Τα καλύτερα ανδρικά αξεσουάρ!

by theman

Τα αξεσουάρ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην εμφάνισή σου. Είναι γνωστό ότι με τα σωστά αξεσουάρ μπορείς να ανεβάσεις κατά πολύ το ντύσιμό σου. Είναι αυτά που συμπληρώνουν την εμφάνιση και δείχνουν στους υπόλοιπους ότι έχεις ασχοληθεί και σου πήρε χρόνο για να φτιάξεις σωστά το ντύσιμό σου.

Μπορεί όμως να δουλέψουν εντελώς εναντίον σου αν δεν τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Μπορούν πολύ εύκολα να καταστρέψουν όλο το ντύσιμο που με τόσο κόπο βρήκες και συνδύασες. Γι αυτό έχω να σου δώσω μερικές συμβουλές, για να μπορέσεις να συνδυάσεις τα αξεσουάρ σου σωστά.

Οι τάσεις της μόδας στα ανδρικά αξεσουάρ!

 

Ανδρικά βραχιόλια

andrika vraxiolia

Δες επίσης 9 Αντρικά ρούχα & αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις και τον Χειμώνα!

Τα βραχιόλια είναι ένα από τα κορυφαία αξεσουάρ που θα συνεχίσουν για να υπάρχουν. Αν δεν φορούσες βραχιόλια πιο πριν, τότε είναι η ευκαιρία σου να ξεκινήσεις να φοράς. Μπορείς να συνδυάσεις ένα βραχιόλι με οποιοδήποτε τύπο ντυσίματος κι αν επιλέξεις. Από το καθημερινό μέχρι και το κλασσικό ντύσιμο.

Αν η επιλογή ρούχων που έχεις κάνει είναι κοστούμι και γραβάτα σε καθημερινή βάση,  μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μεταλλικό βραχιόλι, όπως μια ασημένια αλυσίδα ή ένα με χάντρες και μεταλλικές λεπτομέρειες. Αν είσαι πιο πολύ casual τύπος στο θέμα ντυσίματος, μπορείς να πάρεις ένα macrame βραχιόλι ή  ένα από δέρμα με άγκυρα ή χάντρες στο αγαπημένο σου χρώμα.

Ανδρικά ρολόγια

moda andrika aksesouar 2019

Δες επίσης τι πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις το πρώτο σου ρολόι!

Τα ρολόγια χειρός έχει σταματήσει να αναφέρετε σαν μόδα, καθώς δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Θεωρούνται πλέον το λιγότερο απαραίτητα. Ένα ρολόι λέει πολλά για το τι άνθρωπος είσαι και για τον τρόπο ζωής σου. Κάποιοι προτιμούν να έχουν 1 καλό ρολόι και να το χρησιμοποιούν σε όλες τις περιστάσεις. Άλλοι επιλέγουν να έχουν πολλά ρολόγια και να επιλέγουν το κατάλληλο ανάλογα με την περίσταση.

Ένα καθημερινό ρολόι θα πρέπει να είναι όσο πιο απλό γίνεται και να είναι εύκολο να συνδυαστεί με τα καθημερινά σου ρούχα. Το χρώμα θα πρέπει να είναι ουδέτερο και το καντράν του δεν χρειάζεται να έχει πολλά πράγματα παρά μόνο το κλασσικό ρολόι για να βλέπεις την ώρα.

andrika rologia

Δες επίσης 6 Αξεσουάρ που κάθε άνδρας με στυλ πρέπει να προσέξει!

Από την άλλη, αν χρειάζεσαι ένα ρολόι για μια πιο επίσημη εμφάνιση θα πρέπει να δώσεις πολύ βάση στις λεπτομέρειες. Τα ρολόγια skeleton θα φορεθούν πολύ και είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ο λόγος που τα επιλέγουν πολλοί άντρες είναι γιατί φαίνονται να είναι ιδιαίτερα πολυτελή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα συνδυάσεις με φθαρμένα τζιν.

Ανδρικά δαχτυλίδια

daxtulidia antres moda

Τα δαχτυλίδια σε έναν άντρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το μοναδικό δαχτυλίδι που θα πρέπει να φορέσει ένας άντρας είναι αυτό του γάμου του. Ευτυχώς όμως, πολλοί άντρες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι τα δαχτυλίδια δεν είναι ένα καθαρά γυναικείο αξεσουάρ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τα δαχτυλίδια, είναι να διαλέξεις κάποια που να ταιριάζουν με το βραχιόλι σου. Δες ακόμη τα 5 καλύτερα ανδρικά κοσμήματα & πως να τα φορέσεις!

Related Posts