xwrismos

10 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα για επανασύνδεση!

by theman

Ο χωρισμός πολλές φορές έρχεται χωρίς να το καταλάβουμε και όταν πλέον συνειδητοποιούμε τι έχει συμβεί, αντιλαμβανόμαστε πως δεν ήταν αυτό που πραγματικά θέλαμε.

Αν έχεις βρεθεί σε αυτή τη θέση και είτε την χώρισες εσύ και το έχεις μετανιώσει, είτε εκείνη αλλά την αγαπάς ακόμα είτε το έφεραν οι περιστάσεις, αφού θες ακόμα να είστε μαζί πρέπει να προσπαθήσεις να την ξανακερδίσεις.

Υπάρχει όμως και μια λεπτή γραμμή την οποία δεν χρειάζεται να ξεπερνάς. Αν δεν καταφέρεις να την κερδίσεις πρέπει να ξέρεις το χρονικό σημείο στο οποίο πρέπει να την ξεχάσεις και να προχωρήσεις, καθώς δεν υπάρχει πλέον ελπίδα για επανασύνδεση. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αλλάξεις σελίδα από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά όταν έχεις ήδη προσπαθήσει αρκετά και δεν στο επιτρέπει, έρχεται η στιγμή να προχωρήσεις τη ζωή σου.

 

Πότε πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια για επανασύνδεση

 

Χωρίσατε για σοβαρό λόγο

xwrismos

Όταν ο λόγος χωρισμού είναι σοβαρός, όπως το ότι την απάτησες τότε η επανασύνδεση είναι πολύ δύσκολη γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη της. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτεί ξανά. Ακόμα και αν το προσπεράσει και δεχτεί να είναι μαζί σου ετοιμάσου για πολλά προβλήματα και συνεχή έλεγχο.

Έχεις προσπαθήσει ήδη τα πάντα

Όταν έχεις προσπαθήσει ήδη τα πάντα και δεν κατάφερες να την κερδίσεις ξανά, τότε ήρθε η ώρα να παραιτηθείς. Σίγουρα μπορείς να συνεχίσεις να προσπαθείς τα ίδια και τα ίδια από την αρχή, αλλά αφού δεν λειτούργησαν την πρώτη φορά είναι μάλλον αδύνατον να αλλάξει κάτι στην πορεία.

Όταν έχετε συζητήσει τον λόγο του χωρισμού

antras parakalaei gynaika

Ο χωρισμός δεν συνοδεύεται πάντα από μια λεπτομερειακή συζήτηση. Αν στη δική σας περίπτωση όμως έχετε συζητήσει τα πάντα, έχετε πει ο καθένας την άποψη του και δεν βρέθηκε λύση, τότε πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ακόμα και αν παραβλέψετε για τώρα το πρόβλημα, θα εμφανιστεί ξανά μπροστά σας.

Δες επίσης 10 Τρόποι για να ζητήσεις συγγνώμη απ’ την κοπέλα σου!

Σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς άλλο

Μπορεί εσύ να την θέλεις ακόμα, αλλά ίσως εκείνη να θέλει απλά να συνεχίσει τη ζωή της. Σίγουρα είναι σκληρό το να σου λέει κάποιος ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς άλλο γιατί δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης, αλλά και εσύ δεν θέλεις να είσαι με έναν άνθρωπο που δεν σε θέλει πια. Γι΄αυτό βάλε τον εγωισμό σου μπροστά και γύρνα σελίδα.

Προχώρησε ήδη

thlipsh xwrismou

Άλλοι άνθρωποι ξεπερνούν γρήγορα έναν χωρισμό και περνούν σε μια άλλη σχέση και σε άλλους παίρνει αρκετό καιρό να επουλώσουν τις πληγές τους. Αν δεις ότι υπάρχει κάποιος καινούριος στη ζωή της τότε ήρθε η ώρα να σταματήσεις τις προσπάθειες. Σίγουρα δεν θέλεις να γίνεις ο “ενοχλητικός πρώην” για τον οποίο θα συζητά στην καινούρια της σχέση. Αν ακόμα αναρωτιέσαι γιατί διάλεξε εκείνον και όχι εσένα μπορείς να βρεις την απάντηση εδώ: 8 Λόγοι που μια γυναίκα φεύγει από μια σχέση!

Σε αγνοεί συστηματικά

Το να αγνοεί είναι ένα σημάδι για να σου δείξει ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που επιλέγουν αυτόν τον τρόπο από το να έρθουν σε αντιπαράθεση. Αν δεις ότι αυτά που κάνεις δεν έχουν καμία ανταπόκριση, τότε απλά κλείσε αυτό το κεφάλαιο.

Σε έχει κάνει block παντού

Το να σε μπλοκάρει από facebook, messenger και όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες μπορεί να φαίνεται ανώριμο, αλλά προφανώς έχει διαλέξει αυτόν τον τρόπο γιατί θέλει ο χωρισμός να είναι οριστικός και έτσι μια πιθανή επανασύνδεση φαίνεται πολύ μακρινό σενάριο.

Σε μπλόκαρε στο κινητό της

antras me kinhto

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο γιατί έτσι χάθηκε κάθε δίαυλος επικοινωνίας. Ποιος είπε ότι το να τηλεφωνείς συνεχώς και να στέλνεις μηνύματα είναι ο σωστός τρόπος για να την κερδίσεις πίσω. Αν δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο είναι γιατί προφανώς δεν νιώθει έτοιμη ή δεν θέλει να σου μιλήσει. Το να συνεχίσεις να επιμένεις μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει.

Ακόμα και τρίτοι σου λένε να σταματήσεις

Όταν όλοι οι άλλοι γύρω σου σου λένε να σταματήσεις να προσπαθείς μάλλον βλέπουν κάτι παραπάνω που εσύ αρνείσαι. Αν ειδικά σου μεταφέρουν το μήνυμα από την πρώην κοπέλα σου, τότε πραγματικά έχει κουραστεί και δεν υπάρχει γυρισμός.

Νιώθεις ότι πρέπει να σταματήσεις

thlimmenos antras

Όταν αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει τα πάντα και έχεις κουραστεί, τότε απλά σταμάτα να προσπαθείς. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να κερδίσεις τον άλλο πίσω. Αν τα έχεις δοκιμάσει όλα, δεν έπιασε τίποτα και κουράστηκες, τότε όσο σκληρό κι αν είναι απλά πάρ’ το απόφαση και συνέχισε τη ζωή σου, κρατώντας τις καλές σας αναμνήσεις.

Related Posts