Πως να σπάσεις έναν κωδικό στο Facebook σε 9 βήματα!

by theman
facebook hacks

Προφανώς το να σπάσεις τον κωδικό στο Facebook από κάποιον άλλο δεν είναι και ότι καλύτερο, μιας και θεωρείται παραβίαση της προσωπικής του ζωής και σίγουρα δεν θα σου άρεσε καθόλου αν σου έκαναν κάτι ανάλογο.

Βέβαια, γνωρίζοντας το πως μπορείς να hackarεις έναν λογαριασμό για να αποκτήσεις πρόσβαση, μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις να προστατεύεις και τον δικό σου. Κάπως έτσι είχαμε δει και το Πως να ξεκλειδώσεις ένα android που έχει μοτίβο ξεκλειδώματος.

Δεν είναι απαραίτητο να το εφαρμόσεις από ζήλια και περιέργεια για την σχέση σου, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια στιγμή όπου έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου ή έχεις μπλοκάρει το προφίλ σου.

Για όποιο λόγο όμως κι αν θέλεις να μάθεις το πως μπορείς να το πετύχεις, μπορείς να δεις στην συνέχεια 10 απλά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις!

 

Ο πιο εύκολος τρόπος για να σπάσεις κωδικό στο Facebook!

 

1.  Βρες το email για να κάνεις επαναφορά κωδικού πρόσβασης

epanafora kodikou fb

Το πρώτο και βασικότερο βήμα είναι να γνωρίζεις το email που χρησιμοποιείται για τον συγκεκριμένο λογαριασμό και να έχεις 3 κοινούς φίλους με αυτό το άτομο, οι οποίοι να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Αν δεν γνωρίζεις το email και είσαι τυχερός, μπορείς να το βρεις και στις πληροφορίες του προφίλ του.

2. Επέλεξε το “Ξέχασα τον κωδικό μου”

apolia kodikou facebook

Στην συνέχεια και αφού βρεις το email, θα πρέπει να αποσυνδεθείς από οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό και να πατήσεις το Ξέχασα τον κωδικό μου.

3. Βάλε το email

eisodos facebook tips

Στην επόμενη σελίδα που θα σου εμφανίσει, θα πρέπει να βάλεις το email που βρήκες και να πατήσεις αναζήτηση, ώστε να βρει το προφίλ που ψάχνεις.

4. Επέλεξε ότι δεν έχεις πλέον πρόσβαση

reset password facebook

Όλοι μας για λόγους ασφαλείας συνδέουμε ακόμη ένα email στο account μας ή ακόμη και τον αριθμό του κινητού μας. Προφανώς, θέλεις να καταργήσεις τις ειδοποιήσεις που μπορεί να σταλούν, για να έχεις εσύ τον έλεγχο. Οπότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ότι δεν έχεις πλέον πρόσβαση σε αυτά.

5. Δώσε ένα δικό σου email

spasis kodiko fb

Εφόσον θα έχεις διαγράψει τους άλλους τρόπους εισόδου, θα πρέπει να δώσεις ένα δικό σου email, το οποίο φυσικά δεν θα είναι αυτό που χρησιμοποιείς στο Facebook.

6. Γράψε το κείμενο ασφαλείας

hack facebook account

7. Επέλεξε να σε βοηθήσουν οι φίλοι σου

voithia filoi facebook profil

Και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που ανέφερα και στην αρχή, όπου θα χρειαστείς τρία άτομα τα οποία είναι φίλοι και του συγκεκριμένου ατόμου. Αυτό βέβαια θα χρειαστεί να το κάνεις σε περίπτωση που δεν μπορείς να απατήσεις στην ερώτηση ασφαλείας του λογαριασμού.

8. Διάλεξε τρία άτομα

kodikos facebook tips

Επιλέγοντας τους, το Facebook θα τους στείλει έναν κωδικό ανάκτησης του λογαριασμού. Έπειτα, μόλις λάβουν τον κωδικό, θα πρέπει να στον στείλουν για να μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις.

9. Κάνε επαναφορά του κωδικού πρόσβασης

allagi kodikou facebook

Τέλος, βάλε τους κωδικούς που σου έστειλαν οι φίλοι σου και κάνε επαναφορά κωδικού για να μπορέσεις να μπεις στο προφίλ. Δες επίσης τα 7 καλύτερα προγράμματα για να σπάσεις κωδικούς WiFi!

Related Posts