proto fili symvoules

8 Tips για να της χαρίσεις ένα αξέχαστο πρώτο φιλί!

by theman

Μετά από ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού, έρχεται η ώρα του αποχαιρετισμού. Και αρχίζεις να αναρωτιέσαι: να τη φιλήσω ή όχι ακόμη; Το πρώτο φιλί είναι μία ξεχωριστή στιγμή και για τους δυο σας. Αν, όμως, δεν προσέξεις μερικά πράγματα, μπορεί να καταλήξει να είναι η πιο ντροπιαστική στιγμή.

Να θυμάσαι ότι το πρώτο φιλί είναι ένα βήμα που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά ή θα την κάνει να φύγει πολύ μακριά! Επομένως, αν καταφέρεις να την κάνεις να θυμάται το πρώτο σας φιλί είναι σίγουρο ότι θα σου εξασφαλίσει ένα δεύτερο ραντεβού μαζί της.

 

Μυστικά για ένα αξέχαστο πρώτο φιλί

 

1. Δροσερή αναπνοή

droseri anapnoi fili

Σου φαίνεται αστείο; Κι όμως, η δροσερή αναπνοή είναι ένα βασικό στοιχείο όταν πρόκειται να φιλήσεις κάποια κοπέλα. Αν έχεις ραντεβού με κάποια, καλό θα ήταν να αποφύγεις να φας μερικά προϊόντα που προκαλούν άσχημη αναπνοή, όπως τα κρεμμύδια ή το τσιγάρο για παράδειγμα.

2. Ωραία μυρωδιά

Σίγουρα η δροσερή αναπνοή βοηθάει, αλλά εκτός από το στόμα θα πρέπει και το υπόλοιπο σώμα σου να μυρίζει ωραία. Μην ξεχνάς ότι θα βρεθείτε πολύ κοντά, επομένως πρέπει να σκεφτείς πως μυρίζει και το υπόλοιπο σώμα σου. Μια ωραία κολόνια ή ένα σαμπουάν θα κάνει την κοπέλα σου να σε θυμάται όλο το υπόλοιπο βράδυ.

3. Βεβαιώσου ότι η κοπέλα σου θέλει να τη φιλήσεις

tips proto fili

Σίγουρα δε θα μπορέσεις να φιλήσεις κάποια η οποία δε θέλει να ανταποδώσει το φιλί. Γι’ αυτό πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση βεβαιώσου ότι έχει δείξει κι αυτή κάποιο ενδιαφέρον. Πρόσεξε το σώμα της και τις κινήσεις. Αγγίζει τα μαλλιά της, γελάει με όλα σου τα αστεία και σου χαϊδεύει το χέρι; Τότε αυτή είναι η στιγμή σου.

4. Πρόσεξε την στάση του σώματος σου

Δε θέλεις να είσαι 5 μέτρα μακριά της και να προσπαθείς να τη φτάσεις αλλά και ούτε να την αιφνιδιάσεις με ένα φιλί, το οποίο δεν περίμενε. Δείξε τις προθέσεις σου πηγαίνοντας κοντά της, αγγίζοντας το χέρι της… Αν δεις ότι ανταποκρίνεται, τότε μπορείς να συνεχίσεις.

Επίσης, προσπάθησε να την πλησιάσεις όσο πιο ήρεμα γίνεται. Μην πέσεις επάνω της με φόρα και τελειώσει το φιλί σας πριν καν αρχίσει. Κάνε εσύ τη μεγαλύτερη κίνηση πηγαίνοντας προς το μέρος της. Κάλυψε, όμως, μόνο το 90% της διαδρομής. Άφησε το υπόλοιπο 10% να το κάνει η ίδια. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις ότι παίρνεις εσύ τον έλεγχο της κατάστασης ενώ παράλληλα αφήνεις και στην κοπέλα σου να κάνει μια επιλογή.

5. Πρόσεχε τη γλώσσα σου

first kiss

Ναι… ένας σημαντικός παράγοντας για το πρώτο σας φιλί. Για πολλές γυναίκες η υπερβολική χρήση γλώσσας είναι ένας παράγοντας που τις ξενερώνει! Το πρώτο φιλί περιλαμβάνει κυρίως τα χείλη, κι αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις και τη γλώσσα σου απλά περιόρισε τη λίγο αγγίζοντας απαλά τη δική της. Α! Καλό θα ήταν να περιορίσεις λίγο και τα σάλια σου – δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα να έχεις τα σάλια του άλλου μέσα στο στόμα σου!

6. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

kissing her

Μπορεί να μη σου φαίνεται σημαντικό αλλά και τα χέρια σου είναι εξίσου σημαντικά αν θέλεις να της χαρίσεις ένα αξέχαστο φιλί. Μην τα αφήνεις, λοιπόν, να κρέμονται άχαρα ενώ τη φιλάς. Μπορείς να της κρατήσεις το χέρι ή να πιάσεις το πρόσωπο της ή τη μέση της. Επέλεξε εσύ τι θα κάνεις αφήνοντας της περιθώριο να σε αγγίξει κι αυτή. Δες επίσης πως να αγγίξεις μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού!

7. Διάρκεια πρώτου φιλιού

memorable first kiss

Πόσο πρέπει να διαρκέσει το πρώτο φιλί; Σίγουρα όχι για πολύ. Αν επιλέξετε και οι δύο να διαρκέσει για πολύ ώρα, εντάξει. Γενικά, όμως, θα πρέπει να είναι σύντομο για να νιώσετε και οι δύο άνετοι, αλλά και για να υπάρξει προσδοκία και για ένα δεύτερο φιλί.

8. Σκέψου το μετά

first kiss tips

Εντάξει. Τη φίλησες. Τώρα; Μην στέκεσαι σιωπηλός κοιτώντας στο κενό. Μετά το πρώτο φιλί ακολουθεί μια στιγμή αμηχανίας, οπότε πες κάτι για να περιορίσεις τη δύσκολη στιγμή. Ότι κι αν κάνεις, διατήρησε τη διάθεση ζωντανή και απέφυγε να κάνεις κάτι που θα την ξενερώσει.

Related Posts