Μόδα

5 Ιδέες για ταιριαστό styling πατέρα και γιου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν υπάρχει πιο χαριτωμένη εικόνα από παιδιά με ίδιο ντύσιμο με τους γονείς. Μάλιστα η προετοιμασία για μία έξοδο ενός πατέρα με τον μικρό του υιό μπορεί να είναι εμπειρία που τους φέρνει πιο κοντά αν επιλέγουν μαζί τα ρούχα που θα φορέσουν. Ιδέες για ταιριαστό styling πατέρα και γιου υπάρχουν πολλές.

Ο γιος σου μπορεί να γίνει μία μικρογραφία σου και να βγάλετε πολύ ωραίες φωτογραφίες που θα σας κάνουν να γελάτε για χρόνια. Το styling αφορά κυρίως  τα ρούχα αλλά μπορείτε να κάνετε παρόμοια κουρέματα για να είστε ακόμα πιο ίδιοι.

Ιδέες για παρόμοιο styling πατέρα και γιου

 

Βασικές αρχές για παρόμοια outfit

mplouzakia gia patera gio

  • Διάλεξε ρούχα που νιώθεις άνετα εσύ αλλά και το παιδί σου.
  • Το styling πατέρα και υιού δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι τα ρούχα ακριβώς ίδια αλλά παρόμοια.
  • Μπορείτε να φοράτε ίδιο μπλουζάκι ή πουκάμισο αλλά με διαφορετικό παντελόνι.

Πρωινό ντύσιμο για μπαμπάδες και γιους

Λένε πως τα αγόρια δένονται περισσότερο με την μαμά τους αλλά στην πραγματικότητα μεγαλώνοντας μοιάζουν ολοένα και περισσότερο με τον μπαμπά τους. Ένας τρόπος για να δεθείς πολύ με τον γιο σου είναι εκτός από την αγάπη που του δείχνεις, να κάνετε πράγματα μαζί. Μάλιστα τα παιδιά λατρεύουν να ντύνονται όπως οι γονείς τους και θα διασκεδάσετε πολύ αν επιλέγετε τα ίδια ρούχα. Δες επίσης 17 Ανδρικοί συνδυασμοί ρούχων για το καλοκαίρι!

Παρόμοιο casual ντύσιμο

Τα μικρά αγόρια δείχνουν πολύ χαριτωμένα με πουκάμισο. Σίγουρα και τα ίδια νιώθουν όμορφα όταν φοράνε ρούχα στο στυλ των μεγάλων. Κάθε αγόρι θέλει να φορέσει τα ρούχα του μπαμπά του, και κάθε κορίτσι δοκιμάζει τα ρούχα της μαμάς του.

Παρόμοιο ντύσιμο για γάμο

Στον επόμενο γάμο που θα πας με την οικογένεια σου φρόντισε να φορέσεις με το παιδί σου παρόμοιο κοστούμι. Σίγουρα θα κλέψετε την παράσταση και θα όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω σας. Δες επίσης Πως να φορέσεις σωστά αθλητικά παπούτσια με κουστούμι!

Παρόμοιο swag styling

Η παιδική μόδα είναι σε ανοδική πορεία, και έχει ρούχα που είναι ακριβώς ίδια με αυτά των μεγάλων. Για πιο swag στυλ εσύ και ο γιος σου μπορείτε να κάνετε το ίδιο κούρεμα, να πάρετε παρόμοια γυαλιά ηλίου, ίδια backpacks και παρόμοια ρούχα. Δες επίσης 28 Μοντέρνα ανδρικά & παιδικά κουρέματα με σχέδια!