zeygari

Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη των ανδρών στην αρχή μιας σχέσης!

by theman

Ναι, ναι το ‘χουμε πει πολλές φορές, εμείς οι γυναίκες είμαστε περίεργα πλάσματα και δυσκολεύεστε να μας κατανοήσετε. Στη προσπάθειά σας όμως να μας γοητεύσετε κάνετε κάποια λάθη που μπορεί να καταστρέψουν τη σχέση.

Τα λάθη των ανδρών στην αρχή μιας σχέσης είναι συχνό φαινόμενο, γι΄αυτό θα έχεις προσέξει αν έχεις μια μακροχρόνια σχέση ότι οι ομηρικοί καυγάδες ήταν στην αρχή της σχέσης σας.

Εννοείται πως κι εμείς κάνουμε αρκετά φάουλ και είναι λογικό όταν δύο άνθρωποι δεν γνωρίζονται να υπάρχουν παρανοήσεις. Να θυμάσαι ότι ο χρυσός κανόνας είναι ένας: να είσαι ο εαυτός σου.

Εσύ ποιο απ’ αυτά τα λάθη έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κάνει;

 

Τα συχνότερα λάθη που κάνεις στην αρχή μιας σχέσης

 

Παίρνεις πολλά δώρα

dwro

Φυσικά και μας αρέσουν τα δώρα, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Όταν απ’ την αρχή της σχέσης παίρνεις πολλά δώρα φαίνεται σαν να θέλεις να εντυπωσιάσεις μ’ αυτό τον τρόπο και όχι με την προσωπικότητά σου. Εκτός αυτού πρέπει να σκεφτείς ότι η κοπέλα σου ίσως νιώσει άβολα γιατί εκείνη μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να πάρει τόσα πολλά δώρα και με την πρώτη ευκαιρία θα ψάξει να σου πάρει κάτι ακριβό, αλλά μπορεί να ζοριστεί πολύ για να τα καταφέρει.

Και εννοείται πως αν μετά από λίγο καιρό σταματήσεις, τότε σίγουρα θα ακούσεις το “έχεις αλλάξει”, “δεν είσαι πια ο ίδιος” και όλο αυτό θα λειτουργήσει εναντίον σου. Άρα το μέτρο είναι το καλύτερο σ’ αυτή την περίπτωση.

Δεν την ακούς

antras den akouei

 Οι γυναίκες από τη φύση μας είμαστε πολύ πιο εκφραστικές και θέλουμε να μιλάμε για να εκφράζουμε συνεχώς αυτό που σκεφτόμαστε και νιώθουμε. Κάποιες όμως γυναίκες σίγουρα μιλάνε παραπάνω απ’ τις υπόλοιπες. Αν η κοπέλα σου είναι μια απ’ αυτές μην σκεφτείς ότι μπορείς αυτό να το αλλάξεις στην πορεία.

Σε διαβεβαιώνω πως δεν πρόκειται να αλλάξει και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ακούς γκρίνια γιατί δεν την ακούς όταν σου μιλάει. Οι λύσεις είναι δύο: ή χωρίζεις τώρα που είναι νωρίς και βρίσκεις κάποια στα μέτρα σου ή βάζεις τα δυνατά σου και ακούς κάθε το που θέλει να σου πει.

Λες ναι σε όλα

antras leei nai

Μπορεί να σου ακούγεται ελκυστική η ιδέα του να λες σε όλα ναι και να είσαι το καλό παιδί, αλλά πίστεψέ με δεν λειτουργεί. Καμία γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα που δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις και πρωτοβουλίες και αυτό φαίνεται ακόμα και από την απόφαση του σημείου συνάντησης για το πρώτο ή δεύτερο ραντεβού.

Αν της δείξεις πως δεν έχεις πρόβλημα με τίποτα μπορεί εσένα να σου φαίνεται ιδανικό, αλλά σε εκείνη θα δείξεις έλλειψη πρωτοβουλίας. Πες δυνατά τη γνώμη σου και μην λες ναι σε όλα χωρίς καν να το σκεφτείς. Μπορείς να δεις εδώ αναλυτικά γιατί οι γυναίκες δεν προτιμούν τα καλά παιδιά: 10 λόγοι που οι γυναίκες δεν προτιμούν τα καλά παιδιά!

Αλλάζεις προτεραίοτητες

antroparea

Όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης σίγουρα οι φίλοι σου θα καταλάβουν ότι θες να περνάς αρκετό χρόνο με την καινούρια σου κοπέλα. Όταν όμως ο καιρός θα περάσει όλο αυτό θα αλλάξει κι εσύ θα αρχίσεις να περνάς αρκετό χρόνο ξανά και με τους φίλους σου ή θα δίνεις παραπάνω βάση στη δουλειά σου και κάπου εκεί θα ξεκινήσουν οι καυγάδες γιατί απλά θα έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στη σχέση.

Γι΄αυτό φρόντισε να έχεις ισορροπία σε όλες σου τις σχέσεις εξ΄αρχής. Βγες και με τους φίλους σου όπως θα έβγαινες και παλαιότερα και δείξε στην κοπέλα σου ποια είναι η καθημερινότητά σου για να είσαι ξεκάθαρος για τη ζωή σου και να αποφύγεις προστριβές. Πρόσεξε όμως να έχεις μέτρο γιατί όποια γυναίκα νιώσει ότι δεν είναι ψηλά στις προτεραιότητές σου μάλλον θα φύγει.

Αρκείσαι σ’ αυτά που έχεις

zeygari

Μπορεί εσείς οι άντρες να υπολογίζεται το τώρα αλλά ο γυναικείος νους είναι μονίμως στο μέλλον. Αν της δείξεις πως δεν ενδιαφέρεσαι για το μέλλον τότε μάλλον δεν έχεις πολλές ελπίδες να ευδοκιμήσει αυτή η σχέση. Κάθε γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα που οραματίζεται πράγματα για τον εαυτό του, αλλά και για το κοινό σας μέλλον. Γι’ αυτό μοιράσου όλους σου τους μελλοντικούς στόχους με την σύντροφό σου και σίγουρα αυτή η σχέση θα λειτουργήσει.

Related Posts