lies-in-couple

9 Ψέματα που σου λέει η κοπέλα σου!

by theman

Εμπιστεύεσαι την σύντροφο σου; Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι το 1/3 από αυτά που σου λέει η κοπέλα σου είναι ψέματα; Κι όμως, σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε το Πανεπιστήμιο του Τέξας A&M, τα ζευγάρια που είναι ακόμη στην αρχή της σχέσης τους λένε ψέματα μεταξύ τους σε ποσοστό 33%.

Μη νομίζεις ότι σου λέει ψέματα σχετικά με το που πηγαίνει όταν δεν είστε μαζί ή ποιον συναντάει. Τα ψέματα της αφορούν τα συναισθήματα, τη γνώμη και τα προσωπικά της κατορθώματα. Παρά τα μικρά ψέματα, ωστόσο, είναι φυσικό να ενοχλείσαι όταν συμβαίνει αυτό.

 

Γιατί λέει ψέματα η κοπέλα σου

lies-in-dating-couples

Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες μπορεί να ψεύδονται με σκοπό να προστατέψουν τον σύντροφο τους (δηλαδή εσένα), ή για να δείξουν έναν καλύτερο εαυτό. Μπορεί απλά να μη θέλει να σε πληγώσει, ή να θέλει να αποφύγει μια αρνητική αντίδραση από μέρους σου.

Όπως και να έχει, είμαι σίγουρη ότι δε θέλεις να ξεκινήσεις την σχέση σου βασισμένη στα ψέματα. Αν, λοιπόν, ακούσεις τις παρακάτω φράσεις από την κοπέλα σου, τότε ακολούθησε τις συμβουλές μου για να την κάνεις να σου πει την αλήθεια.

 

Ψέματα που μπορεί να σου πει η κοπέλα σου και πως να το αντιμετωπίσεις

 

1. “Ήταν υπέροχο”

in-bed-with-her

Μπορεί να την ακούς να αναστενάζει στις ιδιαίτερες στιγμές σας και να σου λέει μετά ότι λατρεύει τον τρόπο που την “απογειώνεις”, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια.

Πολλές γυναίκες δεν έχουν μάθει να μιλάνε για το πως μπορείς να τις ικανοποιήσεις σωστά και δεν ξέρουν πως να εκφράσουν τι ακριβώς θέλουν από εσένα στο κρεβάτι. Ο μόνος τρόπος να διαπιστώσεις αν είναι αλήθεια αυτά που σου λέει είναι να βασιστείς στη γλώσσα του σώματος της. Αν ιδρώνει, κοκκινίζει, μαζεύει τα δάχτυλα της προς τα μέσα και γέρνει την πλάτη της, τότε να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αν δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω, ρώτησε την πως μπορείς να την ικανοποιήσεις. Δες εδώ 10 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες να ξέρεις για το seχ.

 

2. “Δεν ένιωθα κάτι για τον πρώην μου”

lies-and-feelings

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά αν έβγαινε με τον πρώην της για περισσότερους από 2 μήνες, τότε δε λέει αλήθεια. Οι γυναίκες έχουμε την τάση να λέμε ψέματα για το πως νιώθουμε για πρώην. Μπορεί να το κάνει για διάφορους λόγους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να το αφήσεις να περάσει και να μην το σχολιάσεις καθόλου. Στο κάτω-κάτω, τώρα είναι μαζί σου.

 

3. “Έχω πάει μόνο με 2 άντρες”

lies-in-couple

Αποτελεί γεγονός ότι οι γυναίκες μειώνουν πάντα τον αριθμό των αντρών με τους οποίους έχουν κοιμηθεί. Αυτό μπορεί να το κάνει για να σου δείξει ότι είναι ο τύπος που την ενδιαφέρει η σχέση και όχι να περάσει καλά με τον άλλο. Μπορεί, όμως, να το κάνει επειδή κατακρίνει και η ίδια τον εαυτό της και νιώθει άσχημα με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι γυναίκες που αποφεύγουν να συζητήσουν αυτό το θέμα ή δίνουν αόριστες απαντήσεις λένε ψέματα. Ο μόνος λόγος που μπορεί να το κάνει αυτό είναι για να μην σχηματίσεις λάθος εντύπωση για αυτή ή επειδή δε θέλει να ξαναζήσει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν.

