Μόδα

Τα καλύτερα ανδρικά αθλητικά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου και ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν απολογισμό για τα καλύτερα ανδρικά αθλητικά παπούτσια. Πολλά διαφορετικά σχέδια, πάρα πολλά χρώματα, από μοντέρνη φόρμα μέχρι πιο κλασική, τα sneakers που έχουν μπει στη λίστα είναι πάνω από όλα άνετα.

Nike, Adidas, Jordan αλλά και New Balance, Salomon και Asics είναι μερικές από τις μάρκες που ξεχωρίσαμε για φέτος. Ας δούμε λοιπόν τη λίστα με τα καλύτερα ανδρικά παπούτσια.

1. Nike

Η Nike έδωσε για άλλη μια φορά σημασία σε χρώματα και πρωτότυπα σχέδια, παράλληλα με την άνεση. Πολύχρωμα μποτάκια και μονόχρωμα σχέδια αναδείχθηκαν τα καλύτερα κομμάτια της για φέτος. Η Nike είναι η πιο γνωστή εταιρία για αθλητικά παπούτσια παγκοσμίως. Αν και μένουν πιστοί σε συγκεκριμένα μοντέλα για χρόνια όπως αυτό της Nike Pegasus, παρουσιάζουν κάθε χρόνο νέες τεχνολογίες για να πετύχουν την τέλεια υποστήριξη του ποδιού. Μπορείς τις νέες παραλαβές σε Nike παπούτσια εδώ!

Δες ακόμα: Νέα ανδρικά ρούχα και παπούτσια Nike για το χειμώνα

2. Adidas

Ξεχωρίσαμε και εδώ τα καλύτερα ανδρικά αθλητικά για φέτος. Πιο παραδοσιακά χρώμα και σχέδια αλλά πάνω από όλα κατάλληλα για κάθε είδους άσκηση. Μπορείς να βρεις περισσότερα αθλητικά παπούτσια adidas εδώ!

Δες επίσης: 14 Οικονομικά ανδρικά αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο!

3. Air Jordan

Τα μποτάκια της σειράς είναι εξαιρετικά και ξεχωρίζουν για το φανταστικό τους στυλ και για την κομψότητά τους. Παπούτσια σε όλα τα χρώματα, με μοναδική εφαρμογή που είναι ιδανικά και για τους αρχάριους στη γυμναστική αλλά και για πιο προχωρημένους. Η εταιρία έχει επενδύσει σε πάτους με μαξιλάρι, ώστε να είναι μαλακοί όταν το πέλμα πιέζεται και με αφρό που θα αλλάξει ό,τι ήξερες μέχρι τώρα για τα αθλητικά.

Δες ακόμα: 4 Ανδρικά παπούτσια που καταστρέφουν τα πόδια σου!

4. Ανδρικά αθλητικά: New Balance

Η εταιρία έχει κρατήσει το κλασικό της στυλ αλλά τα παπούτσια της παραμένουν κομψά και ιδανικά για το γυμναστήριο. Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα για να στα παρουσιάσουμε. Βρες όλα τα σχέδια σε ανδρικά New Nalance εδώ!

Διάβασε ακόμα: 10+1 Παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε άντρας!

5. Λοιπές μάρκες

Ξεχωρίσαμε και κάποια παπούτσια που δεν ανήκουν στις παραπάνω μάρκες αλλά είναι μοναδικά.