agigma proto rantebou

Πως να αγγίξεις μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού!

by theman

Το να αγγίξεις μια γυναίκα με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να την κάνει να σε ποθήσει και να σε ερωτευτεί από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Όμως, ξέρεις όντως πως να αγγίξεις ένα κορίτσι σωστά;

Το φλερτ και το άγγιγμα ενός κοριτσιού, ή και μιας μεγαλύτερης γυναίκας, είναι κομμάτι ενός σχεδίου για να την εντυπωσιάσεις και να την κάνεις να σε ποθήσει. Μπορείς, ωστόσο, να την αγγίξεις όποτε εσύ θέλεις; Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που σου δείχνουν ότι η κοπέλα σου συμφωνεί να την αγγίξεις;

 

Πως να αγγίξεις μια κοπέλα στο ραντεβού για να σε θέλει!

Το άγγιγμα και το φλερτ μαζί της θα πρέπει να σου βγαίνει άνετα όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, είτε είναι το πρώτο σας είτε το δέκατο ραντεβού. Μπορεί να γνωρίζεις πως πρέπει να κινηθείς αλλά εάν προσπαθήσεις να την αγγίξεις πολύ γρήγορα, μπορεί να καταλήξεις στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις και να την τρομάξεις.

touching on date

Ο καλύτερος τρόπος να προετοιμάσεις ένα κορίτσι για να το αγγίξεις κατά τη διάρκεια του πρώτου σας ραντεβού είναι χρησιμοποιώντας μια στρατηγική που θα αποτελείται από 2 μέρη. Το πρώτο περιλαμβάνει τι πρέπει να κάνεις στο εστιατόριο και το δεύτερο τι πρέπει να κάνεις αφού φύγετε από εκεί.

Φυσικά μπορείς να παραλείψεις όποιο μέρος θέλεις. Αλλά αν ακολουθήσεις πιστά τα βήματα μπορεί να σε οδηγήσει και σε κάτι παραπάνω από ένα απλό άγγιγμα. Δε θα σου άρεσε να έχεις μια ευχάριστη έκπληξη στο τέλος του ραντεβού σας;

Το 1ο μέρος της στρατηγικής για να την κάνεις να σε ποθήσει

 

1. Οργάνωσε ένα ραντεβού που θα αποτελείται από 2 μέρη

zeugari-rantevou-the-man.gr

Κανόνισε να βγείτε για φαγητό, και μετά το δείπνο κανόνισε να κάνετε άλλη μια στάση για γλυκό ή πάτε μια βόλτα. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις αρκετό χρόνο να την προετοιμάσεις και θα έχεις μερικές ευκαιρίες να την αγγίξεις χωρίς να φανείς απελπισμένος.

2. Επέλεξε το εστιατόριο

restaurant choice

Η επιλογή του εστιατορίου για το ραντεβού σας δεν έχει να κάνει μόνο με το καλό φαγητό. Επέλεξε ένα εστιατόριο όπου μπορείς να καθήσεις δίπλα της. Απέφυγε τα εστιατόρια όπου πρέπει να κάθεστε απέναντι εκτός κι αν δεν έχεις άλλη επιλογή. Ένα ρομαντικό περιβάλλον με μικρά άνετα τραπέζια είναι ιδανικό. Μπορεί να σε βοηθήσει να την αγγίξεις εύκολα και να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα.

3. Στο εστιατόριο

how to touch her

Κάνε μια ευχάριστη συζήτηση μαζί της και μην αρχίσεις ακόμη να σκέφτεσαι διάφορους τρόπους για να την αγγίξεις. Αντί για αυτό, γείρε περιστασιακά προς το μέρος της και έλα πιο κοντά της όταν μιλάτε για κάποιο θέμα. Μαλάκωσε τον τόνο της φωνής σου μερικές φορές και ψιθύρισε της ώστε να την αναγκάσεις να έρθει πιο κοντά για να σε ακούσει.

Αν κατά τη διάρκεια της συζήτησης αρχίσει να γέρνει προς το μέρος σου ή αν δεις να σου ανταποδίδει πολλά χαμόγελα, τότε μάλλον είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

4. Προετοίμασε την με τις συζητήσεις σας

first date

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείς ότι περνάει ωραία μαζί σου από το να έχετε ευχάριστες συζητήσεις που σας κάνουν να φλερτάρετε. Υπάρχουν διάφορα θέματα για να συζητήσετε στο ραντεβού σας. Και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, βάλε το χέρι σου επάνω στο τραπέζι δήθεν αφηρημένα. Ανταποκρίνεται στην κίνηση σου και βάζει κι αυτή το χέρι της στο τραπέζι;

Με το να βάλεις το χέρι σου στο τραπέζι, της δείχνεις ότι προσπαθείς να την πλησιάσεις. Αν κάνει το ίδιο, προφανώς ελπίζει και η ίδια σε κάποιο άγγιγμα σου!

