άντρας γυναίκα χαμογελάν μπαρ ανεξήγητη έλξη

4 Ενδείξεις ότι υπάρχει ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας

by tzinav

Το να αισθανθείς άμεσα γοητευμένος από μια κοπέλα που μόλις αντίκρισες και να νιώθεις ότι δε μπορείς να αντισταθείς στα αισθήματα σου δε συμβαίνει κάθε μέρα! Η ανεξήγητη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων είναι κάτι σχετικά σπάνιο αλλά τόσο δυνατό που δε μπορείς να αγνοήσεις! Πώς όμως θα το αναγνωρίσεις όταν συμβεί ώστε να το κυνηγήσεις;

Αν νιώθεις μια πρωτοφανή χημεία με μια κοπέλα τότε ίσως υπάρχει κάτι μεταξύ σας που αξίζει να ερευνήσεις περισσότερο. Ανακάλυψε 4 ενδείξεις ότι υπάρχει ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας!

Πως θα καταλάβεις αν υπάρχει μια πρωτοφανής χημεία ανάμεσα σας!

 

1. Δε μπορείτε να σταματήσετε να κοιτάζεστε

άντρας γυναίκα κοιτιούνται

Αν νιώθεις ότι δε μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από μια κοπέλα όσο κι αν προσπαθείς τότε αυτό κάτι λέει. Ειδικά μάλιστα αν βλέπεις ότι κι εκείνη δε σταματά να σε κοιτάει τότε ίσως να έχεις μπροστά σου μια ένδειξη ότι υπάρχει μεταξύ σας κάτι ιδιαίτερο. Η βλεμματική επαφή εξάλλου είναι ένα από τα στοιχεία που αποδεικνύουν την έλξη και το ενδιαφέρον, κυρίως στα πρώτα στάδια της γνωριμίας.

Δες επίσης: Τι να προσέξεις αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος

2. Οι συζητήσεις σας κρατάνε ώρες- Ανεξήγητη έλξη

ζευγάρι συζητάει ανεξήγητη έλξη

Έχεις γνωρίσει ποτέ ένα άτομο με το οποίο να μπορείς να μιλάς για ώρες και να αναλύεις τα πάντα; Αν δε σου έχει συμβεί μη νιώσεις περίεργα αφού δεν είναι κάτι πολύ σύνηθες. Το να νιώσεις απευθείας οικειότητα με μια κοπέλα και να μην καταλαβαίνεις πως περνάει ο χρόνος όταν συζητάς μαζί της είναι κάτι τόσο γοητευτικό! Είναι μάλιστα αρκετό πολλές φορές για να σε κάνει να την θέλεις ή ακόμα και να την ερωτευτείς!

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι έχει ξενερώσει μαζί σου!

3. Το άγγιγμα σας σας ηλεκτρίζει

άντρα φιλάει χέρι γυναίκας

Το άγγιγμα λέει πολλά για τη χημεία που υπάρχει μεταξύ σας. Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα απλό άγγιγμα στον ώμο ή πιάσιμο χεριών, μερικές (σπάνιες) φορές η επαφή αυτή μπορεί να είναι σχεδόν ηλεκτρική! Μπορεί λοιπόν το συγκεκριμένο άτομο να μην ταιριάζει στις επιλογές που έκανες μέχρι τώρα αλλά όταν την αγγίζεις να νιώθεις αυτή την σπάνια και ανεξήγητη έλξη. Αξίζει αν σου συμβεί κάτι τέτοιο να διερευνήσεις περισσότερο τη μεταξύ σας σχέση αφού δεν πρόκειται για κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα!

Δες επίσης: 5 Tips για ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ

4. Καταλαβαίνεστε απόλυτα

άντρας γυναίκα χαμογελάν μπαρ ανεξήγητη έλξη

Με κάποιους ανθρώπους δε χρειάζεται να πεις πολλά κι όμως εκείνα καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοείς. Αυτή η ιδιαίτερη επικοινωνία, στην οποία δεν χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις και λεπτομέρειες, σε ξεκουράζει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σε καταλαβαίνουν. Αυτή η σπάνια έλξη είναι δύσκολο να αγνοηθεί αφού είναι δυσεύρετη και σημαντική!

Related Posts