Σχέσεις

5 Λόγοι που δεν θέλει να σου κάνει στοματικό SEΧ μια γυναίκα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι γνωστό σε όλους πως κάθε άντρας τρελαίνεται για το στοματικό seχ, για πολλούς αποτελεί μέχρι και κριτήριο επιλογής εpωτικής συντρόφου. Αυτό που ξέρεις καλά επίσης όμως είναι πολλές γυναίκες το σιχαίνονται και δεν μπορείς να αντιληφθείς τον λόγο.

Αρχικά αν έχεις σταθερή σχέση θα σου συνιστούσα να το συζητήσεις με την σύντροφό σου αν είναι κάτι που σου λείπει από το κρεβάτι σου, αλλά θα σε βοηθήσω κιόλας να καταλάβεις γιατί πολλές γυναίκες το αποφεύγουν.

Υπάρχουν κάποια λεπτά σημεία, τα οποία μια γυναίκα δεν θα στα αποκαλύψει εύκολα, αλλά την αποτρέπουν από το να σε ικανοποιήσει. Για αυτό εδώ θα δεις αυτούς τους λόγους και προσπάθησε να διορθώσεις ό,τι πάει στραβά για να ικανοποιείσαι ακόμα περισσότερο.

 

Γιατί οι γυναίκες σιχαίνονται τον στοματικό έpωτα!

 

Γίνεσαι πιεστικός

apomakrunsh gynaikas

Μπορεί σε όλες τις φαντασιώσεις σου και στις ταινίες εpωτικού περιεχομένου ο άντρας να σπρώχνει το κεφάλι της γυναίκας προς τα κάτω, αυτό στην πραγματική ζωή είναι ότι χειρότερο για μια γυναίκα γιατί νιώθει ότι την υποχρεώνεις να το κάνει.

Μπορείς απλά να το ζητήσεις ή να φροντίσεις να της πεις εκ των προτέρων ότι σου αρέσει το συγκεκριμένο κομμάτι. Μια γυναίκα θα είναι καλή σε αυτό μόνο αν το κάνει γιατί το θέλει και όχι γιατί την υποχρέωσες, που αυτό σημαίνει ότι και για εσένα ίσως να μην είναι η απόλυτη ικανοποίηση.

Τελειώνεις χωρίς προειδοποίηση

Την στιγμή που φτάνεις στην κορύφωση ίσως να μην θέλεις να πεις τίποτα εκτός από ακαθόριστες κραυγές. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι ότι δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες να νιώθουν μέσα στο στόμα τους ή ακόμα και να καταπίνουν το σπέρμα σου. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να προειδοποιήσεις πριν τελειώσεις ώστε να τραβηχτεί αν θέλει ή να το έχεις συζητήσει πριν την εpωτική πράξη ώστε να έχει διευκρινιστεί και αν δεν θέλει μπορεί να σου επιδείξει κάποιο άλλο μέρος του σώματός της για να τελειώσεις.

Δεν ανταποδίδεις το στοματικό

gynaika arneitai to krevati

Αν νομίζεις ότι είναι προνόμιο μόνο των ανδρών το στοματικό seχ, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Είναι κάτι για το οποίο τρελαίνονται και οι γυναίκες. Άρα αν το ζητάς μόνο εσύ και δεν το ανταποδίδεις ποτέ το πιο πιθανό είναι η σύντροφός σου να σταματήσει να σου κάνει τη χάρη. Θυμήσου ότι το κάνει μόνο για σένα, εκείνη δεν έχει καμία ευχαρίστηση από αυτό, οπότε περιμένει κι εκείνη το δικό της δωράκι.

Δεν ξυρίζεσαι

ksurisma

Αν δεν σου αρέσει να ξυρίζεις τελείως αυτή την περιοχή, μπορείς απλά να κουρέψεις τις τρίχες με την ξυριστική σου μηχανή όπως ακριβώς κάνεις και με τα γένια σου. Δεν είναι πολύ καλή ιδέα την ώρα που είναι εκεί κάτω να τρώει και τρίχες. Επίσης οι τρίχες μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη εφίδρωση τις περιοχής με αποτέλεσμα να προκληθούν άσχημες οσμές, κάτι που επίσης θα της αφήσει κακή εμπειρία και δεν θα το ξανακάνει. Δες εδώ αναλυτικά πώς μπορείς να περιποιείσαι: Πως να φροντίσεις σωστά την περιοχή γύρω από το «εργαλείο» σου!

Αργείς να τελειώσεις

telos erwtikhs zwhs

Αν κάνεις 10 λεπτά να τελειώσεις με το στοματικό, αυτό θα φανείς μαραθώνιος στην κοπέλα σου, αφού θα κουραστεί. Θυμήσου ότι δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν τελευταίο στάδιο μετά από άλλες στάσεις ή να ξεκινήσετε από εκεί να μεσολαβήσουν άλλες στάσεις και να επιστρέψετε στο τέλος για happy end. Δες επίσης: Πράγματα που δεν πρέπει να πεις στην σύντροφο σου μετά το seχ!

Previous post

Ποιο κινητό έχει την καλύτερη κάμερα στην αγορά!

Next post

4 Απλά tips για γραμμωμένο σώμα μέχρι το καλοκαίρι!

The Author

theman

theman