5 Συμβουλές για σχέσεις που ακούς αλλά δεν πρέπει να ακολουθήσεις!

by theman
bradefer-woman-vs-man

Οι άσχημες συμβουλές για σχέσεις έχουν γίνει επιδημία, και τις ακούς παντού – από τον καλύτερο σου φίλο, την τηλεόραση… παντού. Οι συμβουλές αυτές πολλές φορές μπορεί να επηρεάσουν τα πρώτα σου ραντεβού αλλά και τα ζευγάρια καθώς περιέχουν κακές συμβουλές.

Αν έχεις ποτέ αισθανθεί ότι σου δίνουν άσχημες συμβουλές για σχέσεις, συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο επειδή πρόκειται να σου πω ποιες συμβουλές δεν πρέπει να ακούσεις και τι πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση.  Δες παρακάτω 5 συνηθισμένες συμβουλές για σχέσεις τις οποίες δε θα έπρεπε να ακούς.

 

Κακές συμβουλές για σχέσεις

 

“Θα γνωρίσεις κάποια όταν σταματήσεις να την ψάχνεις.”

talking to a woman

Πραγματικά πιστεύεις ότι η γυναίκα των ονείρων σου θα εμφανιστεί μαγικά μπροστά σου; Όχι, δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Το πιο πιθανό είναι να την συναντήσεις σε κάποιο μπαρ, ή στο μανάβικο, γι’ αυτό θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να μιλήσεις σε κάποια που σου τραβάει την προσοχή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθείς υπερβολικά και να γίνεσαι περίγελος. Με βάση τα στατιστικά, οι γυναίκες δεν πλησιάζουν τους άντρες πολύ συχνά, επομένως όλα εξαρτώνται από εσένα!

 

“Η συγκατοίκηση μαζί της θα λύσει τα προβλήματα σας.”

moving in with your girlfriend

Πιθανόν να έχεις ακούσει ότι η συγκατοίκηση με το ταίρι σου μπορεί να είναι η λύση, το επόμενο “μεγάλο βήμα” στην σχέση σας. Όντως, μερικές φορές θα σας φέρει πιο κοντά. Αλλά ευτυχώς για εσένα, έχω να σου πω ότι αυτή η συμβουλή είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που μπορούν να σου πουν. Αν πας μια ήδη τεταμένη σχέση στο επόμενο επίπεδο, σίγουρα δε θα ενισχύσεις την σχέση σου επειδή οι καυγάδες για τους λογαριασμούς ή για το καπάκι της τουαλέτας, θα σε οδηγήσουν μια ώρα νωρίτερα στον χωρισμό.

 

“Αν σε απάτησε μια φορά, θα το ξανακάνει.”

cheating

Ευτυχώς που υπάρχει και η ψυχολογία γιατί σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Κατανοώ ότι αν σε απατήσουν μπορεί να νιώσεις πληγωμένος και να χάσεις την εμπιστοσύνη σου, αλλά θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι σε κάποιες περιπτώσεις αυτό θα συμβεί μόνο μια φορά.

Αν υπάρχει αγάπη στη σχέση σας και το άτομο που σε απάτησε έχει καλό χαρακτήρα αλλά φαίνεται να έχει μπερδέψει λίγο τις προτεραιότητες της σε κάποια στιγμή σύγχυσης, είναι μια καλή επιλογή να την συγχωρέσεις. Αντί να δεχτείς τα λεγόμενα “αν σε απάτησε μια φορά, θα το ξανακάνει”, συζήτησε το με την σύντροφο σου και προσπάθησε να κατανοήσεις τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο να κάνει μια άλλη σχέση και προσπαθήστε να σώσετε την σχέση σας αν αισθάνεσαι ότι αξίζει.

 

“Μην κάνεις seχ μαζί της νωρίς.”

intimate relationship

Αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια τρελή αμοιβαία έλξη μεταξύ σας από το πρώτο κιόλας ραντεβού, τότε πιάσε δουλειά. Γιατί να περιμένεις να κάνεις seχ μαζί της όταν το θέλετε και οι δύο τώρα; Και ο κανόνας των 3 ραντεβού; Είναι απλά ανοησίες. δε χρειάζεσαι έναν αυθαίρετο κανόνα που θα σε καθοδηγεί για το πότε θα έπρεπε να έρθεις σε επαφή με τον καινούριο σύντροφο.

 

“Κάνε τον δύσκολο.”

play hard to get

Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό γιατί τα παιχνίδια θα κάνουν ένα δύσκολο ραντεβού ακόμη πιο δύσκολο. Είναι καλύτερα να είναι ειλικρινής για όλα επειδή με αυτό τον τρόπο θα της δείξεις πόσο σοβαρά παίρνεις την σχέση σας και δε θα αφήσεις περιθώρια για παρεξηγήσεις που θα τελειώσουν την σχέση σας πριν καν αρχίσει.

Related Posts