τα καλύτερα μηχανάκια για delivery honda

Τα 5 καλύτερα μηχανάκια για delivery!

by theman

Σήμερα, η δουλειά του διανομέα βρίσκεται στο peak της. Ωστόσο, η επιλογή του κατάλληλου οχήματος και συνηθέστερα, ενός δίκυκλου, αποτελεί μια σπαζοκεφαλιά για τους επίδοξους αγοραστές. Για αυτό, εάν σκέφτεσαι να ακολουθήσεις αυτήν την ασχολία, παρακάτω θα βρεις μια λίστα με 5 από τα καλύτερα μηχανάκια για  delivery.

Τα καλύτερα μηχανάκια για delivery!

 

1. Honda Sh 150

τα καλύτερα μηχανάκια για delivery honda

Το Honda sh150 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο βασιλιάς της πόλης. Οι μεγάλοι τροχοί σε συνδυασμό με το δικάναλο ABS, προσφέρουν μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία και κυρίως, ασφάλεια. Διαθέτει full led, για βέλτιστη ορατότητα τη νύχτα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ρεζερβουάρ 7 λίτρων στο πάτωμα. Συνεπώς, αυτό καθιστά τον ανεφοδιασμό “παιχνιδάκι”, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις και να ξανά βάλεις το κουτί του διανομέα. Η νέα πίσω ανάρτηση με προφόριτση 5 σταδίων, έχει βελτιστοποιηθεί για μια πιο μαλακή απορρόφηση κραδασμών. Επιπλέον, μια ενδεικτική  κατανάλωση είναι τα 44,5 χλμ/λίτρο.

Δες επίσης: Δες τη πρώτη αυτόματη μηχανή της BMW!

2. Honda Pcx 125

τα καλύτερα μηχανάκια για ντελίβερι

Το pcx αποτελεί μια διαχρονική επιλογή στον κλάδο του ντελίβερι, κι όχι άδικα. Η χαμηλή του κατανάλωση σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την άνεση, που προσφέρει, το καθιστούν ιδανικό. Επιπλέον και πολύ σημαντικό, στο ντουλαπάκι θα βρεις και θύρα φόρτισης. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 8,1 λίτρα και η ενδεικτική κατανάλωση ανέρχεται στα 2,1 λίτρα ανά 100 χλμ.

Δες επίσης: Οι 5 Καλύτερες Touring μοτοσυκλέτες για το 2019!

3. Honda Vision 110

μηχανάκια ντελίβερι

Το vision είναι από τις πιο value for money επιλογές, καθώς με κόστος μικρότερο των 2.500 ευρώ, έχεις την αξιοπιστία της Honda.  Ο αερόψυκτος κινητήρας των 109 κυβικών, σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος (100 κιλά πλήρως υγρών), το κάνουν ευέλικτο και αποδοτικό στα όρια της πόλης.

Δες επίσης: 5 Κατασκευαστές scooter που πρέπει να γνωρίζεις!

4. Yamaha Nmax 125

σκούτερ delivery

Χάρη στο πλαίσιο του, το nmax προσφέρει καλή προστασία σε βροχή και αέρα, αλλά και ευελιξία στην πυκνή αστική κυκλοφορία. Η μονάδα ελέγχου επικοινωνίας, συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό και παρέχει σημαντικές πληροφορίες στον αναβάτη. Το smart key, η παροχή ρεύματος και οι μεγάλοι χώροι αποθήκευσης διευκολύνουν την καθημερινότητα και τη χρήση του.

Δες επίσης: Το αυτόματο ή το χειροκίνητο έχει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου!

5. Sympony St 200

σκούτερ ντελίβερι

Όπως προδίδει και το όνομα του, πρόκειται για τη “συμφωνική” των scooters. Ελαφρύ, ευέλικτο και σβέλτο, το symphony αποτελεί την πιο value for money επιλογή, καθώς δεν του λείπει τίποτα και τα δίνει όλα. Ο ανεφοδιασμός καυσίμου γίνεται εύκολα, καθώς η τάπα βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς. Επιπλέον, το ρεζερβουάρ μεταφέρθηκε κάτω από τα πόδια του αναβάτη, μετακινώντας το κέντρο βάρος χαμηλότερα. Το νέο σύστημα A.L.E.H. προσφέρει σταθερότητα, καλύτερες επιδόσεις στην εκκίνηση και αυξάνει την ασφάλεια σε υψηλές ταχύτητες και ελιγμούς.

Related Posts