Μόδα

43 Ανδρικά μαγιό MED για το καλοκαίρι 2017!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ποια λέξη σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη μάρκα MED; Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σκεφτείς είναι η ποιότητα και τα μοντέρνα σχέδια που έχει να σου προσφέρει σε κάθε κολεξιόν της. Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος ξεχωρίζει για τα μοναδικά της προϊόντα.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, και τις εταιρείες να έχουν ήδη αρχίσει να βγάζουν τις καλοκαιρινές τους κολεξιόν, η MED έρχεται να ξεχωρίσει με τα ανδρικά μαγιό της για το 2017. Ας δούμε, λοιπόν, τι έχει να μας προτείνει για το φετινό καλοκαίρι.

 

MED 2017: Καλοκαιρινά ανδρικά μαγιό!

 

Ανδρικά μαγιό σορτς MED 2017

Τα σορτς είναι ένα από τα μαγιό που επιλέγουν πολλοί άντρες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η MED έχει να σου προσφέρει αμέτρητα σχέδια σε διάφορες αποχρώσεις.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μονόχρωμες επιλογές και μαγιό με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων. Τα χρώματα που θα βρεις είναι σε κλασικό μαύρο ή λευκό, χωρίς να λείπουν και οι πιο εκκεντρικές επιλογές, όπως είναι το ροζ ή το κίτρινο. Μια ακόμη τάση που επικρατεί φέτος το καλοκαίρι είναι τα μαγιό σε μπλε αποχρώσεις, τα οποία μπορείς να βρεις σε διάφορα σχέδια και στυλ. Μπορείς να βρεις φθηνά αντρικά μαγιό εδώ!

 

Ανδρικά μακριά σορτς MED 2017

Εκτός από τα κοντά σορτσάκια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμάνε τα πιο μακριά μαγιό. Κι εδώ η νοοτροπία των μαγιό είναι η ίδια. Υπάρχουν μονόχρωμες επιλογές σε κλασικά χρώματα αλλά και μοντέρνα σχέδια ανάμεσα στα οποία μπορείς να επιλέξεις. Κι εδώ ξεχωρίζουν οι έντονες αποχρώσεις, ενώ τα σχέδια περιλαμβάνουν μαγιό σε στυλ στρατιωτικής παραλλαγής, ή μαγιό με ευδιάκριτο το σήμα της εταιρείας. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε αντρικά μαγιό εδώ!

Μαγιό σλιπ MED 2017

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, τότε μπορείς να αγοράσεις κι ένα από τα μαγιό σλιπ της εταιρείας. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά σχέδια αλλά σίγουρα τα μαγιό αυτά θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον χάρη στα μοναδικά τους χρώματα και μοτίβα.

Μπορείς να προμηθευτείς τα παραπάνω μαγιό από το επίσημο site της εταιρείας shop.med.com ή στο 231 055 0763