άντρας γκρίζα μαλλιά δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις

5 Tips για να δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις!

by tzinav

Το να συνειδητοποιείς ότι μεγαλώνεις και ότι η εικόνα σου αλλάζει δεν είναι εύκολο. Βέβαια, ένας ώριμος άντρας μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακός όταν δεν καταφεύγει σε ακρότητες. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις και να διατηρείς την ισορροπία μεταξύ μεσήλικα και νεαρού άντρα.

Αν έχεις ωριμάσει ηλικιακά σίγουρα δε θέλεις να μοιάζεις με κάποιον που παλιμπαιδίζει ή με κάποιον πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία σου. Μάθε λοιπόν 5 tips που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις!

5 Συμβουλές για να μεγαλώσεις ωραία!

 

1. Φρόντισε το δέρμα σου- Πως να δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις

άντρας κρέμα

Το δέρμα γίνεται πιο ξηρό καθώς μεγαλώνουμε, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πιο εύκολα ρυτίδες. Φυσικά δε μπορείς να σταματήσεις τις ρυτίδες αλλά μπορείς να τις περιορίσεις αν φροντίζεις το δέρμα σου. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς καθημερινά μια ενυδατική κρέμα που θα κάνει το δέρμα σου πιο ελαστικό. Σημαντικό είναι επίσης να προστατεύεις το δέρμα σου από τον ήλιο, ο οποίος μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες επάνω του. Μην παραλείπεις λοιπόν να φοράς αντηλιακό.

Δες επίσης: 5 Προϊόντα ανδρικής περιποίησης που πρέπει να δεις

2. Επένδυσε σε ποιοτικά ρούχα

καλοντυμένος άντρας

Μπορεί όταν ήσουν νεότερος να προτιμούσες να έχεις πολλά και οικονομικά ρούχα αλλά καθώς μεγαλώνεις αυτό πρέπει να αλλάξει αν θέλεις να δείχνεις κομψός. Τώρα είναι η ώρα να επενδύσεις σε ποιοτικά ρούχα από καλά υφάσματα, τα οποία θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο περιποιημένος και προσεγμένος.

Δες επίσης: 5 Στιλιστικές συνήθειες για να είσαι πιο καλοντυμένος

3. Περιποιήσου τις τρίχες σου- Πως να δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις

άντρας τριμάρει τρίχες μύτης

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι οι μεγαλύτεροι άντρες έχουν πολλές τρίχες που είναι συνήθως ανεξέλεγκτες! Για να μη γίνεις σαν αυτούς πρέπει να περιποιηθείς τις τρίχες σου, ακόμα κι αν είναι σε σημεία που δεν έχεις συνηθίσει να έχεις! Τρίμαρε λοιπόν τρίχες στη μύτη, στα αυτιά και κράτα τα μούσια σου φροντισμένα για να δείχνεις ένας περιποιημένος άντρας.

Δες επίσης: 7 Τροφές που θα σου χαρίσουν υγιή επιδερμίδα

4. Φρόντισε την υγεία των δοντιών σου

άντρας οδοντίατρος

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε σε κάποιον άλλο είναι τα δόντια. Φρόντισε λοιπόν την υγεία των δοντιών σου για να είναι γερά αλλά και όμορφα καθώς μεγαλώνεις. Επίσης, επειδή με τα χρόνια τα προβλήματα στα δόντια ξεκινάν να εμφανίζονται μην παραλείπεις να επισκέπτεσαι τον οδοντίατρο σου τακτικά.

Δες επίσης: 7 Tips που θα σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερος

5. Κόψε τις κακές συνήθειες και κοιμήσου περισσότερο

άντρας κοιμάται δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις

Ο επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για να δείχνεις φρέσκος και ξεκούραστος! Αν είσαι πια ένας ώριμος άντρας, η έλλειψη ύπνου θα γράφει επάνω σου. Το να κοιμάσαι λοιπόν 7-8 ώρες τη μέρα θα κάνει θαύματα στην εικόνα σου! Είναι πολύ σημαντικό επίσης να κόψεις ή τουλάχιστον να περιορίσεις τις κακές συνήθειες, όπως είναι το κάπνισμα ή το αλκοόλ αν θέλεις να φαίνεσαι νεότερος και πιο υγιής.

Related Posts