Πως να βάλεις τραγούδια στο iPhone χωρίς iTunes!

by theman

Οι συσκευές της Apple είναι γενικά μια σπαζοκεφαλιά για όσους θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα διαφορετικά από ότι τους επιτρέπει η εταιρία. Πιο συγκεκριμένα, το προϊόν που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι είναι το κινητό της Apple, το iPhone. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι ότι πρέπει να πληρώσουν για τα τραγούδια στο iPhone.

Η εταιρία σου επιτρέπει να κατεβάζεις τραγούδια μόνο από το iTunes. Πολλοί βέβαια δε θέλουν να το χρησιμοποιήσουν καθώς υπάρχει χρέωση για το κάθε τραγούδι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι χρήστες των iOS κινητών ψάχνουν άλλους τρόπους για να κατεβάσουν τραγούδια στο κινητό τους. Συνέχισε να διαβάζεις γιατί σου έχω τη λύση!

 

Πως να κατεβάσεις τραγούδια στο iPhone χωρίς το iTunes!

 

MediaMonkey για χρήστες Windows

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το MediaMonkey και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. Το συγκεκριμένος πρόγραμμα είναι δωρεάν για να διαχειρίζεσαι τη μουσική σου. Μπορείς να το κατεβάσεις εδώ MediaMonkey.

itunes iphone μουσική

Εγκατέστησε στο κινητό σου την έκδοση του iTunes χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα κάνεις τη μεταφορά μέσω του iTunes. Μόλις κάνεις την εγκατάσταση πάτα το κουμπί των Windows δίπλα από το αριστερό Ctrl και το S ταυτόχρονα. Έτσι θα ανοίξει η μπάρα αναζήτησης. Στην αναζήτηση πάτα τη λέξη “store” και κάνε κλικ στο Microsoft Store.

Δες επίσης: 6 Τρόποι για να κάνεις πιο γρήγορο το παλιό σου iPhone!

κατέβασμα μουσική iphone κινητά

Αν δεις “Launch” άνοιξε το αρχικό μενού και κάνε δεξί κλικ στο iTunes και απεγκατάσταση. Αν δεις το κουμπί Install τότε κλείσε το παράθυρο και μην το πατήσεις. Πήγαινε στην ιστοσελίδα https://www.apple.com/itunes/ κατέβα προς τα κάτω και δίπλα από το “Looking for other version” επίλεξε Windows και “Download iTunes for Windows.

Κάνε εγκατάσταση με το αρχείο που θα κατέβει και μόλις ολοκληρωθεί τρέξε το iTunes. Μόλις ανοίξει ακολούθησε τα εξής βήματα: Edit > Preferences > Devices και επίλεξε το κουτί που λέει “Prevent iPods, iPhones and iPads from syncing automatically“. Σύνδεσε το iPhone και τον υπολογιστή και κάνε κλικ στο εικονίδιο στην αριστερή πάνω γωνία του iTunes.

Δες επίσης: 5 Χρήσιμα κόλπα για το iOS 10 που πρέπει να γνωρίζεις!

Στο παράθυρο που θα ανοίξει κατέβα προς τα κάτω και ξετσέκαρε την επιλογή “Automatically sync when this iPhones is connected“. Έπειτα, κάνε κλικ στην καρτέλα Music που βρίσκεται αριστερά και ξετσέκαρε την επιλογή “Sync Music“. Ενώ έχεις ακόμα το iPhone συνδεδεμένο άνοιξε το MediaMonkey και κλείσε το iTunes αν το έχεις ανοιχτό.

download δωρεάν τραγούδια iphone

Την πρώτη φορά που θα ανοίξεις το MediaMonkey θα σου ζητηθεί να δώσεις την άδεια στην εφαρμογή να ψάξει στον υπολογιστή σου για μουσικά αρχεία. Μόλις ανιχνεύσει τα μουσικά αρχεία που έχεις θα τα προσθέσει αυτόματα σε μια βιβλιοθήκη στο iTunes. Έτσι μπορείς να συγχρονίσεις το smartphone σου με το pc σου.

Δες επίσης: Πως να μην φαίνεσαι online στο messenger!

δωρεάν εφαρμογές τραγούδια iOS

Στις επιλογές του MediaMonkey στα αριστερά κάνε κλικ στο iPhone για να ανοίξεις τη σελίδα του iPhone. Για να συγχρονίσεις το iPhone ακολούθησε τα εξής βήματα Tools > Options > Portable Device Sync. Εκεί κάνε κλικ στο Auto-Sync και ο συγχρονισμός θα γίνεται αυτόματα. Στη καρτέλα Options μπορείς να επιλέξεις τον τύπο που θέλεις να είναι τα αρχεία σου.

Related Posts