ανδρικά γυαλιά ηλίου

3 Γυαλιά ηλίου που κάθε άντρας πρέπει να έχει!

by theman

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περισσότεροι τύποι γυαλιών ηλίου από ότι είναι οι ηλιόλουστες μέρες. Μια βόλτα στον οπτικό σου θα σε μπερδέψει σίγουρα, σε σημείο που δεν θα ξέρεις τι γυαλιά να αγοράσεις τελικά. Όπως και να το κάνουμε όμως πρέπει να έχεις ένα τουλάχιστον ζευγάρι γυαλιών για να προστατεύεις τα μάτια σου.

Αρχικά θα πρέπει να βρεις ποιο είναι το σχέδιο που ταιριάζει με το πρόσωπο σου. Τετράγωνο, στρόγγυλο, με γωνίες, μικρά ή μεγάλα. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει σε ζήτηση και τα γυαλιά καθρέφτες. Οπότε πριν επισκεφτείς το μαγαζί σκέψου τι ακριβώς θα ήθελες να δοκιμάσεις. Σίγουρα όμως θα πρέπει να έχεις ένα ζευγάρι από τα παρακάτω.

3 Τύποι γυαλιών ηλίου για κάθε άντρα!

Γυαλιά τύπου Aviator

γυαλιά τύπου aviatorΔες επίσης τα 10 καλύτερα Aviator γυαλιά ηλίου για άντρες!

Τα γυαλιά αυτού του τύπου είναι τα πιο κλασσικά γυαλιά που υπάρχουν. Έκαναν την εμφάνιση τους κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι πιλότοι των αεροπλάνων τα φορούσαν για να προστατευτούν από τον ήλιο. Το πιλοτικό τους σχήμα είναι που τα κάνει διαχρονικά

Ο τύπος aviator είναι ένας τύπος που ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπων. Είτε έχεις οβάλ, είτε μακρόστενο, είτε τετράγωνο σχήμα προσώπου, ένα τέτοιο ζευγάρι γυαλιών πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σου. Εάν πάλι τα ζυγωματικά σου βρίσκονται ψηλά, τότε η καμπύλη του φακού ίσως να μην σε βολέψει. Αλλά μην ανησυχείς. Απλά δες παρακάτω.

Αντρικά γυαλιά τύπου Wayfarer

αντρικά γυαλιά τύπου wayfarer

Το κόψιμο αυτών των γυαλιών έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του ’50. Αποτέλεσε το αγαπημένο αξεσουάρ πολλών αντρών στους αιώνες. Για αυτόν τον λόγο και είναι ένα από τα πιο διάσημα αντρικά γυαλιά. Τετράγωνο κόψιμο και πλαστική κατασκευή είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Ακριβώς επειδή είναι από πλαστικό, θα το βρεις σε πολλά χρώματα, εάν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασσικά μαύρα γυαλιά ηλίου. Ακόμη, μπορείς να τα βρεις και με διάφορα σχέδια, όπως γραμμές ή βούλες για πιο extreme εμφανίσεις. Τα γυαλιά αυτά ταιριάζουν σε άντρες με μακρόστενο πρόσωπο. Βέβαια επειδή πλέον υπάρχουν πολλές παραλλαγές τους, εύκολα θα βρεις να σου ταιριάζει κάτι.

Δες επίσης 6 χρήσιμες συμβουλές για τα αντρικά γυαλιά ηλίου!

Γυαλιά Clubmaster

γυαλιά clubmaster

Δες επίσης 20 αντρικά γυαλιά ηλίου για κάθε τσέπη!

Ένας συνδυασμός πλαστικού και μετάλλου που ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα. Είναι ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα κομψό αξεσουάρ για να προστατεύσεις τα μάτια σου. Στην αγορά θα το βρεις σε πολλά χρώματα και συνδυασμούς χρωμάτων φακού-σκελετού.

Αν και κατά γενική ομολογία ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, δένει υπέροχα με πρόσωπα που έχουν πιγούνι με γωνίες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο σκελετός δεν πηγαίνει γύρω από όλο τον φακό. Επομένως το γυαλί δείχνει πιο “ανάλαφρο” στο πρόσωπο.

Related Posts