 

4. “Είμαστε απλά φίλοι”

friendship-lie

Αν έχει έναν άντρα για καλύτερο της φίλο, τότε είναι λογικό να έχεις αμφιβολίες. Μπορεί να σου λέει την αλήθεια ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, αλλά μπορεί και να θέλει να σε κάνει να νιώσεις ότι δεν υπάρχει απειλή.

Οι περισσότεροι άντρες δεν πιστεύουν στις Πλατωνικές σχέσεις μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άντρα. Για να την κάνεις να νιώσει άνετα και να σου πει την αλήθεια, πρέπει να την κάνεις να καταλάβει ότι δε νιώθεις να απειλείσαι από την σχέση της με τον καλύτερο της φίλο.

 

5. “Θα είμαι έτοιμη σε 5 λεπτά”

laughing-couple

Πες μου την αλήθεια. Πόσες φορές έχεις ακούσει αυτή τη φράση; Να ξέρεις ότι δε θέλει να σε εκνευρίσει, απλά δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο χρόνο ακριβώς χρειάζεται για να ετοιμαστεί. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν σου πει κάτι τέτοιο είναι να βολευτείς και να περιμένεις τουλάχιστον 15 λεπτά μέχρι να τελειώσει. Αν σε ενοχλεί αυτή η συμπεριφορά, απλά ζήτησε της την επόμενη φορά να είναι πιο ακριβής στους υπολογισμούς της.

 

6. “Είναι το μεγαλύτερο που έχω δει”

smiling-couple

Αν όντως έχεις τέτοια χαρίσματα, τότε είμαι σίγουρη ότι το γνωρίζεις. Αν σου λέει ότι το “εργαλείο” σου είναι μεγάλο, κι εσύ γνωρίζεις ότι ανήκεις στη μεσαία κατηγορία, τότε μάλλον το κάνει για να τονώσει το ηθικό σου. Μην συνεχίσεις τη συζήτηση, όμως.

Όλες οι γυναίκες θέλουν ο σύντροφος τους να νιώθει καλά με τον εαυτό του και ιδιαίτερα όσο αφορά στο θέμα του κρεβατιού. Δες εδώ 5 τρόπους να φαίνεται το “εργαλείο” σου μεγαλύτερο.

 

7. “Ήταν σε προσφορά”

balance-in-relationship

Ναι, να είσαι σίγουρος ότι μόνο σε προσφορά δεν ήταν. Μπορεί να ντρέπεται να σου πει πόσα χρήματα ξόδεψε για να αποκτήσει την καινούρια τσάντα ή τα παπούτσια της. Μπορεί, επίσης, να φοβάται τα σχόλια σου και να θέλει να κρατήσει τα πνεύματα ήρεμα (ειδικά όταν είσαι εσύ αυτός που πληρώνει για τα έξοδα της!).

 

8. “Μου άρεσε πολύ το δώρο σου”

gift-time

Αν έχεις πάρει αυτό που σου έχει ζητήσει, τότε σίγουρα σου λέει την αλήθεια. Αν όχι, τότε είναι πιθανό να σου λέει ψέματα. Σίγουρα δε θα σου πει ότι δεν της άρεσε το δώρο για να μην σε πληγώσει. Για να αποφύγεις μια τέτοια περίπτωση, φρόντισε να μάθεις από πριν τι ακριβώς θέλει. Μπορείς να ρωτήσεις τις φίλες της για αυτό. Δες εδώ 15 δώρα που μπορείς να αγοράσεις στην κοπέλα σου για τα Χριστούγεννα.

 

9. “Μου αρέσει να βγαίνω με τους φίλους σου”

friends

Αν η κοπέλα σου ζηλεύει κάθε φορά που περνάς χρόνο με τους φίλους σου, σου κάνει ένα σωρό ερωτήσεις για το που είσαστε και τι κάνετε, τότε πιθανόν να μην συμπαθεί ιδιαίτερα τους φίλους σου. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μιλήσεις μαζί της σχετικά με τη σχέση σας και το χρόνο που θέλετε να περνάτε μαζί. Έτσι θα μοιράσετε τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους, οικογένεια αλλά και μεταξύ σας.

Related Posts