Μόδα

Οι καλύτεροι ανδρικοί συνδυασμοί ρούχων για τις γιορτές!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στις γιορτές το ντύσιμο πρέπει να αποπνέει κομψότητα και φινέτσα και αυτό μπορείς να το καταφέρεις αν δεις τον παρακάτω οδηγό για που σου δείχνει ποιοι είναι οι καλύτεροι ανδρικοί συνδυασμοί ρούχων. Μέσα από παραδείγματα, θα γνωρίσεις χρωματικούς συνδυασμούς που δένουν αρμονικά και δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν κάποια υφάσματα και σχέδια που ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους και όλα αυτά θα τα γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω, έτσι ώστε να επιλέξεις ένα μοντέρνο σύνολο που θα αναδεικνύει την προσωπικότητα και το γούστο σου.

Μοντέρνοι συνδυασμοί ανδρικών ρούχων για γιορτινό look!

Χρωματικοί συνδυασμοί

Υπάρχουν κάποια χρώματα που αν τα συνδυάσουμε μαζί, θα μας χαρίσουν απαράμιλλο στυλ και φινέτσα. Αυτά είναι το μπορντό με άσπρο ή μπλε πουκάμισο, το camel παντελόνι με το μπλε πουκάμισο και το λευκό και το μπεζ με κόκκινο και καφέ. Ότι και αν επιλέξεις, κινήσου σε επιλογές που δένουν με όμορφο τρόπο και θα εντυπωσιάσει σε κάθε σου έξοδο με το μοναδικό σου στυλ.

Συνδυασμοί με σχέδια

Κάποια σχέδια όπως το καρό, είναι διαχρονικά και χαρίζουν μοντέρνο ύφος στο ντύσιμό σου. Ανάλογα το στυλ του πουκαμίσου, μπορείς να το συνδυάσεις είτε με ένα καμπαρντινέ παντελόνι μαύρο ή με ένα τζιν. Ακόμη μπορείς να κινηθείς σε μπεζ, καφέ ή μπλε χρωματισμούς, σε υφασμάτινο παντελόνι που δένει με τα περισσότερα σχέδια. Μπορείς να δεις εδώ 28 Χειμερινοί αντρικοί συνδυασμοί ρούχων για μοντέρνο look!

Συνδυασμοί με σακάκι

Το σακάκι είναι ένα ρούχο που με την επιβλητικότητα και το όμορφο στυλ του, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και ηλικία. Επίλεξε ένα έντονο χρώμα για νεανικό στυλ, ή ένα κλασικό για διαχρονικό ύφος που γοητεύει. Ακόμη, συνδύασε το με διαφορετικό χρωματισμό στο παντελόνι το οποίο θα δημιουργήσει μοντέρνο και ιδιαίτερο ύφος στο ντύσιμό σου.

Οι ιδανικοί συνδυασμοί ρούχων θα σου προσδώσουν φινέτσα και θα τονίσουν την προσωπικότητά σου. Τόλμησε να συνδυάσεις διαφορετικά χρώματα και υφάσματα και σαγήνεψε με τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις.  Μπορείς να δεις ακόμη Ανδρικά ρούχα για να φορέσεις στις γιορτές των Χριστουγέννων!