Τα 5 καλύτερα ανδρικά κοσμήματα & πως να τα φορέσεις!

by theman

Τα κοσμήματα έχουν συνδυαστεί κατά κύριο λόγο με τις γυναίκες. Στις μέρες μας, όμως, η βιομηχανία αυτή έχει επεκταθεί και στα ανδρικά κοσμήματα, με τους άντρες να φοράνε ολοένα και περισσότερα αξεσουάρ στις εμφανίσεις τους.

Από ρολόγια και μενταγιόν μέχρι και δαχτυλίδια και βραχιόλια, τα ανδρικά κοσμήματα έχουν μπει στη ζωή των ανδρών για να δώσουν μια διαφορετική νότα στο σύνολο τους.

 

Ανδρικά κοσμήματα & αξεσουάρ

 

Ανδρικά μενταγιόν

andrika mentagion

Τα κολιέ και τα μενταγιόν είναι ένα κόσμημα που το φοράνε κατά κύριο λόγο οι γυναίκες. Ωστόσο, μερικές κομψές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το στυλ και το μήκος της αλυσίδας, μπορούν να κάνουν αυτά τα κοσμήματα ένα μοναδικό ανδρικό αξεσουάρ.

Η καλύτερη λύση για αυτή την κατηγορία κοσμημάτων είναι να επιλέξεις ένα minimal μενταγιόν. Η ασημένια αλυσίδα είναι η πιο ασφαλής επιλογή για τους άνδρες. Για να αναδείξεις το κρεμαστό σου μπορείς να το φορέσεις επάνω από ένα απλό T-shirt.

Ανδρικά δαχτυλίδια

andrika daxtylidia

Πολλές εταιρείες επικεντρώνουν τις κολεξιόν τους στα ανδρικά δαχτυλίδια. Ο αριθμός των δαχτυλιδιών που θα επιλέξεις να φορέσεις εξαρτάται αποκλειστικά από το στυλ σου. Αν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεις να φορέσεις δαχτυλίδι, τότε καλό θα ήταν να φορέσεις μόνο ένα σε κάθε χέρι. Όσο για το χρώμα τους; Προσπάθησε να το ταιριάξεις με το χρώμα του ρολογιού σου για να μην “φορτώσεις” την εμφάνιση σου.

Ανδρικά βραχιόλια

andrika vraxiolia

Και τα βραχιόλια μπορούν να ανανεώσουν το σύνολο σου με τον καλύτερο τρόπο. Καλό θα ήταν να συνδυάσεις το χρώμα του βραχιολιού σου με το χρώμα που έχει το ρολόι σου, ακόμη κι αν δεν τα φοράς στο ίδιο χέρι. Ο συνδυασμός των χρωμάτων στα αξεσουάρ θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Ανδρικά ρολόγια

andrika rologia

Ένα από τα βασικά αξεσουάρ των ανδρών είναι τα ρολόγια. Τα ρολόγια είναι πρακτικά ενώ παράλληλα δίνουν άλλο κύρος στην εμφάνιση σου. Ευτυχώς υπάρχουν διάφορες επιλογές στην αγορά για να διαλέξεις το κατάλληλο ρολόι για εσένα.

Δε χρειάζεται να αγοράσεις ένα ακριβό ρολόι. Μπορείς να αγοράσεις μερικά φθηνότερα ρολόγια που έχουν διαφορετικό στυλ ώστε να μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση ή μπορείς να αγοράσεις ένα πιο ακριβό αλλά διαχρονικό ρολόι, το οποίο θα μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα ρούχα σου.

Δες εδώ τα 15 πιο στυλάτα ανδρικά ρολόγια που μπορείς να έχεις.

Ανδρικά σκουλαρίκια

andrika skoylarikia

Ολοένα και περισσότεροι άντρες αποφασίζουν να φορέσουν σκουλαρίκια. Μπορείς να τα φορέσεις και στα δύο ή μόνο στο ένα αυτί σου. Μια ωραία επιλογή για τους άντρες είναι τα σκουλαρίκια stud.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να φορέσεις σκουλαρίκια αν εργάζεσαι σε γραφείο!

Τα ανδρικά κοσμήματα και αξεσουάρ δε χρειάζεται να είναι περίπλοκα. Προσπάθησε να τα διατηρήσεις όσο πιο απλά και minimal γίνεται.

Related Posts