7 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν “κατέβεις χαμηλά”

by theman

Εντάξει, ξέρεις ότι στις γυναίκες αρέσει να “πέφτουν χαμηλά”Όμως, αν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, θα έπρεπε κι εσύ να γνωρίζεις κάποια πράγματα πριν “κατέβεις χαμηλά”. Δώσε, λοιπόν, την ανάλογη προσοχή στους 7 κανόνες που ακολουθούν για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

 

 

Τι πρέπει να ξέρεις πριν “κατέβεις χαμηλά”

 

1. Η γλώσσα σου δεν αντιπροσωπεύει το εργαλείο σου. Γι’ αυτό σταμάτα να τη χρησιμοποιείς για να κάνεις sεχ με αυτή. Νομίζω καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάω! Αυτή η πράξη μπορεί να κάνει τη δουλειά της για πολύ λίγο, αλλά θυμήσου ότι αυτό από μόνο του δε θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2. Δες και άκουσε. Δώσε προσοχή στο τι κάνει η σύντροφος σου. Αν τραβάει τα σεντόνια και αναστενάζει, τότε είσαι σε καλό δρόμο! Συνέχισε ότι κάνεις. Αν, όμως, σου φαίνεται να βαριέται, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις διαφορετική τεχνική. Όταν ακούς τις αντιδράσεις της, μπορείς να καταλάβεις τα πάντα. Γι’ αυτό απλά άκου.

coming close

3. Μη χρησιμοποιείς μόνο τη γλώσσα σου. Γιατί να μη χρησιμοποιήσεις και τα δάχτυλα σου; Με αυτό τον τρόπο ένα είναι σίγουρο, ότι θα καταφέρεις να την “απογειώσεις”.

orgasm

4. Μην ξεχνάς τα προκαταρκτικά. Οι γυναίκες κατά μέσο όρο χρειάζονται περισσότερα προκαταρκτικά από τους άνδρες. Γι΄αυτό το λόγο αφιέρωσε λίγο χρόνο να την προθερμάνεις. Φίλησε τη στο λαιμό και προχώρησε μέχρι τους μηρούς, άγγιξε την απαλά και πες και μερικές απρεπείς εκφράσεις. Αν σε ικετεύει να συνεχίσεις, τότε έχεις κάνει καλή δουλειά.

kisses

5. Κάνε κοπλιμέντα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μια γυναίκα από το να ακούει όμορφα λόγια για το σώμα της και ιδιαίτερα για το κάτω μέρος του σώματος της. Πες της πόσο sεχy είναι και πόσο θέλεις να πάρεις μια γεύση από αυτήν. Ακόμη κι αν δε σου αρέσει αυτό που κάνεις, δείξε ενθουσιασμό και θα την ανεβάσεις ακόμη περισσότερο.

what she likes

6. Διαφορετικά χάδια για διαφορετικούς λόγους. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με το στόμα σου. Έτσι δεν έχεις καμία δικαιολογία να μη δοκιμάσεις διάφορες τεχνικές και να δεις τι της αρέσει περισσότερο.listening

7. Ρώτησε τι της αρέσει. Μην κάνεις απλά υποθέσεις για το τι της αρέσει. Ρώτησε την τι ακριβώς επιθυμεί από εσένα και με τι αισθάνεται άνετα. Αν έχετε καλή επικοινωνία μεταξύ σας, σίγουρα θα σε ενημερώσει αν κάτι πάει στραβά.

Τώρα, λοιπόν, βγες εκεί έξω και δοκίμασε ότι είπαμε. Στο κάτω κάτω, μπορείς να βελτιωθείς με την εξάσκηση!

Related Posts