6 Συμβουλές για ένα πετυχημένο δεύτερο ραντεβού!

by theman
zeugari-troi-mazi-makaronia

Το δεύτερο ραντεβού είναι εξίσου σημαντικό με το πρώτο. Το πρώτο ραντεβού έχει να κάνει με τη γνωριμία σας, ενώ στο δεύτερο έχετε ήδη γνωριστεί απλά δεν γνωρίζεις ακόμη τι συμβαίνει στη ζωή της και ποια είναι τα ενδιαφέροντα της. Σε αυτή την συνάντηση  είναι που θα αρχίσει να υπάρχει η πραγματική επαφή και γνωριμία.

Σίγουρα νιώθεις ικανοποιημένος όταν βλέπεις ότι θέλει να ξαναβγεί μαζί σου, αλλά τι επιφυλάσσει το δεύτερο ραντεβού;Τι ακριβώς περιμένει από εσένα; Για να διατηρήσεις την καλή πρώτη εντύπωση υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις.

 

Τι να κάνεις στο δεύτερο ραντεβού

 

1. Να είσαι ο εαυτός σου

second-date

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός κανόνας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το δεύτερο ραντεβού δεν πήγε καλά επειδή ο άντρας δεν ήταν ο πραγματικός του εαυτός. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις σκληρά. Αν νιώθεις εσύ άνετα, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα αισθανθεί κι αυτή άνετα. Απλά προσπάθησε να περάσεις καλά μαζί της.

2. Κάντε κάτι διαφορετικό

date-ideas

Αν το πρώτο σας ραντεβού περιλάμβανε ένα δείπνο σε εστιατόριο, τότε δοκίμασε να κάνεις κάτι άλλο μαζί της αυτή τη φορά. Πάτε να δείτε μια ταινία, ή παρακολουθείστε έναν αθλητικό αγώνα (αν είναι φαν!) και μετά συνεχίστε το ραντεβού σας με ένα δείπνο. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό και βεβαιώσου ότι θα είναι κάτι που θα απολαύσει και η ίδια.

3. Πηγαίνετε μαζί στο ραντεβού

deytero-rantevou

Συνήθως το πρώτο ραντεβού περιλαμβάνει την συνάντηση σας στο σημείο που είχατε κανονίσει. Τώρα, όμως, που γνωρίζεστε μπορείς να πας να την πάρεις και να πάτε μαζί στο ραντεβού σας. Πρόσεξε να μην αργήσεις γιατί καμία κοπέλα δεν της αρέσει να την στήνουν και σίγουρα δε θα θέλεις να την ξενερώσεις.

4. Δείξε της ότι είναι μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα

tips-rantevou

Αν της δείξεις ότι θυμάσαι μερικές λεπτομέρειες από όσα σου είχε αναφέρει στο προηγούμενο ραντεβού σας, τότε να είσαι σίγουρος ότι την έχεις κερδίσει. Οι γυναίκες εκτιμούν πολύ το γεγονός ότι τις ακούς και ότι θυμάσαι πράγματα για αυτές.

Μπορείς επίσης να της κάνεις ερωτήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα την κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστή. Πρόσεξε, ωστόσο, να μην την βομβαρδίσεις με ερωτήσεις και την κάνεις να αισθανθεί πιεσμένη. Μην κάνεις πάρα πολύ προσωπικές ερωτήσεις και προς Θεού απέφυγε να την ρωτήσεις για τους πρώην της! Θα μιλήσετε και για αυτό το θέμα κάποια στιγμή, αλλά όχι στο δεύτερο ραντεβού.

5. Κοίταζε την στα μάτια

date

Όταν κοιτάς μια γυναίκα στα μάτια, της δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί. Παράλληλα, θα την κάνεις να αισθανθεί σημαντική και ελκυστική.

6. Κάνε την να αισθανθεί επιθυμητή

second-date-tips

Μην την κάνεις να αισθανθεί ότι είσαι μαζί της επειδή πρέπει να έχεις μια κοπέλα και έτυχε να είναι αυτή. Κάνε την να αισθανθεί επιθυμητή. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Μπορείς να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο. Μην το παρακάνεις, όμως. Μην την κάνεις να αισθανθεί τυχερή επειδή έχει κάποια προσόντα. Κάνε την να αισθανθεί τυχερή που εκτιμάς εσύ τα προσόντα της. Ξεκίνα τα κομπλιμέντα σου λέγοντας “Νομίζω…”, “Πιστεύω…”.

Το μόνο που θέλουν οι γυναίκες είναι να περάσουν καλά. Απλά χαλάρωσε και κάνε την να αισθανθεί άνετη και επιθυμητή. Μην δώσεις την εντύπωση ότι είσαι απελπισμένος.

Related Posts