Ομορφιά-Style

28 Μοντέρνα ανδρικά & παιδικά κουρέματα με σχέδια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάθε άντρας θέλεις να έχει μια μοντέρνα εμφάνιση. Η εμφάνιση του δεν εξαρτάται μόνο από τα ρούχα που επιλέγει αλλά και από το κούρεμα του. Πιο παλιά τα ανδρικά κουρέματα ήταν κατά κύριο λόγο κλασικά. Τώρα, όμως, μπορείς να δεις πολλά μοντέρνα χτενίσματα σε άνδρες κάθε ηλικίας. Υπάρχουν fade κουρέματα, κότσοι και πολλά ακόμη, τα οποία πολλές φορές συνοδεύονται από υπέροχα σχέδια.

Τα κουρέματα με σχέδια είναι το απόλυτο χτένισμα στην εποχή που ζούμε, και πολλοί άντρες αλλά και παιδιά τα επιλέγουν για να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους. Κάθε άντρας, ανεξαρτήτως ηλικίας, ψάχνει ένα κούρεμα που θα του δώσει απίθανη εμφάνιση, η οποία θα προσελκύσει τα βλέμματα όλων (και κυρίως των γυναικών!). Δεν έχει σημασία αν έχεις κοντά, μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Μπορείς να προσθέσεις ένα σχέδιο σε κάθε μήκος ή χρώμα μαλλιών.

Για να σε βοηθήσουμε να πάρεις μια ιδέα, το the-man.gr συγκέντρωσε παρακάτω τα καλύτερα ανδρικά και παιδικά κουρέματα με σχέδια.

 

Κουρέματα με σχέδια για άντρες

 

Σχέδιο με κυματισμό

Λοξό fauxhawk

Κότσος και σχέδιο

Αιγυπτιακό σχέδιο

Σχέδιο με λουλούδι

Σχέδιο με αστέρι

Διάφορα σχέδια

Παιδικό κούρεμα με σχέδιο

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ή το κούρεμα σου, μπορείς να ξεχωρίσεις προσθέτοντας ένα μοναδικό σχέδιο στα μαλλιά σου. Τα σχέδια κοσμούν τα κεφάλια πολλών αγοριών από μικρή ηλικία δίνοντας έτσι το προσωπικό τους στυλ σε κάθε τους εμφάνιση. Δες επίσης 42 μοντέρνα παιδικά κουρέματα για να συνδυάσεις μαζί με ένα από τα παραπάνω σχέδια.