5. Διακριτικά αγγίγματα

body language

Τα διακριτικά αγγίγματα μπορεί να είναι μια έντονη ερwτική προδιάθεση αν γίνονται με τον κατάλληλο τρόπο. Γλίστρησε το πόδι σου προς το μέρος της σιγά-σιγά μέχρι σχεδόν να αγγίξεις το πόδι της. Διακριτικά προσπάθησε να την πλησιάσεις όσο περισσότερο γίνεται χωρίς, όμως, να την αγγίζεις στην πραγματικότητα ή να την κάνεις να αισθανθεί άβολα.

Κι αν το πόδι σου μπορέσει να έρθει σε επαφή με το δικό της, μην προσπαθήσεις να το απομακρύνεις, αλλά δες αν θα τραβήξει το πόδι της μακριά. Πάρε το χρόνο σου και μην βιαστείς καθόλου. Θυμήσου: όσο πιο διακριτικά είναι τα αγγίγματα, τόσο πιο έντονη θα είναι η ερwτική σας προδιάθεση.

6. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Μόλις βρίσκεστε στα μέσα του ραντεβού και δεις ότι απολαμβάνει τα αγγίγματα σου και τις ευχάριστες συζητήσεις σας, άγγιζε την που και που. Βάλε τα χέρια σου στην παλάμη της όταν προσπαθείς να τονίσεις κάτι ή της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο. Αυτό είναι που κάνει το ραντεβού σου αυθεντικό και ευχάριστο.

7. Χρησιμοποίησε “γλυκανάλατες” εκφράσεις αν χρειαστεί

first touch

Οι “γλυκανάλατες”¨εκφράσεις έχουν πάντα αποτέλεσμα, ακόμη κι αν είναι αρκετά εμφανείς. Πες της ότι ξέρεις να διαβάζεις την παλάμη και προσπάθησε να πλησιάσεις το χέρι της. Πες της ότι έχει πολύ όμορφα σκουλαρίκια, και δοκίμασε να της αγγίξεις απαλά τα αυτιά.

Πες της ότι έχει ωραίο δαχτυλίδι… ή βραχιόλι. Βρες κάτι επάνω της που μπορείς να σχολιάσεις και χρησιμοποίησε το ως δικαιολογία για να την αγγίξεις. Απλά βεβαιώσου ότι θα μείνεις μακριά από τα επίμαχα σημεία!

8. Μην την κάνεις να νιώσει άβολα με τα αγγίγματα σου

awkward moment

Επειδή έχεις μια δικαιολογία να την αγγίξεις, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την αγγίζεις συνέχεια. Άγγιξε την μερικές φορές στο ραντεβού αλλά μην το παρακάνεις, ειδικά αν δεν ανταποκρίνεται στις κινήσεις σου. Δημιούργησε μια ερwτική ένταση με τα διακριτικά αγγίγματα που αναφέραμε πιο πριν και θα έχεις κάποιο αποτέλεσμα.

Και να θυμάσαι αυτό: άγγιξε την μερικές φορές, και θα λαχταράει το άγγιγμα σου. Άγγιξε την συχνά, και θα νομίζει ότι είσαι διεστραμμένος.

Το 2ο μέρος της στρατηγικής για να την κάνεις να σε ποθήσει

 

1. Μετά το εστιατόριο

proto-radevou-zeugari

Αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας στο εστιατόριο, θα είναι περισσότερο πρόθυμη να περάσει ακόμη λίγο χρόνο μαζί σου. Πάτε μια βόλτα ή πηγαίνετε κάπου άλλου για να φάτε γλυκό.

Μπορεί να έκανες αρκετά στο εστιατόριο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την αγγίξεις περισσότερο ακόμη κι αν την έχεις αναστατώσει αρκετά για να την κάνεις να θέλει να σε φιλήσει αμέσως.

