Σχέσεις

7 Στάσεις του SEΧ που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο χαρισματικός!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει έναν «χαρισματικό» άντρα στο κρεβάτι. Ανεξάρτητα από τις διαστάσεις σου, υπάρχουν μερικές στάσεις του seχ που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις πιο μεγάλος.

Σίγουρα το να έχεις ένα μεγάλο «εργαλείο» μπορεί να σου δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση. Ο πιο σημαντικός παράγοντας, όμως, όσο αφορά την ικανοποίηση της συντρόφου σου δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτό. Με τις παρακάτω στάσεις θα καταφέρεις σίγουρα να νιώσεις κι εσύ αλλά και η κοπέλα σου την απόλυτη ικανοποίηση!

 

Στάσεις στο seχ για να νιώσεις πιο «μεγάλος»

 

Το ιεραποστολικό αλλιώς

slip'n'slide stasi

Η ιεραποστολική στάση είναι μία αρκετά συνηθισμένη στάση που την προτιμάνε αρκετά ζευγάρια. Αν, όμως, αλλάξεις μια σημαντική λεπτομέρεια, τότε θα δεις μεγάλη διαφορά.

Αντί να της ανοίξεις τα πόδια, κράτησε τα κλειστά ώστε να έχεις καλύτερη διείσδυση και λύγισε της τα πόδια για να αλλάξεις τη γωνία.

Doggy style

stasi skylou krevati

Λατρεμένη στάση κάθε άντρα καθώς σε κάνει να νιώθεις αρκετά «χαρισματικός» σε χρόνο μηδέν. Η στάση αυτή σου επιτρέπει να έχεις πιο βαθιά διείσδυση και περισσότερη απόλαυση και για τους δύο ενώ παράλληλα σου αφήνει τα χέρια ελεύθερα για να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις.

Μια άλλη εκδοχή

hound dog style

Αν έχεις βαρεθεί την παραπάνω στάση, τότε μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Βάλε την σύντροφο σου στα τέσσερα, αλλά αντί να ακουμπάει στις παλάμες της βάλε την να ακουμπήσει στους αγκώνες. Με αυτό τον τρόπο η πλάτη της θα δημιουργήσει μια καμάρα και θα έχεις ακόμη πιο βαθιά διείσδυση.

Η γοργόνα

Σε αυτή την στάση η γυναίκα είναι από πάνω κοιτώντας από την άλλη μεριά, με τα πόδια της ανάμεσα στα δικά σου. Υποστηρίζει το βάρος της με τα χέρια της ενώ εσύ μπαίνεις ανάμεσα της. Μιας και βρίσκεσαι εσύ από κάτω, έχεις πιο βαθιά διείσδυση ενώ παράλληλα διεγείρεις την κοπέλα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Στάση πεταλούδα

stasi petalouda

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις την καινούρια σου σύντροφο, απλά ζήτησε της να ξαπλώσει με την πλάτη επάνω σε κάτι το οποίο είναι σε χαμηλότερο ύψος από το «εργαλείο» σου. Κράτησε την από το πίσω μέρος και κίνησε την προς τα εσένα.

Με αυτή την στάση θα βρεις το σημείο G της κοπέλας σου ανεξάρτητα από το μέγεθος του «εργαλείου» σου.

Με τα πόδια ψηλά

cold shoulder

Ζήτησε από την κοπέλα σου να ξαπλώσει ενώ εσύ θα γονατίζεις μπροστά της. Βάλε και τα δύο πόδια της επάνω στον ώμο σου, και μετά γλίστρησε τα προς το στήθος σου. Βάλε κάθε πόδι της επάνω στους θωρακικούς σου μυς και κάνε εναλλαγές (είτε επάνω-κάτω είτε στο πλάι). Οποιαδήποτε στάση στην οποία η σύντροφος σου έχει τα πόδια της υπερυψωμένα θα σε βοηθήσει να νιώσεις πολύ μεγαλύτερος!

Ιεραποστολικό με μαξιλάρια

maxilaria krevati

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η ιεραποστολική στάση είναι αρκετά συνηθισμένη ανάμεσα στα ζευγάρια. Ανασηκώνοντας τη λεκάνη της με μερικά μαξιλάρια, θα έχει την ιδανική θέση ώστε να εντοπίσεις το σημείο G και να την απογειώσεις. Δες εδώ 9 τρόπους να «απογειώσεις» την σύντροφο σου.

Previous post

5 Κανόνες ντυσίματος που πρέπει να ακολουθείς αν είσαι γυμνασμένος!

Next post

7 Πράγματα που κάνεις στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν την εντυπωσιάζουν!

The Author

theman

theman