Μόδα

Ανδρικό style: Τι να φορέσεις το φθινόπωρο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τώρα πια που μπήκε και επίσημα το φθινόπωρο, όλοι μας θα πρέπει να προσαρμόσουμε το ντύσιμό μας με βάση το νέο καιρό. Σίγουρα το τι μπορείς να φορέσεις αυτήν την περίοδο δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση.

Τα ρούχα μας προφανώς θα πρέπει να πάψουν να είναι τόσο καλοκαιρίνα και να γίνουν κάπως πιο κλειστά. Ας δούμε τι μπορεί να φορέσει ένας άντρας φέτος το φθινόπωρο.

 

Δες επίσης: Χειμερινά ρούχα για άνδρες Massimo Dutti 2017!

 

Ανδρικά φθινοπωρινά ντυσίματα για όλες τις ώρες!

 

Καθημερινό ντύσιμο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καθημερινό ντύσιμο είναι το πιο άνετο αλλά και το πιο σίγουρο στην περίπτωση που δεν ξέρετε τι να φορέσεις. Μπορείς να επιλέξεις από ένα μπλουζάκ συνδυασμένο με ένα τζιν και να κάνετε μία αρκετά καλή εμφάνιση. Ειδικά τις μέρες όπου θα έχει λίγο περισσότερο κρύο, πρόσθεσε απλά μία ζακέτα και θα είσαι έτοιμος.

Casual-Σικ ρούχα

Εάν το φθινόπωρο θες να είσαι με στυλ ντυμένος αλλά και σικάτος τότε αυτό είναι το στυλ ρούχων που πρέπει να φορέσεις.  Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις ένα κλασσικό βαμβακερό παντελόνι μαζί με μία πόλο μπλούζα. Ιδανικά φόρεσε μία καμπαρντίνα ή και ένα παλτό.

Σπορ εμφάνιση

Ακόμη και αν σου αρέσει το σπόρ ντύσιμο, υπάρχουν αρκετές επιλογές κια ιδέες για το πως να ντυθείς το φθινόπωρο. Απαραίτητα είναι φυσικά τα sneakers μαζί με μία φόρμα ή με μία βερμούδα. Ένα φούτερ θα είναι απόλυτα συνδυάσιμο. Σπορ ωστόσο μπορείς να κάνεις το ντύσιμο σου ακόμη και αν φορέσεις και ένα τζιν μαζί με τα αθλητικά σου παπούτσια.

Επίσημο ντύσιμο

Εάν έχεις να πας κάπου επίσημα ή αν η δουλειά σου επιτάσσει το να ντύσιμο να είναι αρκετά προσεγμένο τότε αυτό που θα πρέπει να επιλέξεις ένα κουστούμι.  Είτε με διαφορετικού χρώματος σακάκι είτε με ένα ένα σύνολο του ίδιου χρώματος θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, όπως το χρώμα του πουκάμισου ή της ζώνης.