Μόδα

Νέα Ανδρικά Μαγιό Med 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η γνωστή σε όλους μας εταιρία MED θεωρείται η πλέον πολυτελής μάρκα στο χώρο των εσωρούχων αλλά και των ανδρικών μαγιό. Αυτό που την κάνει μοναδική είναι ο πρωτοποριακός και σύγχρονος σχεδιασμός των δημιουργιών τους τελειοποιώντας την ποιότητα μαζί με την φανταστική εφαρμογή τους.

Με φοβερό στυλ και σέξι λεπτομέρειες το όνομα της είναι συνώνυμο με την κορυφαία ποιότητα. Με συνεχώς δυναμική πορεία παρουσιάζοντας συχνά νέα σχέδια με τις ιδέες του σχεδιαστή Χρήστου Χατζηβασιλείου.

Εφόσον ανήκεις σε εκείνους που απαιτούν στυλ και κορυφαία ποιότητα για το μαγιό που θα εμφανιστούν στην παραλία τότε η νέα αντρική collection μαγιό MED για το καλοκαίρι 2019 είναι για σένα.

Ανδρικά μαγιό MED τύπου σορτς καλοκαίρι 2019

Τα μαγιό MED τύπου σορτς είναι πλέον τα πιο διαδεδομένα στις μέρες μας μαγιό που φορούν οι περισσότεροι άντρες στις παραλίες μας. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι κάτι που μπορεί να φορέσει ο οποιοσδήποτε και χωρίς να χρειάζεται να έχει το τέλειο σώμα όπως στο μαγιό τύπου σλιπ. Πόσο μάλλον με τα κορυφαία σχέδια και την απόλυτη εφαρμογή που έχουν τα συγκεκριμένα κολακεύοντας στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τους περισσότερους τύπους σώματος.Δες επίσης – Πόσο μακρύ πρέπει να είναι το ανδρικό μαγιό

Ανδρικό μαγιό MED τύπου βερμούδας καλοκαίρι 2019

Εδώ βλέπουμε τα καινούρια σχέδια μαγιό MED για το καλοκαίρι 2019 τύπου βερμούδας που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αποτελούνται από φοβερά σχέδια. Είναι ο τύπος μαγιό που μπορεί να φορεθεί από όλους τους άντρες δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ και φυσικά μια πολύ καλή εφαρμογή πάνω στο σώμα όπως μόνο η MED μπορεί να δώσει.

Ανδρικά μαγιό MED τύπου σλιπ καλοκαίρι 2019

Ίσως σε ενδιαφέρει – 5 μοντέρνα αντρικά μαγιό που θα φορεθούν το καλοκαίρι 2019

Τέλος έχουμε τα μαγιό MED τύπου σλιπ είναι για τους τολμηρούς άντρες που θέλουν να συνδυάσουν το παλιό παραδοσιακό προσαρμοσμένο πλήρως στα σημερινά δεδομένα, χωρίς να φοβούνται να αναδείξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια του σώματος τους. Γι αυτό το λόγο λοιπόν το συγκεκριμένο μαγιό είναι καλύτερα να φορεθεί από κάποιον που έχει προσέξει πολύ και έχει το κατάλληλο σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείς να απευθυνθείς στο 210-8082423 ή στο shop.med.com.gr