μαγιό σώμα

Ποιο είναι το κατάλληλο ανδρικό μαγιό για το σώμα σου!

by tzinav

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και ήρθε η ώρα να βρεις το κατάλληλο μαγιό για σένα. Αν συχνά αισθάνεσαι ότι τα μαγιό που διαλέγεις δε δείχνουν ωραία επάνω σου τότε σίγουρα δεν έχεις βρει το κατάλληλο. Υπάρχουν μαγιό για κάθε σωματότυπο και σώμα και εσύ μπορείς να το βρεις!

Αν θέλεις λοιπόν φέτος το καλοκαίρι να διαλέξεις ένα μαγιό στο οποίο θα νιώθεις απόλυτα άνετα τότε βρες ποιο είναι το κατάλληλο ανδρικό για το σώμα σου!

Ποιο στυλ μαγιό να διαλέξεις ανάλογα με το σώμα σου!

 

Μαγιό για ψηλούς

γαλάζιο μαγιό πάνω από γόνατο μαγιό γόνατο κόκκινο μαυρο

Αν είσαι τυχερός και είσαι ψηλός τότε το κατάλληλο μαγιό για σένα είναι αυτό που φτάνει μέχρι πάνω από το γόνατο. Ένα μαγιό τόσο μακρύ θα κάνει το σώμα σου να φαίνεται ισορροπημένο και με σωστές αναλογίες. Απόφυγε λοιπόν τα πιο κοντά μαγιό που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται υπερβολικά ψηλά και ίσως δυσανάλογα με το υπόλοιπο σώμα.

Δες επίσης: Πόσο μακρύ πρέπει να είναι το ανδρικό μαγιό!

Μαγιό για χαμηλού αναστήματος άντρες

άντρας skate πολύχρωμο μαγιό γαλάζιο άσπρο μαγιό prints σώμα

Αν δεν είσαι ακριβώς το πρώτο μπόι τότε πρέπει να δείξεις περισσότερο τα πόδια σου. Ένα πιο κοντό μαγιό δηλαδή είναι η λύση. Με τον τρόπο αυτό θα τα κάνεις να φαίνονται μακριά και άρα να φαίνεσαι πιο ψηλός. Ακόμα, τα έντονα μοτίβο θα δημιουργήσουν επίσης την ψευδαίσθηση του ύψους.

Δες επίσης: Νέα ανδρικά μαγιό MED 2020

Μαγιό για πολύ λεπτούς άνδρες

μαγιό ριγέ άσπρο μπλε κόκκινο μαγιό πολύχρωμο μπλε γαλάζιο

Αν το σώμα σου είναι πολύ λεπτό τότε μπορεί να νιώθεις συχνά ότι τα μαγιό πλέουν στο σώμα σου. Για να βρεις λοιπόν ένα μαγιό που θα στρώνει ωραία επάνω σου τότε καλύτερα να προσανατολιστείς μαγιό ενδιάμεσου μήκους και σχετικά εφαρμοστά. Μάλιστα για να δώσεις την αίσθηση του όγκου προτίμησε μαγιό με σχέδια.

Δες επίσης: 5 Αντρικά γυαλιά ηλίου για να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Μαγιό για άνδρες με αθλητικό σώμα

κοντό μπορντό swimwear γαλάζιο άσπρο κοντό swimwear

Αν το σώμα σου είναι αθλητικό και γυμνασμένο δεν έχεις παρά να το αναδείξεις. Έχεις το σώμα που πολλοί άντρες θα ζήλευαν άρα γιατί να μην το τονώσεις; Τόλμησε λοιπόν ένα λίγο πιο κοντό μαγιό κι όχι φαρδύ. Φυσικά δε μιλάμε για κάτι υπερβολικό αλλά για ένα μαγιό που δε θα κρύψει το σώμα αλλά θα το κάνει να φανεί περισσότερο.

Δες επίσης: 8 Πράγματα που πρέπει να αποφύγει ένας άνδρας στην παραλία!

Μαγιό για άνδρες με λίγα περισσότερα κιλά

μαγιό μαύρο απλό άντρας μπλε μαγιό ριγέ μπλούζα

Αν φέτος παραμέλησες λίγο τη γυμναστική με αποτέλεσμα να μην είσαι και στην καλύτερη σου φόρμα μην ανησυχείς! Υπάρχουν μαγιό που μπορούν να καμουφλάρουν τα αδύνατα σημεία σου και να κολακεύσουν το σώμα σου. Αυτό που θα πρέπει σίγουρα να αποφύγεις είναι τα πολύ κοντά μαγιό καθώς και αυτά με πολύ έντονα σχέδια. Προτίμησε απλά και ήσυχα μαγιό που δε θα τραβάν την προσοχή εκεί που δε θέλεις.

Related Posts