31 Καλύτερα ανδρικά κουρέματα με φράντζα!

by theman

Υπάρχουν πολλά ανδρικά κουρέματα τα οποία προτίμησαν οι άντρες μέσα στο 2016, και το κούρεμα με φράντζα ήταν ένα από αυτά. Η φράντζα είναι ο ιδανικός τρόπος να αλλάξεις το σχήμα του προσώπου σου καθώς καλύπτει το μέτωπο σου και κάνει το μακρύ πρόσωπο να φαίνεται πιο μικρό.

Πριν, όμως, αποφασίσεις να κάνεις ένα τέτοιο κούρεμα υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Το πρώτο που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι το μάκρος. Η μακριά φράντζα ταιριάζει περισσότερο σε οβάλ ή ορθογώνια πρόσωπα, ενώ η πιο κοντή είναι ιδανική για στρογγυλά και τετραγωνισμένα στυλ προσώπου. Το επόμενο που πρέπει να προσέξεις είναι ο όγκος. Μπορείς να της δώσεις ύψος και να την τραβήξεις προς τα έξω, ή να την αφήσεις να στέκεται κοντά στο μέτωπο σου.

Ανεξάρτητα από το στυλ των μαλλιών σου και την πυκνότητα τους, μπορείς να κάνεις κι εσύ μια φράντζα καθώς υπάρχουν αμέτρητα κουρέματα που μπορείς να επιλέξεις.

 

Ανδρικά κουρέματα με φράντζα

 

Φράντζα στο πλάι

classic-side-fringeside-fringe-short-fadeside-fringeside-swept-fringe

Η φράντζα στο πλάι είναι μια πολύ ωραία και μοντέρνα επιλογή για τον άντρα. Αυτού του είδους η φράντζα δίνει νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο και μπορείς να της δώσεις στυλ με διάφορους τρόπους. Με αυτό το στυλ έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ ο ίδιος πόσο θα καλύπτεις το μέτωπο σου.

Φράντζα με σγουρά μαλλιά

afro-hair-undercutcurly-hair-and-fringenatural-afro-fringeshort-afro-hair-with-fringewavy-fringe

Ακόμη κι αν έχεις σγουρά μαλλιά, μπορείς να κάνεις αυτό το κούρεμα στα μαλλιά σου. Παρόλο που θα είναι αρκετά σγουρή, είναι ένας ωραίος τρόπος να δώσεις στυλ στα μαλλιά σου και να αναδείξεις το πρόσωπο σου.

Κοντή φράντζα για άντρες

blunt-fringecropped-fringemedium-fringemid-fade-and-fringeshort-fringeshort-heavy-textured-fringeshort-textured-fringetextured-angular-fringetousled-fringe

Όποιο κι αν είναι το μάκρος των μαλλιών σου, μπορείς να αφήσεις αφέλειες και να αλλάξεις εντελώς το στυλ σου. Η κοντή εκδοχή της είναι ιδανική αν δε θέλεις να έχεις τα μαλλιά μέσα στα μάτια σου. Μπορείς να έχεις μία πολύ κοντή φράντζα, άλλα και μία πιο μακριά στην οποία μπορείς να κάνεις διάφορα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. Μπορείς να της δώσεις όγκο και να σχηματίσεις γωνία, να την “ανακατέψεις” με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις ένα ατημέλητο look, ή να την ισιώσεις.

Μακριά φράντζα για άντρες

classic-fringeextra-angular-fringeforward-fringefrantza-antresfringe-and-textureheavy-angular-fringehigh-shine-fringelong-fringe-volumelong-length-full-fringemedium-heavy-textured-fringemedium-length-hair-fringemessy-medium-fringetextured-fringe

Για ακόμη πιο μοντέρνο look υπάρχει και η μακριά εκδοχή. Εδώ μπορείς να παίξεις με διάφορους τρόπους με τα μαλλιά σου. Μπορείς να της δώσεις τον απόλυτο όγκο ή να την αφήσεις απλά πάνω στο μέτωπο σου. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σου.

Η φράντζα δεν αποτελεί πλέον προνόμιο μόνο των γυναικών. Πολλοί άντρες την επιλέγουν και όχι άδικα. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να αποκτήσεις ένα μοντέρνο στυλ και να είσαι μέσα στη μόδα. Δες εδώ τα 50 πιο μοντέρνα ανδρικά κουρέματα.

Related Posts