Ομορφιά-Style

29 Προτάσεις για γένια που πρέπει να δοκιμάσεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άντρες επιλέγουν να αφήσουν γένια. Τα μούσια έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα, μπορείς να βρεις μερικές εκπληκτικές προτάσεις που θα αλλάξουν πραγματικά τα δεδομένα.

Υπάρχουν αμέτρητα μοντέρνα ανδρικά κουρέματα που προτείνουν οι κομμωτές για φέτος. Ανάμεσα τους μπορείς να βρεις fade και undercuts, πομπαντούρ αλλά και μακριά μαλλιά. Όποιο κούρεμα και να επιλέξεις να κάνεις μέσα πάντως μπορείς να το συνδυάσεις με κάποια από τις παρακάτω προτάσεις σε γένια.

 

Στυλ για γένια

 

Μακριά μαλλιά & γένια

Τα μακριά μαλλιά είναι ιδιαίτερα στη μόδα ακόμη μία χρονιά. Μπορείς να βρεις διάφορα μήκη και στυλ, τα οποία συνδυάζονται με τα περισσότερα γένια. Μπορείς να αφήσεις τα μούσια σου να μακρύνουν ή να επιλέξεις να τα κόψεις κοντά για να έχεις μια πιο εκλεπτισμένη εμφάνιση.

Κοντά μαλλιά & γένια

Αν έχεις κοντά μαλλιά, μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα τα μήκη όσο αφορά τα γένια. Μπορείς να επιλέξεις ένα ομοιόμορφο look και να κόψεις τα μούσια σου αρκετά κοντά, ή να κάνεις την αντίθεση και να επιλέξεις λίγο πιο μακριά γένια.

Πομπαντούρ & γένια

Για να συνοδεύσεις το πομπαντούρ χτένισμα σου προτίμησε τα μούσια σου να έχουν έναν ανάλογο όγκο με το κούρεμα σου. Έτσι θα υπάρχει ομοιομορφία στην εμφάνιση σου.

Fade/Undercut & γένια

Με ένα fade ή undercut κούρεμα θα σου πρότεινα να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην  αφήσεις τα μούσια σου να μακρύνουν ιδιαίτερα. Προτίμησε κοντά μούσια και αραίωσε τα ή άφησε τα να γίνουν πιο πυκνά. Δες εδώ μερικά tips για να αποκτήσεις πιο πυκνά γένια.

Κότσοι & γένια

Ακόμη ένα στυλ που θα επιλέξουν πολλοί άντρες που θα μακρύνουν τα μαλλιά τους είναι να μαζέψουν τα μαλλιά τους σε κότσο. Με αυτό το κούρεμα θα ταίριαζε ιδιαίτερα ένα μούσι μετρίου μήκους αλλά με αρκετή πυκνότητα.

Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις όσο αφορά το κούρεμα και τα γένια σου. Όποιο στυλ σε γένια κι αν επιλέξεις πάντως προσπάθησε να τα φροντίζεις σωστά για να έχεις μια καθαρή και ελκυστική εμφάνιση. Δες εδώ πως να φροντίσεις σωστά τα γένια σου.