25 Κουρέματα για άνδρες με μεγάλο μέτωπο!

by theman
big-forehead-hairstyles

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που έχουν μεγάλο μέτωπο. Κάποιοι από αυτούς έχουν γεννηθεί έτσι ενώ σε κάποιους άλλους δημιουργήθηκε μετά από πτώση μαλλιών. Όπως και να έχει, όμως, αυτό δε θα πρέπει να σε ανησυχεί και δε σημαίνει ότι δε μπορείς να είσαι μέσα στη μόδα όσο αφορά τα αντρικά κουρέματα.

Για την ακρίβεια υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε κουρέματα για άντρες με μεγάλο μέτωπο και σίγουρα ανάμεσα τους θα βρεις ένα που να ταιριάζει στο στυλ σου.

 

Ανδρικά κουρέματα για όσους έχουν μεγάλο μέτωπο

 

1. Επέλεξε κοντά μαλλιά

short-hair-big-forehead

Ακόμη κι αν έχεις μεγάλο μέτωπο, μπορείς να διατηρήσεις το στυλ σου. Μπορείς να εξισορροπήσεις την κατάσταση δίνοντας όγκο στα πλαϊνά. Όσο για τα κοντά μαλλιά μπορείς να τα κάνεις καρφάκια, ή να επιλέξεις ένα fade κούρεμα που είναι στη μόδα και πηγαίνει ιδιαίτερα σε όσους έχουν μεγάλο κούτελο.

2. ή… πολύ κοντά μαλλιά

short-hair-men

Σίγουρα τα κοντά μαλλιά δεν είναι από τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αυτό το κούρεμα είναι δημοφιλές και είναι πιθανόν ένας ακόμη τρόπος να αντιμετωπίσεις το μεγάλο κούτελο.

3. Διατήρησε τα μακριά και σε διαφορετικά επίπεδα

long-and-layered

Αν έχεις μεγάλο μέτωπο αλλά σου αρέσουν και οι μπούκλες, τότε ο καλύτερος τρόπος να συνδυάσεις αυτά τα χαρακτηριστικά είναι να διατηρήσεις διαφορετικά μήκη στα μαλλιά σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε έχεις ίσια είτε σγουρά μαλλιά.

4. Άφησε τα να μακρύνουν

long-hair-men

Όσο πιο μακριά αφήσεις τα μαλλιά σου, τόσο το καλύτερο. Με ένα τέτοιο κούρεμα, το κούτελο σου δε θα είναι πρόβλημα. Απλά φρόντισε να μην το παρακάνεις με το μάκρος!

5. Μαλλιά μεσαίου μήκους

medium-length-hair-men

Αν δεν σου αρέσουν τα κοντά μαλλιά αλλά ούτε και πολύ μακριά, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα κούρεμα που έχει κοντά πλαϊνά αλλά προς το κέντρο του κεφαλιού τα μαλλιά αποκτούν σιγά σιγά περισσότερο μήκος. Με ένα καλό gel και μερικά ακόμη προϊόντα περιποίησης μπορείς να δώσεις διάφορες όψεις σε αυτό το χτένισμα.

6. Κάνε φράντζα

bangs-haircut-men

Το πλεονέκτημα της φράντζας είναι ότι καλύπτει το περίγραμμα των μαλλιών. Στο κάτω κάτω η φράντζα είναι ένα πολύ δημοφιλές στυλ αυτή την περίοδο σε όλο τον κόσμο.

7. Φράντζα στο πλάι

lateral-bangs

Και η φράντζα στο πλάι είναι ένα μοντέρνο στυλ ιδανικό για όσους έχουν μεγάλο κούτελο. Όσο πιο μακριά η φράντζα, τόσο πιο στυλάτος μπορεί να δείχνεις. Απλά θα πρέπει να αφιερώνεις κάποιο χρόνο να φτιάξεις αυτό το χτένισμα.

8. Ατημέλητη φράντζα

disheveled-bangs

Όπως κατάλαβες τα κουρέματα με φράντζα έχουν την τιμητική τους! Για το συγκεκριμένο στυλ θα χρειαστεί απλά να κόψεις τη φράντζα σου κοντή. Με αυτό τον τρόπο θα στέκεται ακόμη και μόνη της προς τα επάνω χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα από εσένα.

9. Ίσια φράντζα

straight-fringe-bangs

Η ίσια φράντζα είναι πάντα στη μόδα. Ο κομμωτής σου, βέβαια, είναι ο ιδανικός για να σου πει ποια φράντζα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο σου.

10. Πρόσθεσε όγκο

hair-volume-menvolume-hair

Ένας ωραίος τρόπος να καλύψεις αυτή την ατέλεια είναι να επιλέξεις να κάνεις ένα κούρεμα με περισσότερο όγκο. Αυτό ταιριάζει σε όλα τα μαλλιά ανεξάρτητα από την πυκνότητα τους.

