Τι να προσέξεις αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος

by tzinav
άντρας αγκαλιάζει γυναίκα δουλειά

Το εργασιακό περιβάλλον αποτελεί ένα μέρος που σίγουρα γνωρίζεις πολύ κόσμο. Αν σου αρέσει μια κοπέλα που δουλεύετε μαζί τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν αρκετά περίπλοκα. Η πορεία αυτής της σχέσης είναι αβέβαιη αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος!

Το να έχεις αισθήματα για κάποια από τη δουλειά σου δεν είναι τόσο απλό και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς για να μη βρεθείς ούτε εσύ αλλά ούτε εκείνη σε δύσκολη θέση. Δες λοιπόν τι να προσέξεις αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος!

5 Συμβουλές αν σου αρέσει μια κοπέλα που δουλεύετε μαζί!

 

1. Μάθε ποια είναι η πολιτική της εταιρείας για το θέμα αυτό

άντρας γυναίκα κοιτάνε κάτι γελάνε αρέσει κάποια συνάδελφος

Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που είναι κάθετες στο θέμα της σχέσης μεταξύ συναδέλφων. Αν η εταιρεία είναι χαλαρή σε τέτοια θέματα τότε έχεις το πράσινο φως. Αν από την άλλη η εταιρεία σου “απαγορεύει” τέτοιες σχέσεις τότε το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να πνίξεις τα συναισθήματα σου αν αγαπάς τη δουλειά και την εταιρεία σου. Φυσικά υπάρχει η επιλογή να προχωρήσεις κρυφά, πράγμα που σίγουρα έχει μεγάλο ρίσκο! Για το λόγο αυτό, καλό είναι να μάθεις από την αρχή την πολιτική της εταιρείας σου.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι!

2. Μην δίνεις αφορμές για σχόλια- Tips αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος

άντρας γυναίκα χαμογελάνε δουλειά αρέσει κάποια συνάδελφος

Όσο κι αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος θα πρέπει να είσαι διακριτικός και να μην τραβάς τα βλέμματα όταν την προσεγγίζεις. Οι κραυγαλέες κινήσεις φλερτ είναι κάτι που θα δώσει αφορμές για σχόλια. Και υποθέτω ότι δε θα ήθελες να είσαι το θέμα συζήτησης στο γραφείο για έναν τέτοιο λόγο!

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να μη μπαίνεις στο friendzone!

3. Μη σχολιάζεις το ενδιαφέρον σου με άλλους συναδέλφους

άντρες συζητούν

Το να κάνεις γνωστό σε πολλούς πως νιώθεις για τη συνάδελφο σου είναι ένα τεράστιο don’t! Κι αυτό γιατί δεν ξέρεις ποτέ πόσο γρήγορα μπορεί το μυστικό σου να μεταδοθεί σε όλο το γραφείο! Αν έχεις ένα-δύο πολύ κοντινούς ανθρώπους στη δουλειά που πρώτα είναι φίλοι σου και μετά συνάδελφοι τότε είναι οκ να τους το εκμυστηρευτείς αλλά μην το συζητάς με οποιονδήποτε.

Δες επίσης: Πως να αντιμετωπίσεις την απόρριψη!

4. Μην κάνεις την κοπέλα να αισθανθεί άβολα

άντρας αγκαλιάζει γυναίκα δουλειά

Ένα πράγμα που πρέπει σίγουρα να προσέξεις είναι να μη φέρεις σε δύσκολη θέση την κοπέλα αν αποφασίσεις να προχωρήσεις και να την φλερτάρεις. Απαγορεύονται λοιπόν οι χειρονομίες και τα αγγίγματα ειδικά αν δεν έχεις πάρει το πράσινο φως από την κοπέλα. Πρέπει λοιπόν η προσέγγιση σου να είναι προσεκτική και διακριτική.

Δες επίσης: Πως να προσεγγίσεις μια πιο ώριμη γυναίκα!

5. Προσπάθησε να μην επηρεαστεί η παραγωγικότητα σου

άντρας δουλεύει λαπ τοπ αρέσει κάποια συνάδελφος

Όποια κι αν είναι η πορεία της προσέγγισης σου στην συνάδελφο σου να είσαι έτοιμος για το αποτέλεσμα και κυρίως να μην αφήνεις να επηρεάζει την πορεία σου στη δουλειά. Η παραγωγικότητα σου δε θα πρέπει να επηρεάζεται καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν αντιεπαγγελματικό.

Related Posts