Μόδα

Fred Perry επιλογές για το καλοκαίρι 2016!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για όσους δε το γνωρίζουν, ο Fred Perry ήταν ένας διάσημος τενίστας της δεκαετίας του 30 και του 40. Μετά το τέλος της πλούσιας καριέρας του ακολούθησε το δρόμο της μόδας και έδωσε το όνομα του στο brand “Fred Perry”.

Ρούχα και διάφορα άλλα αξεσουάρ αγαπήθηκαν γρήγορα από τον κόσμο και μέχρι και σήμερα αποτελούν μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες στιλιστικές επιλογές για τον άντρα με μοναδικό αρνητικό τις ελαφρώς υψηλές τιμές τους.

 

Ανδρικά καλοκαιρινά ρούχα Fred Perry!

 

Μπλουζάκια πόλο Fred Perry

Η κλασική αλλά πάντα διαχρονική πόλο μπλούζα που αποτέλεσε και την αρχή της πορείας της εταιρείας. Βγαίνει σε πολλά χρώματα και συνδυασμούς και θα τονίσει το γυμνασμένο σώμα σου στις καλοκαιρινές νυχτερινές αποδράσεις.

 

Πουκάμισα Ανδρικά

Το πουκάμισο είναι πάντα αγαπημένη επιλογή για τον άντρα. Θα σου δώσει ένα πιο επίσημο στιλ χωρίς όμως να κάνει την υπερβολή.

 

Παπούτσια Fred Perry

Προσωπικά αγαπημένο προϊόν Fred Perry, τα παπούτσια. Άψογο και λιτό αθλητικό στιλ με τις δάφνες στο πλάι να δεσπόζουν και να προσδίδουν κύρος. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά στιλ ντυσίματος κάνοντας τα εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι. Περισσότερες ιδέες για ανδρικά καλοκαιρινά παπούτσια εδώ!

 

Ανδρικά Μαγιό

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από μια λίστα για το καλοκαίρι, το μαγιό. Και εδώ υπάρχει η εξαιρετική επιλογή, σε έξι διαθέσιμα χρώματα για να κάνεις εντύπωση στη παραλία. Να τονίσω πως υπάρχει και η δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους του με μεταλλικό ρυθμιστή.

 

Καπέλα Fred Perry αντρικά

Τι καλύτερο να συνδυάσεις με το μαγιό σου; Στη συλλογή υπάρχουν αρκετά καπέλα και σίγουρα κάποιο απ’ όλα θα ταιριάζει με το γούστο σου. Δες εδώ περισσότερα μαγιό και καπέλα για το καλοκαίρι.

 

Αντρικά Πορτοφόλι

Τέλος, ο στιλάτος άντρας, έχει και στιλάτο πορτοφόλι. Όπως ήδη παρουσιάσαμε στο άρθρο για τα 15 καλύτερα ανδρικά πορτοφόλια, το brand Fred Perry έχει και σε αυτή τη κατηγορία εξαιρετικές επιλογές. Προσωπικά επέλεξα αυτό με το μαύρο χρώμα και τις χρυσές δάφνες αλλά αυτό είναι θέμα δικού σου γούστου.