6 Μοντέρνες ανδρικές ιδέες ντυσίματος με παπιγιόν!

by theman

Ο κάθε άντρας προσπαθεί να προσέχει το ντύσιμό του όσο περισσότερο γίνεται. Τα τελευταία χρόνια οι άντρες προσέχουν τον εαυτό τους όσο και οι γυναίκες. Μερικές φορές μπορεί και περισσότερο. Είτε έχουν να βγουν για μια καθημερινή έξοδο, είτε έχουν να πάνε στη δουλειά τους, είτε έχουν να βγουν σε μια επίσημη εκδήλωση.

Το παπιγιόν είναι ένα αξεσουάρ που πολλοί άντρες επιλέγουν για τις επίσημες εξόδους τους και όχι μόνο. Είναι πιο νεανικό από τη γραβάτα και δίνει άλλη φινέτσα στο ντύσιμο διατηρώντας κάποιο κύρος. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις παπιγιόν αλλά δεν γνωρίζεις το πως, σου έχω μερικές ιδέες για να το συνδυάσεις με το υπόλοιπο ντύσιμο σου.

 

Πως να συνδυάσεις το παπιγιόν με το ντύσιμό σου!

μοντέρνο ντύσιμο για γάμο

Ένας πολύ όμορφος συνδυασμός είναι μαύρο παντελόνι, σκούρο γκρι σακάκι, λευκό πουκάμισο και για το τελείωμα, ένα κλασσικό παπιγιόν σε μαύρο χρώμα. Το σύνολο σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις τη ζώνη με τα παπούτσια αν δε θέλεις να βάλεις ένα μαύρο ζευγάρι παπούτσια. Δες ακόμη 8 μυστικά για να βρεις το σωστό ανδρικό πουκάμισο!

αντρικό ντύσιμο παπιγιόν

Ένας λίγο πιο συντηρητικός τρόπος είναι να φορέσεις μαύρο σακάκι με σκούρο πράσινο παπιγιόν και πουκάμισο με μπλε ρίγες. Για τις πιο κρύες ημέρες μπορείς, επίσης, να βάλεις ένα καφέ γιλέκο κάτω από το σακάκι σου.

νεανικά outfits με παπιγιόν

Ένας κλασσικός συνδυασμός που μπορείς να χρησιμοποιήσεις περιέχει τιράντες. Μπορείς να φορέσεις σκούρο χρώμα παντελόνι και παπούτσι, λευκό πουκάμισο, παπιγιόν και γκρι γιλέκο. Βρες τα σωστά χρώματα για να ταιριάζει το παντελόνι με τις τιράντες και το παπιγιόν. Αυτό είναι το απόλυτο hipster outfit, που βλέπουμε ότι φοριέται πολύ τα τελευταία χρόνια! Δες ακόμη 24 μοντέρνους συνδυασμούς ρούχων με τιράντες για να φορέσεις!

επίσημο αντρικό ντύσιμο

Αν θέλεις ένα πιο επίσημο και βραδινό outfit, μπορείς να συνδυάσεις ένα καρό σακάκι με λεπτή ρίγα, ένα κόκκινο φουλάρι με λευκές βούλες, λευκό πουκάμισο και καφέ παπιγιόν. Είναι ο συνδυασμός που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις τους πάντες με την φινέτσα σου. Είναι σημαντικό το καφέ χρώμα από το παπιγιόν να ταιριάζει με το χρώμα από το σακάκι.

Δες επίσης: Ανδρικές συμβουλές μόδας για το πως να ντυθείς το καλοκαίρι!

επαγγελματικό ντύσιμο άνδρες

Αν η δουλειά σου απαιτεί ένα πιο επίσημο ντύσιμο αλλά έχεις βαρεθεί να φοράς τα ίδια και τα ίδια, μπορείς να δοκιμάσεις το εξής. Σκουρόχρωμο παντελόνι και σακάκι, καφέ παπούτσια, λευκό ή ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και κόκκινο παπιγιόν. Το κόκκινο παπιγιόν μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με έντονο μπλε παντελόνι και σακάκι.

ανδρικά outfits με παπιγιόν the-man.gr

Για πιο νεανικό ντύσιμο θα χρειαστείς ανοιχτό καφέ πουκάμισο με σηκωμένα τα μανίκια μέχρι τον αγκώνα, καφέ γιλέκο και καφέ παπιγιόν. Είναι ένα σύνολο που μπορείς να το φορέσεις σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Είτε θέλεις να ντυθείς επίσημα είτε καθημερινά, η εμφάνισή σου με αυτό το ντύσιμο δε θα σε απογοητεύσει. Δες ακόμη 6 τρόπους να φορέσεις ένα παπιγιόν!

Related Posts