κοντά κουρέματα για το 2023

Τα Καλύτερα ανδρικά κοντά κουρέματα για το 2023

by tzinav

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι δεν υπάρχουν πολλά να κάνεις με ένα κοντό ανδρικό μαλλί αλλά δεν είναι έτσι! Υπάρχουν κουρέματα που μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και τα πολύ κοντά μαλλιά και να σου δώσουν νέο στυλ και ανανέωση. Αν λοιπόν θέλεις να δείχνεις μοντέρνος ήρθε η ώρα να πάρεις μια ιδέα για τα πιο στιλάτα κοντά κουρέματα για το 2023.

Έχεις κοντά μαλλιά και έχεις βαρεθεί να σε βλέπεις συνεχώς με το ίδιο κούρεμα; Θέλεις μια αλλαγή που θα σε κάνει πιο φρέσκο τη νέα χρονιά; Ανακάλυψε λοιπόν τα καλύτερα ανδρικά κοντά κουρέματα για το 2023!

Κοντά κουρέματα που θα είναι στη μόδα το 2023

Buzz cut

buzz cut κοντά κουρέματα για το 2023

Το buzz cut είναι ένα πολύ κοντό ανδρικό κούρεμα που μάλιστα πολλές γυναίκες λατρεύουν. Στην ουσία πρόκειται για κούρεμα με την ψιλή, επομένως καταλαβαίνεις πόσο εύκολο είναι τόσο να το πετύχεις όσο και να το διατηρήσεις! Το γεγονός λοιπόν ότι και το 2023 θα παραμείνει ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα είναι ιδιαίτερα βολικό. Κάντο αν θέλεις να ξεμεπρδεύεις εύκολα και να μην ασχολείσαι καθόλου με τα μαλλιά σου!

Δες επίσης: 8 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

Caesar κούρεμα- Top κοντά κουρέματα για το 2023

caesar ανδρικό κούρεμα

Το Caesar cut είναι ότι πρέπει για κοντά μαλλιά, ειδικά μάλιστα αν είναι ίσια. Στην ουσία πρόκειται για ένα κούρεμα με τα μαλλιά στα μπροστινά, στα πλαϊνά και πίσω στο ίδιο μήκος. Το μπροστινά μαλλιά όμως κάθονται σαν ένα μικρό φραντζάκι στο μέτωπο. Είναι τέλειο λοιπόν αν θέλεις μια μικρή ανανέωση από τα πολύ κλασικά κουρέματα.

Δες επίσης: 6 Ανδρικά κουρέματα που θα είναι πάντα στη μόδα

Ελαφριά quiff

quiff ανδρικό μαλλί

Τα κουρέματα με quiff μπορούν να είναι από πολύ basic μέχρι αρκετά εκκεντρικά. Για το 2023 είναι καλύτερα να προτιμήσεις ένα κούρεμα με ελαφριά quiff για να δώσεις κίνηση στα κοντά μαλλιά σου αλλά χωρίς υπερβολές. Στο κούρεμα αυτό τα μαλλιά στο πλάι είναι πιο κοντά, ενώ τα μαλλιά στο επάνω μέρος λίγο πιο μακριά.

Δες επίσης: Ανδρικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου!

Comb over μαλλί- Top κοντά κουρέματα για το 2023

μαλλιά χτενισμένα πλάι

Ακόμα κι αν έχεις κοντά μαλλιά ένα comb over κούρεμα, δηλαδή ένα κούρεμα με μαλλιά χτενισμένα στο πλάι, μπορεί να δείξει πολύ εντυπωσιακό! Και σε αυτό το κούρεμα τα μαλλιά στο επάνω μέρος είναι λίγο πιο μακριά και χτενισμένα από τη μία πλευρά. Ένα τέτοιο κούρεμα είναι τέλεια ιδέα αν θέλεις να καλύψεις τυχόν αραίωση στα μαλλιά.

Δες επίσης: 5 Μοντέρνα hipster ανδρικά κουρέματα!

Crew cut

crew cut κοντά κουρέματα για το 2023

Ένα ακόμα διαχρονικό ανδρικό κούρεμα που δε φεύγει από τη μόδα ούτε τη νέα χρονιά είναι το crew cut. Στην ουσία είναι λίγο πιο μακρύ κούρεμα από το buzz cut, με τα μαλλιά και πάλι όλα στο ίδιο μήκος, και ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους άντρες. Ωστόσο, είναι καλύτερα να το αποφύγεις αν έχεις ένα πολύ στρογγυλό πρόσωπο.

Related Posts