Ανδρικά Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ

Ανδρικά Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που μπορείς να βάλεις!

by theman

Τα ανδρικά Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, έχουν γίνει τάση τα τελευταία χρόνια, λόγω της χιουμοριστικής τους φύσης, αλλά συνήθως δύσκολα τα επιλέγει κάποιος επειδή είναι δύσκολο να τα φορέσει στην καθημερινότητά του.

Θα δεις μερικά σχέδια που δεν είναι πολύ “επιθετικά” αλλά βγάζουν ένα χιούμορ που όλοι μπορούν να κατανοήσουν. Ακόμα, θα σου δείξω διακριτικά Χριστουγεννιάτικα σχέδια στις μπλούζες, που μπορείς να βρεις εύκολα στην αγορά και να έχεις ένα γιορτινό ρούχο που θα τους κάνει όλους να χαμογελάσουν.

7 Γιορτινά Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που πρέπει να δεις!

 

Πράσινη μπλούζα με Αϊ Βασίλη με γυαλιά ηλίου

πουλοβερ πρασινομε αι βασιλη με γυαλια ηλιου

Αυτή η πράσινη μπλούζα με τον ‘Αϊ Βασίλη που φοράει γυαλιά ηλίου, έχει έναν χιουμοριστικό χαρακτήρα με διακριτικό ύφος και μπορεί να φορεθεί εύκολα από κάθε άνδρα.

Μπορείς να δεις ακόμα Τα καλύτερα ανδρικά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ!

Μαύρη μπλούζα με Αϊ Βασίλη σε σκάφοςμαυρη χριστουγεννιατικη μπλουζα

Αν σου αρέσουν τα θαλάσσια σπορ μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο με τον ‘Αϊ Βασίλη που βρίσκεται σε σκάφος ή κάνει σερφ. Σίγουρα θα τους ταξιδέψεις όλους σε θερμότερα κλίμα.

Μπλούζα Χριστουγεννιάτικη ανδρική με κείμενοκοκκινη μπλουζα ημουν ατακτος

Για ένα πιο διακριτικό αλλά εξίσου γιορτινό ύφος, μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο με γράμματα μόνο που θα δηλώνεις κάτι σχετικό με τις γιορτές, όπως ότι ήσουν άτακτος φέτος ή κάτι άλλο.

Μπορείς να δεις επίσης 5 Tips για να περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα!

Μπορντό Χριστουγεννιάτικο πουλόβερμπορντο ανδρικο χριστουγεννιατικο πουλοβερ

Το μπορντό είναι ένα πολύ ζεστό χρώμα και ταιριάζει στους περισσότερους άνδρες. Μπορείς να βρεις έτοιμες μπλούζες με διακριτικό απόφθεγμα ή να εκτυπώσεις εσύ μια εικόνα της επιλογής σου.

Πράσινη μπλούζα με μαθηματικάχριστουγεννιατικο δεντρο μπλουζα αντρικη

Για εσένα που αγαπάς τα μαθηματικά ή έχεις κάποιον που τα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, μπορείς να επιλέξεις κάποιο σχέδιο που να απεικονίζει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα και να έχει επάνω και μαθηματικές πράξεις ή τύπους.

Μπορείς να δεις επίσης Τι μπορεί να φορέσει ένας άνδρας τα Χριστούγεννα!

Μπλε ανδρικό πουλόβερ με Χριστουγεννιάτικα σχέδιαμπλε πλουζα χριστουγεννα ανδρικη

Για ένα πιο διακριτικό γιορτινό look, μπορείς να βρεις πολλά σχέδια που να ταιριάζουν με το στυλ σου,όπως χιονάκια στο πουλόβερ. Μπορείς να βρεις πολλά χρώματα και σχέδια στο στυλ σου για να έχεις ένα Χριστουγεννιάτικο ρούχο που θα μπορείς να το φοράς σε κάθε περίσταση.

Κόκκινο-πράσινο πουλόβερ με Αϊ Βασίλη που κρατάει μπύρακοκκινο πρασινο μπλουζα με αι βασιλη

Το κόκκινο με το πράσινο συνθέτουν ένα πολύ γιορτινό look και αν προσθέσεις και έναν ‘Αϊ Βασίλη, τότε έχει το απόλυτο πουλόβερ για τις γιορτές. Για πιο χιουμοριστική διάθεση μπορείς να τον κάνεις να κρατάει και μια μπύρα και να έχει τσεπάκι για το δικό σου αφέψημα.

Μπορείς να δεις εδώ 22 Ανδρικοί συνδυασμοί ρούχων για να φορέσεις τα Χριστούγεννα!

Τα περισσότερα από αυτά τα ανδρικά Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, μπορείς να τα εκτυπώσεις σε καταστήματα με στάμπες, που εξειδικεύονται σε αυτό ή και να βρεις πολλά ετοιμοπαράδοτα σε καταστήματα ανδρικών ρούχων, όπως στη Marks&Spencer.

Related Posts