Χρειάζεσαι μια δικαιολογία για να βρεις ένα ήσυχο μέρος για να έρθετε πιο κοντά. Γι’ αυτό μια βόλτα ή η διαδρομή με το αυτοκίνητο σε κάποιο άλλο εστιατόριο μπορεί να κάνει τη διαφορά.

2. Βγαίνοντας από το εστιατόριο

walk by her side

Όταν θα βγείτε από το εστιατόριο, επέτρεψε της να προπορευθεί. Και ενώ στέκεσαι δίπλα της, βάλε το χέρι σου στην πλάτη της. Αυτό κάνει ένας τζέντλεμαν, και κανονικά δε θα πρέπει να την πειράξει. Επιπλέον, έχεις μια υπέροχη δικαιολογία για να την αγγίξεις!

2. Κάνοντας μια βόλτα μαζί της

couple holding waist

Αφού βγείτε από το εστιατόριο, είναι η ώρα να δοκιμάσεις την τύχη σου ακόμη μια φορά. Καθώς πηγαίνετε σε ένα άλλο εστιατόριο ή προς το αυτοκίνητο, πλησίασε την και προς τα μέσα της συζήτησης σας, βάλε το χέρι σου γύρω από τη μέση της χωρίς να το κάνεις μεγάλο θέμα.

Αν έρθει κοντά σου και βολευτεί στην αγκαλιά σου, τότε μπράβο σου!

Αν, όμως, αντιδράσει περίεργα, απομάκρυνε το χέρι σου αργά σαν να μην κατάλαβες ότι έχει γίνει κάτι περίεργο. Αν έχεις ακολουθήσει τα βήματα μέσα στο εστιατόριο, δεν υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθεί από κοντά σου.

3. Βρες ένα ήσυχο σημείο

Καθώς περπατάτε, προσπάθησε να βρεις ένα ήσυχο μονοπάτι, χωρίς πολύ κόσμο. Αν γυρνάτε στο αυτοκίνητο, τότε έχεις το πιο ιδανικό μέρος καθώς δεν υπάρχει πιο ήσυχο σημείο από το αμάξι σου.

4. ‘Αγγιξε την ακόμη μια φορά

intimate moments in car

Καθώς πλησιάζετε το αμάξι, πιάσε το χέρι της ή άγγιξε τον ώμο της, και πες της ότι περνάς πολύ ωραία μαζί της. Χρησιμοποίησε το άγγιγμα στον ώμο ως δικαιολογία για να της κάνεις κομπλιμέντο είτε για το απαλό της δέρμα είτε για το απαλό ύφασμα του φορέματος της. Πες της πόσο απαλό είναι αλλά μην βιαστείς! Πρέπει να την κάνεις να αισθανθεί άνετα με το άγγιγμα σου.

5. Μίλα της σε χαμηλό τόνο

Μην βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο αμέσως. Μίλησε της. Και μίλησε της απαλά με τη βαθιά σου φωνή!

Πες της πόσο όμορφα περνάς μαζί της και διάφορα άλλα ωραία λόγια. Εκμεταλλεύσου την στιγμή και δημιούργησε ατμόσφαιρα!

6. Κάνε την κίνηση

first kiss

Χάιδεψε απαλά το μάγουλο της και άφησε το χέρι σου επάνω στο μάγουλο καθώς της λες το πόσο χαρούμενος είσαι που τη γνώρισες. Κάνε το μόνο αν νιώθεις ότι η στιγμή είναι κατάλληλη. Αν ανταποκριθεί και έρθει πιο κοντά σε εσένα ή σε αγγίξει, τότε τι περιμένεις; Φίλησε το μάγουλο της ή πλησίασε ακόμη περισσότερο και περίμενε ένα φιλί.

Αν, όμως, κοκκινίσει και δεν ανταποδώσει το άγγιγμα, απομάκρυνε απαλά το χέρι σου και βάλε μπροστά το αμάξι. Είναι ώρα για επιδόρπιο και ένα δεύτερο γύρο για να την προθερμάνεις.

Δεν πειράζει αν ανταποκριθεί μετά το γεύμα ή μετά το γλυκό. Θα μπορέσεις να την προετοιμάσεις και να βεβαιωθείς ότι θα δημιουργήσεις ένα ρομαντικό δεσμό. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις 7 tips για να την γοητεύσεις ακόμη παραπάνω.

Να θυμάσαι, όμως, να μην το παρακάνεις με τα αγγίγματα, ειδικά αν δεν ανταποκρίνεται σε αυτά. Πάντα περίμενε την ανταπόκριση της πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Related Posts