Πως να γοητεύσεις μια γυναίκα μεγαλύτερη σου!

by theman

Δεν είναι περίεργο να μας αρέσει κάποια γυναίκα αρκετά χρόνια μεγαλύτερη από εμάς. Οι ώριμες γυναίκες έχουν μια γοητεία και ένα μοναδικό style που τραβάει τα βλέμματα και προκαλεί εντυπώσεις.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να προσεγγίσεις μια μεγαλύτερη γυναίκα εύκολα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θες να μην σε θεωρήσει ανώριμο. Εδώ, μαζί , θα δούμε τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίσει κάθε αρσενικό όταν πρόκειται να πολιορκήσει μια γυναίκα που τον περνάει σε ηλικία. Scroll down και δες τι πρέπει να προσέξεις!

 

Πως να φλερτάρεις  μια μεγαλύτερη γυναίκα!

 

1. Ντύσου καλά

kalontumenos antras

Όπως είπα και πιο πάνω, τα πιο ώριμα θηλυκά έχουν ιδιαίτερο στιλ. Πάντα προσέχουν την εμφάνισή τους και φροντίζουν να είναι καλά ντυμένες. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Απέφυγε τα πολύ casual ρούχα και προσπάθησε να ντύνεσαι με τέτοιο τρόπο που να εντυπωσιάζεις. Δεν θα καταφέρεις να “ρίξεις” καμιά μεγαλύτερη γυναίκα όταν ντύνεσαι σαν έφηβος. Εδώ θα βρεις μερικά tips για το πως πρέπει να ντύνεται ένας άντρας!

2. Να έχεις αυτοπεποίθηση

antras me 8arros

Είτε είναι 20, είτε είναι 50 , οι γυναίκες θέλουν ένα σωστό αρσενικό δίπλα τους. Θέλουν το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που έχει ένα alpha-male. Αυτό είναι που θα τις κερδίσει, το γεγονός ότι αποτελείς έναν στιβαρό άντρα στον οποίο μπορούν να βασιστούν.

3. Κάνε της κοπλιμέντα

antras kai gunaika

Μια μεγαλύτερη γυναίκα θα εκτιμήσει περισσότερο ένα κομπλιμέντο σε σχέση με μια πιο μικρή. Θα το δεχθεί με ευχαριστήσει και θα ξέρει πως το εννοείς για να το λες. Αλλά φρόντισε να διαλέξεις προσεκτικά το τι θα πεις για να μην κάνεις αρνητική εντύπωση, και  μην το παρακάνεις με την κολακεία.

4. Μην συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι μεγαλύτερος

megaluteros

Τα θηλυκά που αποφασίζουν να βγαίνουν με μικρότερους το κάνουν γιατί ακριβώς επιθυμούν τα χαρακτηριστικά που έχει ένας νέος άντρας. Αν ήθελαν κάποιον να πληρώνει τους λογαριασμούς και να συζητούν σοβαρά για διάφορα θέματα, θα έβρισκαν άνδρες στην ηλικία τους. Μην προσπαθήσεις να φανείς μεγαλύτερος γιατί έτσι θα χάσεις το βασικό όπλο που έχεις για να τις κερδίσεις.

5. Σωστές τοποθεσίες

wraies topo8esies

Θα έρθει κάποια στιγμή που θα πρέπει να προτείνεις να βρεθείτε και να βγείτε ένα ραντεβού. Έχοντας πάει σε αρκετά μέρη και έχοντας δει αρκετά, θα περιμένει από εσένα ένα μέρος που θα το απολαύσει περισσότερο αυτή και όχι μια εικοσάχρονη. Και αυτό θα πρέπει να κάνεις. Άφησε τα νεανικά και τα φοιτητοστέκια εκτός των επιλογών σου και βρες ένα πιο ωραίο μέρος. Δες 10 ιδέες για το που μπορείς να την πας στο πρώτο ραντεβού!

6. Μην παίζεις παιχνίδια

antras stelnei mhnumata

Οι ώριμες γυναίκες ξέρουν τι θέλουν και δεν έχουν όρεξη για παιχνίδια του τύπου “ας την να ψήνεται για να κολλήσει”. Αυτό ίσως να είχε επιτυχία σε μια μικρή αλλά, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Αν της πεις πως θα την πάρεις τηλέφωνο την Τρίτη, να πάρεις την Τρίτη. Μην πιστέψεις πως αν την αφήσεις να περιμένει θα κερδίσεις κάτι.

7. Μην την πιέζεις

dwse ths xwro

Μην την “πνίγεις”. Έχει την δική της ζωή και έχει μεγάλη ανάγκη το χρόνο της. Το μοντέλο “μιλάμε συνεχώς” δεν έχει θέση εδώ. Δεν θα γίνει κάτι αν δεν μιλήσετε και μια μέρα. Αν την ζορίσει, μπορεί να αποφασίσει πως θέλει την συντροφιά κάποιου άλλου που δεν θα την πιέζει τόσο.

Related Posts