11. Caesar cut

caesar-cut

Ακόμη ένα κούρεμα ιδιαίτερα δημοφιλές και ιδανικό για τους άντρες με μεγάλο μέτωπο είναι το Caesar cut. Αυτό το κούρεμα δίνει την εντύπωση πως έχει μικρότερο κούτελο.

12. Crew cut

crew-cut

Το ότι έχεις μεγάλο μέτωπο δε θα πρέπει να σε εμποδίζει να είσαι μέσα στη μόδα. Το crew cut είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα πρόσωπα.

13. Κάνε το στυλ των Mad Men

mad-men-style

Έχει τύχει να δεις την ταινία Mad Men; Το κούρεμα αυτό είναι μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού κουρέματος με τη χωρίστρα στο πλάι. Χτένισε τα σωστά και θα έχεις ένα υπέροχο στυλ.

14. Κάνε καρφάκια

spiky-hair-men

Αν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα μακριά από το μέτωπο σου, τότε επικέντρωσε αλλού την προσοχή. Τα καρφάκια είναι ένα μοντέρνο χτένισμα και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

15. Κόψε τα μαλλιά σου σε διάφορα μήκη

varied-length-hairstyle

Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά και πυκνά, τότε προτίμησε να τα κόψεις σε διάφορα μήκη. Αυτό το κούρεμα είναι ιδιαίτερα seχy και τραβάει την προσοχή των γυναικών.

16. Διατήρησε minimal τόνους

minimal-hairstyle

Αν δε σε νοιάζει το μεγάλο μέτωπο, τότε αυτό είναι το ιδανικό look για εσένα. Είναι εύκολο να το διατηρήσεις και μπορείς να του δώσεις ότι στυλ θέλεις.

17. Κοντό και ατημέλητο look

short-messed-hair

Τα ατημέλητα look είναι πολύ στη μόδα αν και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Παρόλα αυτά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

18. Mohawk κούρεμα

mohawk-hairstyle

Το mohawk κούρεμα επιστρέφει δυναμικά. Είτε έχεις μεγάλο είτε μικρό κούτελο, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και περίσταση.

19. Mohawk κούρεμα με πομπαντούρ

mohawk-and-pompadour

Το πομπαντούρ είναι ένας ακόμη τρόπος να επικεντρώσεις την προσοχή μακριά από τις ατέλειες του προσώπου σου. Αυτό το κούρεμα δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, αλλά πηγαίνει στους περισσότερους άντρες.

20. Fohawk με φράντζα προς τα επάνω

upswept-fohawk

Η φράντζα χτενισμένη προς τα επάνω και κοντά πλαϊνά – αυτό είναι ένα εκπληκτικό fohawk, το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

21. Απλό fohawk

fohawk

Αν δε θέλεις μεγάλη φράντζα, διατήρησε λίγο μάκρος στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου και κόψε τα πλαϊνά πιο κοντά. Αυτό το κούρεμα γίνεται εύκολα και μπορείς να το κάνεις άνετα στο σπίτι σου, ενώ παράλληλα θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερος.

22. Fohawk και καρφάκια

spiky-fohawk

Το μοτίβο όσων έχουν μεγάλο κούτελο είναι να έχεις όγκο στην κορυφή και λιγότερα μαλλιά στο κάτω μέρος. Όπως έχουμε πει, η φράντζα είναι το καλύτερο κούρεμα για εσένα. Γι’ αυτό κι ένα fohawk κούρεμα με καρφάκια είναι μια καλή επιλογή.

23. Fohawk στο πλάι

lateral-fohawk

Το fohawk στο πλάι είναι ακόμη μια ιδέα που αξίζει να δοκιμάσεις. Ανεξάρτητα από το στυλ που θα επιλέξεις να κάνεις, φρόντισε να μην αφήνεις ατημέλητα τα μαλλιά σου για να έχεις την καλύτερη εμφάνιση.

24. Πομπαντούρ σε σχήμα V

v-shaped-pompadour

Αν το μπροστά μέρος των μαλλιών σου σχηματίζουν V, τότε ένα πομπαντούρ κούρεμα με V είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Όσο περισσότερα μαλλιά έχεις στην κορυφή, τόσο το καλύτερο για εσένα.

25. Μαλλιά στο πλάι

side-part

Σε αυτό το κούρεμα η μία πλευρά είναι κοντή ενώ η άλλη είναι όσο πιο μακριά γίνεται. Με αυτό το στυλ θα τονίσεις τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και θα δημιουργήσεις ένα υπέροχο look.

Related Posts