άντρα φιλάει χέρι γυναίκας τριαντάφυλλα ραντεβού που δε θα ξεχάσει

5 Tips για ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ

by tzinav

Το ραντεβού, ακόμα κι αν η σχέση μετράει χρόνια, αποτελεί μια ευκαιρία για το ζευγάρι να περάσει ποιοτικό χρόνο παρέα και να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Ωστόσο, συχνά μετά από κάποιο καιρό τα ραντεβού μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μια ευχάριστη έκπληξη στην κοπέλα σου ή αν απλά θέλεις να εντυπωσιάσεις μια κοπέλα με την οποία βγαίνεις πρώτο ραντεβού τότε πρέπει να φτιάχνεις ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει.

Μια έξοδος με την κοπέλα σου ή με μια γυναίκα που σου αρέσει και ευελπιστείς να προχωρήσει η γνωριμία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Εφάρμοσε λοιπόν 5 tips για ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ!

Πως θα φτιάξεις ένα αξέχαστο ραντεβού!

 

1. Διάλεξε το κατάλληλο μέρος

άντρα φιλάει χέρι γυναίκας τριαντάφυλλα ραντεβού που δε θα ξεχάσει

Το μέρος του ραντεβού είναι πολύ σημαντικό καθώς μπορεί να καθορίσει την πορεία της βραδιάς. Φρόντισε λοιπόν να επιλέξεις σωστά και ανάλογα με τα γούστα σας! Αν για παράδειγμα είστε foodies πήγαινε την κοπέλα σε ένα μαγαζί με εγγυημένα καλό φαγητό που θα της αρέσει. Αντίστοιχα, αν είστε οπαδοί της ενέργειας τότε είναι καλύτερα να διαλέξεις κάτι άλλο κι όχι απλά ένα φαγητό ή ένα ποτό, όπου απλά θα κάθεστε.

Δες επίσης: Τι να της στείλεις στο πρώτο μήνυμα

2. Άσε στην άκρη τους περισπασμούς

κοπέλα πίνει άντρας μιλάει στο αυτί

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε στα ραντεβού είναι να μην δίνουμε όλη την προσοχή μας. Αν αυτή τη φορά θέλεις να φτιάξεις ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ τότε πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους περισπασμούς, όπως είναι για παράδειγμα τα κινητά σας. Μάλιστα, μπορείς να προτείνεις στην κοπέλα σου εξαρχής να κλείσετε ή έστω να βάλετε τα κινητά σας στο αθόρυβο και να τα γυρίσετε από την ανάποδη μεριά!

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να κερδίσεις μια ώριμη γυναίκα

3. Να είσαι περιποιητικός- Ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ

άντρας σερβίρει κρασί γυναίκα

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι gentlemen. Φυσικά δεν είναι πάντα εύκολο στην καθημερινότητα να είσαι σούπερ περιποιητικός. Ωστόσο, αν θέλεις ένα αξέχαστο ραντεβού ετοιμάσου να φροντίσεις την κοπέλα και να είσαι περιποιητικός μαζί της. Για παράδειγμα, αν βγείτε για φαγητό σέρβιρε την φαγητό και ποτό.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

4. Δείξε αυθεντικότητα

ζευγάρι μπαρ χαμογελάει

Ενώ συχνά στα ραντεβού, κυρίως στα πρώτα, προσέχουμε ώστε να βγάλουμε την καλύτερη πτυχή του εαυτού μας, ένα αληθινά καλό ραντεβού είναι εκείνο που και τα δύο άτομα είναι οι εαυτοί τους. Γι’ αυτό λοιπόν κι εσύ δείξε αυθεντικότητα στο ραντεβού κι άσε στην άκρη τις άμυνες σου και την προσπάθεια να εντυπωσιάσεις.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που σε απορρίπτουν οι γυναίκες!

5. Άνοιξε θέματα συζήτησης που δε συζητάτε συχνά

χαμογελαστό ζευγάρι γεύμα ραντεβού που δε θα ξεχάσει

Ένα αξέχαστο ραντεβού είναι εκείνο στο οποίο θα έρθετε πιο κοντά και θα επικοινωνήσετε ουσιαστικά. Και για να γίνει αυτό πρέπει να ανοίξεις θέματα συζήτησης πιο βαθιά, τα οποία προφανώς δε συζητάτε καθημερινά. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην πιάσετε γκρι θέματα που μπορεί να προκαλέσουν ένταση, αλλά πράγματα που θα βοηθήσουν να ανοιχτείτε.

Related Posts