γυναίκα κρατά κινητό χαμογελά

Τι να της στείλεις στο πρώτο μήνυμα

by tzinav

Το φλερτ μέσω social media αποτελεί πλέον τον κανόνα κι όχι την εξαίρεση. Το πρώτο μήνυμα που θα ξεκινήσει τη συζήτηση συνήθως συνοδεύεται και με ένα βαθμό αγωνίας. Κι αυτό γιατί θέλεις να στείλεις κάτι πετυχημένο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοπέλας και θα την κάνει να σου απαντήσει με διάθεση για κουβέντα.

Είναι αλήθεια ότι το πρώτο πράγμα που θα στείλεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει μπορεί να είναι καθοριστικό για την πορεία της γνωριμίας σας. Δες λοιπόν τι μπορείς να της στείλεις στο πρώτο μήνυμα ώστε να ανοίξετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση!

Πως να της κερδίσεις το ενδιαφέρον στο πρώτο μήνυμα!

 

Ρώτησε την κάτι

άντρας πληκτρολογεί

Στόχος του πρώτου μηνύματος σου είναι σίγουρα να κάνεις την κοπέλα να σου απαντήσει. Θέτοντας της λοιπόν μια ερώτηση αυξάνεις τις πιθανότητες να δεις μια απάντηση από εκείνη σε σχέση με το να της έστελνες ένα σκέτο μήνυμα, όπως ένα απλό “γειά”. Με το να την ρωτήσεις κάτι, η κοπέλα θα σου απαντήσει έστω από ευγένεια κι έτσι θα έχεις μια ακόμα ευκαιρία να την κερδίσεις. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει ότι η ερώτηση σου είναι ευγενική!

Δες επίσης: Πως να πιάσεις κουβέντα με κάποια που σου αρέσει;

Κάνε ένα κομπλιμέντο στο πρώτο μήνυμα

γυναίκα κρατά κινητό χαμογελά

Σε όλους μας αρέσει να ακούμε έναν καλό λόγο. Έτσι, με το να στείλεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει ένα κομπλιμέντο από το πρώτο μήνυμα σίγουρα της φτιάχνεις τη διάθεση. Ακόμα, την κάνεις να σου απαντήσει ακόμα κι αν είναι μόνο για να σου απαντήσει ένα ευχαριστώ. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις αποκτήσει θετικό πρόσημο μετά από ένα τέτοιο ευγενικό μήνυμα.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που σε απορρίπτουν οι γυναίκες!

Κάν’ την να γελάσει από το πρώτο μήνυμα

γυναίκα γελά κοιτάει κινητό

Ένας άντρας με χιούμορ είναι κάτι που οι γυναίκες λατρεύουν! Αν λοιπόν εσύ μπορείς να επιδείξεις το χιούμορ σου από το πρώτο κιόλας μήνυμα τότε αυτό είναι ένα τεράστιο ατού σου που πρέπει να εκμεταλλευτείς! Με το να την κάνεις να γελάσει δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου απαντήσει.

Δες επίσης: Πως να φύγεις από ένα αποτυχημένο ραντεβού!

Ανάφερε κάτι ενδιαφέρον και όχι κοινότυπο

άντρα γελάει κινητό πρώτο μήνυμα

Σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουν λάβει πολλά μηνύματα από άντρες που λένε ένα “γειά, τι κάνεις;”. Γιατί λοιπόν να απαντήσουν σε ένα τέτοιο κοινότυπο δικό σου μήνυμα ειδικά αν δεν σε ξέρουν από πριν; Προσπάθησε λοιπόν να αναφέρεις κάτι πρωτότυπο και ενδιαφέρον στο πρώτο σου μήνυμα. Κανείς δε λέει ότι είναι εύκολο αλλά αν το βρεις θα κερδίσεις πολλούς πόντους!

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι!

Βασίσου σε κάτι κοινό που έχετε

άντρας γράφει πρώτο μήνυμα

Αν έχεις κάνει μια έρευνα στο προφίλ της ή αν ξέρεις την κοπέλα ήδη αλλά δεν έχετε ανταλλάξει ποτέ μηνύματα τότε μπορείς να ξεκινήσεις αναφέροντας κάτι κοινό που έχετε. Για παράδειγμα, ένα ενδιαφέρον, ένα χόμπι ή μια μουσική προτίμηση που έχετε κοινή μπορεί να αποτελέσει την τέλεια αφορμή για να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Related Posts