Μόδα

49 Μοντέρνες επαγγελματικές τσάντες & χαρτοφύλακες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ποιες από τις επαγγελματικές τσάντες είναι κατάλληλες για να τις χρησιμοποιήσεις; Αν κάνεις μια έρευνα, θα δεις ότι μερικά από τα χαρακτηριστικά της είναι το να είναι ελαφριά, να έχει άνετη λαβή, αλλά και να είναι αρκετά μεγάλη για να χωράει μέσα τον υπολογιστή και τα έγγραφα σου.

Οι παρακάτω χαρτοφύλακες που έχω να σου προτείνω περιλαμβάνουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα δίνουν στην εμφάνιση σου το απόλυτο στυλ.

 

Ανδρικές επαγγελματικές τσάντες

 

Χαρτοφύλακες για άνδρες

y not xartofylakas

Ένας χαρτοφύλακας μπορεί να σου λύσει τα χέρια ειδικά όταν χρειάζεται να μετακινείσαι αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας εξαιτίας της δουλειάς σου. Υπάρχουν διάφορα είδη χαρτοφυλάκων που μπορείς να βρεις στην αγορά. Όλες οι παραπάνω επιλογές διαθέτουν θήκη για υπολογιστή καθώς και επιπλέον θήκες για να τακτοποιείς τα έγγραφα σου. Οι λαβές τους είναι ανθεκτικές για να αντέχουν όσο βάρος κι αν έχεις μέσα. Εκτός από τις κλασικές τσάντες για υπολογιστή μπορείς να βρεις και μερικούς σκληρούς χαρτοφύλακες για επιπλέον αντοχή. (Buy Now)

 

Δερμάτινοι χαρτοφύλακες για άνδρες

Για εμφανίσεις με περισσότερο στυλ μπορείς να επιλέξεις έναν δερμάτινο χαρτοφύλακα. Οι δερμάτινες επαγγελματικές τσάντες είναι πραγματικά ανθεκτικές ενώ παράλληλα προσδίδουν κύρος σε κάθε σου εμφάνιση. Είναι μια τσάντα που πρέπει να έχει κάθε άντρας είτε είναι επαγγελματίας είτε όχι. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σχέδια με κουμπώματα ή με φερμουάρ. Μπορείς να βρεις ότι επιθυμείς και σε τιμές που αντιστοιχούν στο budget σου. Μπορείς να βρεις όλους τους χαρτοφύλακες εδώ!

 

Καφέ δερμάτινοι χαρτοφύλακες για άνδρες

Εκτός από χαρτοφύλακες σε μαύρο χρώμα μπορείς να βρεις και μερικές υπέροχες επιλογές σε καφέ αποχρώσεις. Το χρώμα αυτό μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα τα σύνολα σου ενώ είναι φτιαγμένες από δέρμα για να διατηρήσεις το στυλ αλλά και τη μοναδική τους αντοχή. Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω σχέδια αλλά και πολλά περισσότερα στο www.brandbags.gr.