Σχέσεις

Τι να αποφύγεις για να είσαι πολύ καλός στο κρεβάτι!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι πολύ σημαντικό για έναν άνδρα να είναι πολύ καλός στο κρεβάτι. Βέβαια, πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι είναι πολύ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα, όμως δεν τα πάνε και τόσο καλά. Είναι αδύνατον να ξέρεις ακριβώς πόσο καλός είσαι, όμως μπορείς να υπολογίζεις στο περίπου. Πώς;

Σου έχω μερικές συμβουλές για να χρησιμοποιήσεις σαν γνώμονα, για σίγουρη επιτυχία. Δεν είμαι ειδικός, όμως σαν γυναίκα μερικά πραγματάκια μπορώ να στα εκμυστηρευτώ. Είσαι έτοιμος να ακούσεις μερικές συμβουλές για να τα πας καλά στο κρεβάτι; Ορίστε!

Τι κάνεις και δεν είσαι τόσο καλός στο κρεβάτι!

1. Δεν φτιάχνεις ατμόσφαιρα!

άνδρας γυναίκα κρεβάτι

Όλη μέρα έχεις όρεξη, το σκέφτεσαι και είσαι έτοιμος. Όμως εκείνη, δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει στο μυαλό σου. Προσπάθησε να της δείξεις τι έχεις στο μυαλό σου, ότι έχεις σχέδια για σήμερα. Ένα όμορφο τηλέφωνο, ένα καuτό μήνυμα, αγγίγματα από τη στιγμή που τη δεις λίγο πιο ένοχα. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε και οι δύο έτοιμοι για τη συνέχεια.

2. Παραλείπεις τα προκαταρκτικά!

podia krevati

Ή την οδηγείς στα προκαταρκτικά που απολαμβάνεις μόνο εσύ. Τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά για ετοιμαστούν τα σώματα, για να απολαύσουν και οι δύο τη συνέχεια. Μην φοβάσαι να κατέβεις χαμηλά και να αφιερώσεις χρόνο. Με τις επαναλήψεις θα βρεις «τον τρόπο» και θα την ικανοποιείς τόσο πολύ, που θα απογειώσει τη σεξouαλική σας ζωή!

Δες επίσης: 10 στάσεις στο seχ για να την τρελάνεις!

3. Φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι καινούριο!

zeugari erotas

Δεν δοκιμάζεις κάτι καινούριο, κάτι ξεχωριστό και αυτό σε κάνει να μην είσαι καλός στο κρεβάτι. Και όλα αυτά επειδή φοβάσαι, πως μπορεί να μην είσαι καλός, να μην αποδόσεις, και να απογοητεύσεις τη σύντροφό σου. Κάθε ζευγάρι έχει ανάγκη την ανανέωση, το αλατοπίπερο ρε παιδί μου! Το seχ από μόνο του είναι λίγο άβολο, δείξε πάθος και πίστεψέ μου, η διάθεση και η ένταση θα είναι υπέρ σου!

4. Δεν επικοινωνείτε, δεν τη ρωτάς τι θέλει!

antras ginaika krevati

Πάνω στην ένταση και το πάθος που λέγαμε πριν, παραλείπεις το πιο σημαντικό, να της μιλήσεις. Είναι πολύ εύκολο να τη ρωτήσεις τι θέλει, να ακούσεις τι της αρέσει και να της δείξεις ότι μπορείς να το κάνεις καλά. Δεν είναι πολύ πιο εύστοχο και σεξouαλικό από το να ψάχνεις και να ταλαιπωρείστε και οι δύο;

5. Δεν την αγγίζεις μόλις ολοκληρώσετε!

antras kimatai ginaika ksipnia

Ολοκληρώνετε και αμέσως μετά το χάος. Δεν μιλάτε, δεν την αγγίζεις, την αγνοείς. Μπορεί να μην το κάνεις επίτηδες και απλά να συμβαίνει επειδή είσαι κουρασμένος, θέλεις να κοιμηθείς ή επειδή δεν έχεις κάτι να πεις. Αυτό όμως είναι πολύ άσχημο. Εμείς οι γυναίκες θέλουμε  λόγια, χάδια, φιλιά μετά το seχ. Δεν σου λέω να συνεχίσεις για 100 ώρες, αλλά για λίγο, να κλείσει όμορφα όλο αυτό, δεν βλάπτει!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να διαρκεί το seχ περισσότερο!

Φίλε άντρα, βλέπεις κάποια λαθάκια που μπορούν να καταστρέψουν τη σεξouαλική σου ζωή. Είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και γι’αυτό θα σε συμβούλευα να αποφύγεις τα παραπάνω. Θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και θα είσαι ένας πιο δυνατός άνδρας όταν ξέρεις ότι είσαι καλός στο κρεβάτι. Τι περιμένεις λοιπόν; Εφάρμοσέ τες και θα με θυμηθείς!

Previous post

6 Φράσεις που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα!

Next post

27 Μοντέρνες επιλογές για γιορτινό ανδρικό ντύσιμο!

The Author

theman

theman