μάσκες για προστασία από τον κορωνοϊό

5 Υφασμάτινες μάσκες προσώπου πλενόμενες!

by theman

Η άρση των μέτρων και η επιστροφή στη λεγόμενη “κανονικότητα” μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα νέο σύστημα καθημερινότητας, όπου θα πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε αυστηρώς τα μέτρα προσωπικής υγιεινής. Αυτές τις ημέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με το θέμα των μασκών που θα κληθούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών μας στους χώρους όπου είναι υποχρεωτική η χρήση τους.

Μάσκες πολλαπλών χρήσεων για τον κορωνοϊό!

Ο ντόρος γύρω από τις μάσκες έχει να κάνει κυρίως με το θέμα του κόστους αλλά και τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησής τους. Το The-man.gr προκειμένου να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση της επιλογής, συγκέντρωσε και σου προτείνει μερικές εξαιρετικά ποιοτικές επαναχρησιμοποιήσιμες μάσκες για τον κορωνοϊό για να προμηθευτείς αυτήν την περίοδο.

Μάλιστα, για να “ευθυμήσουμε” λίγο το κλίμα επιλέξαμε ορισμένες μάσκες με σχέδια και χρωματισμούς ώστε να δώσεις μία ευχάριστη νότα στη νέα σου καθημερινότητα. Ας δούμε λοιπόν τις 6 προτεινόμενες μάσκες προσώπου πολλαπλών χρήσεων για τον κορωνοϊό.

 

Μάσκα σε μαύρο χρώμα Prince Oliver

Μάσκα Προστασίας Μαύρη (One Size) prince oliver

Η πρώτη επιλογή του άρθρου μας έχει να κάνει με μία απλή, μαύρη μάσκα προσώπου πολλαπλών χρήσεων Prince Oliver κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας βαμβάκι – ελασταν (95%-5%). Την συγκεκριμένη μάσκα την έχω κι εγώ, είναι πολύ άνετη και δεν σε πνιγεί καθόλου, αφού πολλές φορές όταν φεύγω από το σούπερ ξεχνάω ότι την φοράω, επίσης δεν σ’ ενοχλεί καθόλου στα αυτιά! Θα προστατέψει τόσο εσένα όσο και τους γύρω σου, ενώ η μαλακή της υφή δεν θα σε κουράσει ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. Πλένεται στους 90 βαθμούς και αντέχει πάνω από 300 πλύσεις.

(Μπορείς να την βρεις εδώ)

Μάσκα σε στυλ τζιν

μάσκα προσώπου για τον κορωνοϊό σε στυλ τζιν

Η επόμενη μάσκα προσώπου του άρθρου μας είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι και πολυεστέρα, με τον σχεδιασμό της να θυμίζει αυτό των τζιν παντελονιών. Διαθέτει πέντε προστατευτικά στρώματα για μέγιστη ασφάλεια.  (Μπορείς να την αγοράσεις εδώ)

Μάσκα με στρατιωτικό εφέ

μάσκα προσώπου με στρατιωτικό εφέ για τον κορωνοϊό

 

Αφήνοντας τώρα την απλή, μονόχρωμη μάσκα προστασίας περνάμε σε μερικές πιο “πλούσιες” ως προς την εμφάνιση μάσκες προσώπου.  Η συγκεκριμένη μάσκα προσώπου με στρατιωτικό εφέ είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα άνετη στην εφαρμογή. (Μπορείς να την αγοράσεις εδώ)

Μάσκα με emoji

μάσκα προσώπου για κορωνοϊό με emoji σχέδια

 

Η τέταρτη και προτελευταία επιλογή του άρθρου μας φέρει μία πιο ευχάριστη “νότα” με τα emoji από χαμόγελα που διαθέτει. Διαθέτει μαλακό υλικό, κατασκευασμένο από πολυεστέρα για εύκολη και άνετα εφαρμογή. (Μπορείς να την αγοράσεις εδώ)

Μάσκα με σημαία

μάσκα προσώπου για τον κορωνοϊό με τη σημαία της Μεγάλης Βρετανίας

 

Η τελευταία επιλογή του άρθρου μας υιοθετεί ένα βρετανικό στυλ φέροντας και μία φράση επάνω της. Όπως οι περισσότερες μάσκες του άρθρου μας, έτσι και αυτή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα. Μπορεί να πλυθεί τόσο στο χέρι όσο και στο πλυντήριο ενώ διατίθεται και σε πολλά άλλα διαφορετικά σχέδια. (Μπορείς να την αγοράσεις εδώ)

Related Posts