουθήσει.

3. Την ενδιαφέρει η “εξωτερική φροντίδα”

excitement

Φυσικά δεν αναφέρομαι στους κοιλιακούς σου (όχι πως μας πειράζει αν υπάρχουν!). Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να φτάσουν στην κορύφωση χωρίς να τις εpεθίσεις στην κάτω περιοχή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, ή ακόμη και κάποιο δοvητή. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει εκεί για κάποιο λόγο!

4. Κράτησε την συγκεντρωμένη

man-and-woman

Εκτιμούμε πολύ την προσπάθεια σου να μας κρατήσεις συγκεντρωμένες όταν είμαστε στο κρεβάτι. Δυστυχώς έχουμε τόσα πολλά στο μυαλό μας που τα σκεφτόμαστε όλη την ώρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια του seχ.

Βοήθησε την σύντροφο σου να επικεντρωθεί στη στιγμή εκείνη ρωτώντας αν της αρέσει και λέγοντας πως αισθάνεσαι εσύ. Ακόμη κι ένα χάιδεμα στο αυτί ή ένα βλέμμα μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

5. Διατήρησε το ενδιαφέρον

spicy-things

Πολλές φορές η γυναίκα μπορεί να βαρεθεί κατά τη διάρκεια του seχ ή να μην έχει καθόλου διάθεση. Αυτό συμβαίνει επειδή το seχ έχει γίνει αρκετά προβλέψιμο. Αν έχει καταντήσει μέρος της ρουτίνας σας, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τα πράγματα.

Δοκίμασε να κάνεις την κίνηση σου σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού. Ξεκίνησε τα προκαταρκτικά παιχνίδια έξω από την κρεβατοκάμαρα, ή στείλε ένα μήνυμα λέγοντας της τι σκέφτεσαι.

6. Μην την αμελήσεις πριν και μετά το seχ

intimate-time

Το τι θα κάνεις πριν και μετά το seχ έχει την ίδια σημασία με ότι κάνεις κατά τη διάρκεια του. Μη νομίζεις ότι με μία αγκαλιά είσαι καλυμμένος.

Προσπάθησε να τη βοηθήσεις να ηρεμήσει, να καθαρίσει το μυαλό της και αν έχετε παιδιά, φρόντισε τα κι εσύ λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απάλλαξε την από μερικές ευθύνες στο σπίτι και να δεις που θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταλήξετε στο κρεβάτι.

7. Δεν έχει όλη τη νύχτα μπροστά της

kissing-time

Σίγουρα καμία γυναίκα δεν θέλει να έχει έναν άνδρα δίπλα της ο οποίος φτάνει στον στόχο του γρήγορα. Επίσης, όμως, καμία γυναίκα δεν θέλει να διαρκεί η πράξη πάρα πολύ ώρα.

Σύμφωνα με έρευνες, η ιδανική διάρκεια της σεξοuαλικής πράξης είναι κάτω από τα 30 λεπτά. Υπάρχουν βέβαια και ζευγάρια που αντέχουν πολύ περισσότερο. Μετά από ένα σημείο και μετά, όμως, η γυναίκα αρχίζει να κουράζεται.

8. Μην την πιέζεις

bed-pressure

Αν ο μοναδικός σου στόχος όταν κάνεις seχ είναι να φτάσετε στον οpγασμό, τότε οφείλω να σου πω ότι δεν την αφήνεις να το απολαύσει. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την πιέσεις να τελειώσει, να χάσει τη διάθεση της και να την κάνεις να αισθανθεί ότι δεν την καταλαβαίνεις. Σταμάτα, λοιπόν, να την ρωτάς αν τελείωσε κάθε φορά που την παίρνεις αγκαλιά.

9. Χρησιμοποίησε λιπαντικό αν χρειάζεται

Πολλές φορές η γυναίκα λόγω του άγχους, των φαρμάκων που μπορεί να παίρνει, ή της δίαιτας της, δεν είναι τόσο υγρή όσο θα ήθελες. Μην αρχίσεις να απελπίζεσαι. Δεν σημαίνει ότι δεν την ξεσηκώνεις. Χρησιμοποίησε λίγο λιπαντικό για να την βοηθήσεις και να μπορέσετε να αντέξετε περισσότερο και οι δύο.

10. Μη βιαστείς

love

Το seχ δεν τελειώνει μόλις ολοκληρώσει ο άντρας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετά μέρη του σώματος σου και να συνεχίσεις το παιχνίδι. Ακόμη κι αν πιστεύεις ότι όλα έχουν τελειώσει, ρώτησε την αν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο για να την ευχαριστήσεις.

Να θυμάσαι ότι το seχ είναι σαν τη γυμναστική. Όσο περισσότερο προσπαθείς να καταλάβεις μια γυναίκα, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις!

Related Posts