χρώματα στα ρούχα

Ποια χρώματα στα ρούχα να διαλέξεις για εσένα!

by theman

Όλοι μας κατά καιρούς, αναρωτιόμαστε ποια χρώματα στα ρούχα μας ταιριάζουν περισσότερο και αναδεικνύουν το στυλ μας. Θα σου δείξω τι να επιλέξεις ανάλογα τον τόνο του δέρματός σου, για να είσαι πάντα κομψός και όμορφος.

Υπάρχουν κάποια χρώματα που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος όπως το λευκό και το μαύρο, αλλά ως επί τω πλείστον υπάρχουν αποχρώσεις που σε κάνουν πιο γοητευτικό και στιλάτο από άλλες.

Δεν υπάρχει κανόνας, αλλά συνήθως οι ανοιχτές επιδερμίδες χρειάζονται τις πιο σκούρες αποχρώσεις για να έχουν αντίθεση και να χαρίσουν έτσι ένα πιο αρμονικό look. Οι σταρένιες επιδερμίδες είναι αυτές που μπορείς να επιλέξουν σχεδόν όλες τις αποχρώσεις με αγαπημένες τις πιο ανοιχτόχρωμες και οι σκούρες επιδερμίδες αγαπούν το φως που χαρίζουν τα ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Ποια χρώματα στα ρούχα είναι τα ιδανικά για εσένα!

 

Λευκό δέρμα – Ιδανικά χρώματα στα ρούχα

πρασινη μπλουζα λευκο δερμα ασπρη επιδερμιδα μπλε πουκαμισο

Αν έχεις λευκό δέρμα, τότε τα έντονα και πιο σκούρα χρώματα σου ταιριάζουν γάντι, καθώς χαρίζουν κομψότητα. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το βυσσινί, το σκούρο μοβ, το σκούρο πράσινο, το μπλε, το γκρι και το το καφέ είναι ιδανικές για εσένα. Αυτά τα χρώματα απαλύνουν την απόχρωση του δέρματος. Απόφυγε τα πολύ ανοιχτόχρωμα ρούχα όπως κίτρινα και ανοιχτό πορτοκαλί, καθώς φωτίζουν πολύ την ήδη ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου.

Μπορείς να δεις ακόμα Ποια χρώματα σου ταιριάζουν ανάλογα με τον τόνο του δέρματος σου!

Σταρένιο δέρμα – Ποια χρώματα ρούχων να επιλέξεις

σταρενιο δερμα μπλε γαλαζιο σταρενιο δερμα γαλαζιο πουκαμισο

Αν έχεις σταρένιο δέρμα, επίλεξε πιο γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ, καφέ αλλά και τις γκρι, γαλάζιο, τα έντονα χρώματα όπως κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο. Ακόμα, σου ταιριάζουν οι μεσαίες αποχρώσεις του μπλε, του μωβ και του πράσινου. Απόφυγε τα πολύ σκούρα ή πολύ ανοιχτά χρώματα, καθώς τα ιδανικά για εσένα βρίσκονται κάπου στη μέση.

Μπορείς να δεις επίσης 8 Μοντέρνα ανδρικά παντελόνια που πρέπει να έχεις!

Σκούρο δέρμα – Χρώματα στα ρούχα για εσένα

σκουρο δερμα πορτοκαλι μπλουζα σκουρο δερμα γαλαζιο μπλε ρουχο

Αν έχεις σκούρο δέρμα, μπορείς να επιλέξεις τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στα ρούχα όπως κίτρινο, πορτοκαλί, γαλάζιο, λαχανί, λιλά και άλλες. Έτσι φωτίζεις περισσότερο την επιδερμίδα σου και της χαρίζεις γοητεία και μοντέρνο στυλ. Απόφυγε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις όπως μπλε, καφέ και πράσινο σκούρο καθώς δεν σου ταιριάζουν ιδιαίτερα.

Μπορείς να δεις εδώ 8 Συνήθειες που έχει ένας περιποιημένος άντρας!

Επίλεξε τα χρώματα στα ρούχα που αγαπάς και τόνισε την προσωπικότητα και το στυλ σου, αναδεικνύοντας τον τόνο του δέρματος σου. Συνήθως αυτά που αναφέρονται παραπάνω είναι τα ιδανικά για εσένα, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο σε εσένα προσωπικά να ταιριάζουν και άλλες αποχρώσεις στα ρούχα.

Related Posts