7 Πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στους άνδρες!

by theman

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα των γυναικών. Αποτελεί ένα θέμα που έχει βασανίσει πολλά αρσενικά και τους έχει βάλει σε πολύ σκέψη. Άλλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες θέλουν κοιλιακούς.

Άλλοι στο ότι θέλουν πιασίματα στον άνδρα, γιατί όπως πολλές κοπέλες λένε “ο άνδρας με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα”. Η αλήθεια, όμως, είναι πως αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα, γιατί κάθε κοπέλα έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Ωστόσο, οι περισσότερες κοπέλες βρίσκουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ελκυστικά και seχy. Για να μην σπάσεις και εσύ το κεφάλι σου με κάτι τέτοιο, εδώ βρίσκονται τα 7 πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στο ανδρικό σώμα!

 

Δες επίσης:Πώς να διατηρήσεις μια ελεύθερη σχέση!

 

7 πράγματα που κοιτάνε οι γυναίκες πάνω μας!

 

1. Μεγάλες πλάτες

megales plates

Δεν είναι μυστικό πως οι μεγάλες πλάτες τραβούν τα βλέμματα. Σε κάθε γυναίκα αρέσει να βλέπει μεγάλες, ανοιχτές πλάτες που της εξάπτουν την φαντασία. Δεν είναι ανάγκη να είναι γραμμωμένες σαν να είσαι bogy-builder. Σημασία είναι να έχουν μεγάλο άνοιγμα, έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση πως μπορεί να στηριχθεί μια γυναίκα πάνω σου.

2. Δυνατά χέρια

dunata xeria

Πολλές γυναίκες βρίσκουν τα δυνατά χέρια ελκυστικά. Δεν αναφέρομαι μόνο στα μπράτσα, αλλά και στις παλάμες και τα δάχτυλα. Αρέσει στις γυναίκες να τους δίνεις την εικόνα του αρσενικού που μπορεί να κάνει σκληρές δουλειές. Τα σφιχτά δάχτυλα, οι φλέβες στο χέρι και οι δυνατοί τρικέφαλοι μπορούν να τραβήξουν εύκολα την προσοχή κάθε γυναίκας. Δες επίσης 12 καλές ασκήσεις για μπράτσα (δικέφαλος-τρικέφαλος)!

3. Κοιλιακοί

koiliakoi

Ούτε νέο αποτελεί, ούτε καλά κρυφό μυστικό. Πολλές γυναίκες θέλουν όταν βγάζουμε την μπλούζα να αντικρίζουν ένα γραμμωμένο 6-pack! Ειδικά το καλοκαίρι στην παραλία, όλες οι γυναίκες θα κοιτάξουν κάποιον που έχει κοιλιακούς φέτες. Τις διεγείρει σεξοuαλικά και τις κάνει να βάζουν πονηρά πράγματα στο μυαλό τους.

4. Σωστή ποσότητα από μούσια

swsth posothta apo mousia

Μπορεί να φταίει και η μόδα της εποχής, ωστόσο, οι γυναίκες λατρεύουν τα μούσια στους άνδρες. Προσοχή, όμως, εδώ! Σε κάποιους από εμάς δεν ταιριάζουν όλα τα είδη γενιών και οι γυναίκες το βλέπουν αυτό. Προτιμούν να έχεις την ιδανική ποσότητα από γένια που ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Τους δείχνει πως προσέχεις την εμφάνιση σου και καταλαβαίνουν πως ξέρεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει. Δες επίσης πώς να μεγαλώσεις τα γένια σου σε 30 μέρες!

5. Μυστήριο-όμορφο χαμόγελο

omorfo xamogelo

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες πάνω στους άνδρες και μπορεί να τις κάνει να λιώνουν. Ένα όμορφο χαμόγελο μαγνητίζει τις γυναίκες και τις κάνει να σε έχουν στο μυαλό τους ακόμα και αν σε έχουν δει μόνο μια φορά. Ειδικά αν είναι και λίγο μυστήριο, τότε απλά η σκέψη σου καρφώνεται καλά στο μυαλό τους για πολύ καιρό.

6. Γεμάτο σώμα

gemato swma

Δεν αρκεί να είσαι μόνο ψηλός. Το αρσενικό που αρέσει περισσότερο είναι αυτό που δεν φαίνεται ψηλόλιγνο, αλλά φαίνεται γεμάτο. Ακόμα βέβαια, και να μην διαθέτεις πολύ ύψος, δεν σημαίνει πως πρέπει να μοιάζεις με οδοντογλυφίδα. Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που όταν τους αγκαλιάζουν, γεμίζουν τα χέρια τους. Τους δίνει της αίσθηση ότι είσαι σωστό αρσενικό. Μην φοβάσαι να πάρεις μερικά κιλά, θα σου βγει σε καλό.

7. Ωραίο κώλο

wraios kwlos

Τα αρσενικά δεν είναι οι μόνοι που προσέχουν τον κώλο στο αντίθετο φύλο! Δεν πρέπει να ξαφνιάζει αυτό, γιατί, λίγο-πολύ, όλοι έχουν ακούσει κοπέλες να θαυμάζουν κάποιο αρσενικό για τον κώλο του. Πραγματικά, τρελαίνονται όταν σε ένα αρσενικό είναι καλοσχηματισμένος. Τους εξάπτει την φαντασία και τις διεγείρει εpωτικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Να μην το αμελήσει κανείς αυτό!

Related Posts