Τα 5 ανδρικά αρώματα που θα κάνουν τη διαφορά!

by theman
vazontas aroma

To άρωμα του άντρα είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της εμφανισιακής του ταυτότητας. Αγαπάμε τα κλασσικά αρώματα, αλλά ίσως με τον καιρό κάπου να κουράζει να φοράμε συνεχώς το ίδιο.

Τολμήστε να πειραματιστείτε με αρώματα πέρα από τα συνηθισμένα και βρείτε κάτι που να μην επιλέγουν πολλοί, κάτι που να διατηρεί τη μοναδικότητά σας ενώ παράλληλα κάνει τη διαφορά. Σας βρήκαμε τα πιο ευφάνταστα, διαφορετικά χειμωνιάτικα αρώματα για το 2019, τα οποία σίγουρα θα λατρέψετε.

Ποια χειμερινά αρώματα θα μείνουν αξέχαστα;

1. Viktor and Rolf Spicebomb Extreme Men’s

spice bomb

Ας ξεκινήσουμε με ένα άρωμα Ολλανδών σχεδιαστώς που έχει όχι μόνο μια πικάντικη μυρωδιά που ξεχωρίζει, αλλά και μια καταπληκτική συσκευασία σε σχήμα χειροβομβίδας. Έτσι, από το πακέτο μέχρι τη μύτη, ο δρόμος αυτού του αρώματος είναι προορισμένος να δημιουργήσει… εκρήξεις! (Buy now)

2. Hugo Boss: Boss the Scent Private Accord

golden perfume

Γνωστό και μη εξαιρετέο όνομα, όμως ένα διαφορετικό άρωμα. Σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα, ή μάλλον τις μύτες με την ξεχωριστή του μυρωδιά. Φτιάχνεται από το φρούτο maninka από τη Νότια Αμερική, και σύμφωνα με τους ντόπιους είναι αφροδισιακό! Φτάνει να το διαπιστώσετε μόνοι σας. (Buy now)

Δες επίσης: Τι πρέπει να ξέρεις για τα ανδρικά αρώματα!

3. Acqua Di Gio Absolu de Giorgio Armani

water and wood

Άλλο ένα όνομα ήδη εδραιωμένο, όμως με ένα νέο άρωμα. Ανδρικό αλλά και ελαφρύ, κι αυτό διότι συνδυάζει τη φρεσκάδα του νερού και τη σταθερότητα του ξύλου. Απλό αλλά ταυτόχρονα ανδρικό, σίγουρα τα πολλαπλά μηνύματα που εκπέμπει θα κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν. (Buy now)

4. Yves Saint Laurent: L’ Homme

le homme

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του αρώματος είναι ότι χωρίς να χάνει την προσωπικότητά του, η μυρωδιά και η αίσθηση που μεταδίδει αλλάζει όσο περνάει η ώρα και γίνεται ένα με το δέρμα. Δείτε ότι είστε ο εαυτός σας αλλά ταυτόχρονα έχετε πολλά και διαφορετικά γνωρίσματα, με αυτό το μυστηριώδες άρωμα. (Buy now)

5. Chanel: Egoiste

chanel

Αναμφίβολα ένα άρωμα που δε θα επέλεγε κάθε άντρας, διότι έχει φρέσκες αλλά και γλυκές νότες. Ένα μεγάλο βήμα που ίσως φοβάστε, αλλά αν το κάνετε θα κερδίσετε στάνταρ τις καρδιές όλων των γυναικών που το θεωρούν ένα θρυλικό άρωμα για τους άντρες. Δεν έχετε παρά να κάνετε τη δοκιμή! (Buy now)

Δες επίσης: Πώς να επιλέξεις το σωστό άρωμα online!

Ίσως στην αρχή αυτά τα αρώματα να σας φανούν ξένα ή περίεργα, όταν τα δείτε ή τα μυρίσετε, αν όμως τα συνηθίσετε στο δέρμα σας θα δείτε πόσα κεφάλια θα κάνετε να γυρίσουν. Ένα είναι σίγουρο: θα ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους που περιορίζονται στις κλασσικές, ασφαλείς επιλογές και θα μείνετε αλησμόνητος.

Related Posts