zeugari romantiko dipno

10 Tips για να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα!

by theman

Ο καθένας θέλει λίγο ρομαντισμό στη ζωή του και ειδικά οι γυναίκες. Αρκετοί άντρες όμως, αδυνατούν να δημιουργήσουν μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα, ώστε να εντυπωσιάσουν την κοπέλα που θα τους συνοδέψει στο δείπνο.

Είτε είναι το πρώτο σας ραντεβού και αποφασίσατε να το περάσετε μέσα, για να γνωριστείτε καλύτερα, είτε θέλεις να γιορτάσετε την επέτειο της σχέσης σας με τέτοιο τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση στο σπίτι και την ατμόσφαιρα και όχι μόνο στο φαγητό και τα ποτά.

Στην λίστα που ακολουθεί, μπορείς να δεις τα 10 πιο σημαντικά tips, για να έχεις ένα πετυχημένο δείπνο με την κοπέλα σου!

 

Πως να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα για το δείπνο με την κοπέλα σου

 

1. Συμμάζεψε το σπίτι

saloni tips antres

Είναι δύσκολο να νιώσει όμορφα μια γυναίκα, όταν δεν μπορεί να βρει καν χώρο για να καθίσει και βλέπει όλη την ακαταστασία που υπάρχει γύρω της. Πριν ξεκινήσει η ρομαντική σας νύχτα λοιπόν, φρόντισε να καθαρίσεις και να τακτοποιήσεις το σπίτι σου και φυσικά μην ξεχάσεις το μπάνιο.

2. Κλείσε το κινητό σου

klisto kinito

Φρόντισε να ενημερώσεις εκείνους που ίσως θα ανησυχήσουν αν δεν σε βρουν στο κινητό και απενεργοποίησε το. Καλό θα ήταν να κάνεις το ίδιο και με το σταθερό σου τηλέφωνο, μιας και μια απρόσμενη κλήση μπορεί να καταστρέψει αμέσως τη στιγμή.

3. Έλεγξε την θερμοκρασία του σπιτιού

Η λάθος θερμοκρασία είναι σε θέση να καταστρέψει τη ρομαντική σας βραδιά, μιας και κανείς δεν αντέχει το υπερβολικό κρύο αλλά ούτε και την ζέστη. Το κλειδί είναι να κάνεις τον άλλο να αισθάνεται άνετα και όχι να φοράει όλο το βράδυ το παλτό του ή να ιδρώνει και να αισθάνεται άσχημα.

4. Χρησιμοποίησε τον σωστό φωτισμό

romantiko dipno fotismos

Ο χαμηλός φωτισμός μας βοηθάει πάντα να έχουμε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά προσοχή γιατί δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ σκοτεινά. Τόσο όσο να βλέπεις το τι τρως και φυσικά το ραντεβού σου. Τα κεριά είναι η ιδανική επιλογή που μπορείς να κάνεις και ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσεις χρώματα.

5. Βάλε απαλή μουσική

Όλοι μας αγαπάμε την μουσική και μας κάνει να περνάμε πιο ευχάριστα την ώρα μας. Φρόντισε μόνο να κάνεις την σωστή επιλογή των κομματιών και να μην είναι πολύ δυνατά, ώστε να ακούς τον συνομιλητή σου. Θα πρέπει στην ουσία η μουσική να παίζει στο background και κατά προτίμηση, να μην είναι πολύ δημοφιλή τραγούδια, για να μην σας αποσπούν την προσοχή.

6. Βάλε λουλούδια στο τραπέζι

romantiki atmosfera simvoules antres

Τα λουλούδια φέρνουν λίγο από την ύπαιθρο στο εσωτερικό του σπιτιού σου και τα λατρεύουν όλες οι γυναίκες. Ιδίως τα τριαντάφυλλα. Μην προσπαθήσεις όμως να κουβαλήσεις όλο το ανθοπωλείο, αλλά γέμισε απλά ένα βάζο σου και τοποθέτησε το στο τραπέζι σου.

7. Ετοίμασε τα πάντα από πριν

Αν σκοπεύεις να μαγειρέψεις εσύ, θα πρέπει να τα έχεις όλα έτοιμα την ώρα που θα έρθει η κοπέλα σου. Δες θέλεις να περάσεις την μισή νύχτα κλεισμένος στην κουζίνα, ετοιμάζοντας το δείπνο σας. Επιπλέον, βάλε τα καλά σου πιάτα στο τραπέζι και παίξε με τα χρώματα και να θυμάσαι πως οι πετσέτες είναι απαραίτητες.

8. Αρωμάτισε τον χώρο

aromatika xorou

Μια άσχημη μυρωδιά, μπορεί πραγματικά απίστευτα εύκολα να επηρεάσει την διάθεση μας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά αρωματικά κεριά ή ένα αποσμητικό χώρου με ελαφρύ άρωμα, ενώ επίσης, θα πρέπει να βεβαιωθείς πως έχεις πετάξει τα σκουπίδια και δεν θα αρχίσουν να μυρίζουν στην πορεία.

9. Κάνε μόνο ευχάριστες συζητήσεις

Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις για την θρησκεία, την πολιτική ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που θα μπορούσε να καταστρέψει αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν είναι το πρώτο ραντεβού, υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που μπορείς να της κάνεις, εναλλακτικά συζητήστε για κάποιο κοινό σας ενδιαφέρον.

10. Διασκεδάστε

zeugari romantiko dipno

Πάνω απ ‘όλα, να θυμάσαι ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να απολαύσεις αυτό το δείπνο με την καλή σου, χωρίς να την κάνεις να βαρεθεί ή να θέλει συνέχεια να πίνει για να αντέξει την συζήτηση. Φρόντισε την, δείξ’της το ενδιαφέρον σου, μίλησε της με κομψό τρόπο για τα συναισθήματα σου και απλά απολαύστε την στιγμή!

Related Posts