Σχέσεις

5 Στάσεις του SEΧ που θα την φτάσουν στην απόλυτη κορύφωση!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στόχος κάθε άντρα δεν είναι να απολαύσει μόνο εκείνος το seχ, αλλά να καταφέρεις να φτάσει και την σύντροφο του στον απόλυτο οργασμό. Ένας σίγουρος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να κατέβεις χαμηλά και να “παίξεις” με την γλώσσα και τα δάχτυλα σου. Όμως, σίγουρα θα θέλεις να μπορείς να την φτάνεις και σε εκείνο το σημείο κάνοντας seχ.

Στο the-man.gr, το ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 στάσεις του seχ που θα την φτάσουν στον απόλυτο οργασμό. Δοκίμασε τες και πίστεψε με θα την ξετρελάνεις. Δες επίσης ποιοι είναι οι 5 τρόποι για να διαρκεί το seχ περισσότερο!

 

Στάσεις του seχ που θα την φτάσουν στον απόλυτο oργασμό

 

Καθιστό doggy- style

kathisto sta tessera stasiΚάθισε στην άκρη του κρεβατιού ή σε μια καρέκλα και πες της να ακουμπήσει τα χέρια στο πάτωμα και να βάλει τους μηρούς της δεξιά και αριστερά από τα πόδια σου. Έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει περισσότερη διέγερση από ότι στο κλασσικό doggy- style μιας και υπάρχει καλύτερη κατανομή βάρους και εκείνη μπορεί να κοντρολάρει τις κινήσεις με την αντίσταση των χεριών της. Για καλύτερες αποδόσεις στο κρεβάτι μπορείς να δοκιμάσεις το Ometatron Nετρα 610MG (φυτικό χάπι του έρωτα χωρίς παρενέργειες) μπορείς να το βρεις εδώ!

Αγγελάκι στο χιόνι

stasi aggelaki tou xioniouΧιόνια μπορεί να μην έχουμε, αλλά πίστεψε με είναι το λιγότερο που σε νοιάζει. Ξάπλωσε την ανάσκελα και ξάπλωσε από πάνω της έτσι ώστε να βλέπει τον πισινό σου. Πες της να τυλίξει τα πόδια της στην πλάτη σου έτσι ώστε να σηκωθεί λίγο πιο πάνω η λεκάνη της και να μπορέσεις να μπεις μέσα της. Η στάση είναι σαν ανάποδο ιεραποστολικό το οποίο θα διεγείρει στο φουλ την κλειτορίδα της.

Δες επίσης: 10 στάσεις στο seχ για να την τρελάνεις!

Όρθιο “στα τέσσερα”

stasi orthio sta tesseraΑκόμα μια παραλλαγή της γνωστής στάσης “στα τέσσερα” όπου αντί να την έχεις στα γόνατα, βάλε την απλά να σκύψει μπροστά. Αυτή η στάση μπορεί να την κάνει να βιώσει τον απόλυτο οργασμό μιας και θα μπορεί παράλληλα με το seχ να παίζει και με την κλειτορίδα της για περισσότερη ηδονή.

Δες επίσης: Πως να τρελάνεις την γυναίκα σου στο seχ!

Ιεραποστολικό

stasi ierapostolikoΠες το βαρετό. Πες το κλασσικό και χωρίς κάποια σπιρτάδα σαν στάση. Όπως και να έχει η κλασσική στάση του ιεραποστολικού είναι από τις πιο ιδανικές στάσεις για να βιώσετε και οι δύο τη μεγαλύτερη ηδονή. Όχι απλά η διείσδυση είναι καλύτερη αλλά ταυτόχρονα διεγείρεις και την κλειτορίδα της. Αυτό σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή την κάνεις να “βλέπει” πυροτεχνήματα!

Εκείνη από πάνω

stasi i ginaika apo panw

Ναι είναι αλήθεια ότι όταν είναι από πάνω μπορεί να φτάσει στο σημείο του οργασμού πολύ ευκολότερα και γρηγορότερα από ότι σε άλλες στάσεις. Αυτό πολύ απλά γιατί έχει εκείνη τον έλεγχο και κουνιέται με τον ρυθμό και την ταχύτητα που την διεγείρουν περισσότερο. Οπότε άφησε την να ανέβει, ξάπλωσε και απόλαυσε το! Δες επίσης τις 10 στάσεις του seχ για μεγαλύτερη διείσδυση!

Previous post

Πως να "χτίσεις" σώμα για το καλοκαίρι (έστω και αργά)!

Next post

10 Νεανικοί αντρικοί συνδυασμοί με βερμούδες Bershka!

The Author

Maria P.

Maria P.