Μόδα

20 Πολύ κομψά ανδρικά outfits που πρέπει να αντιγράψεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ανδρική μόδα είναι όπως και η γυναικεία πολύ σημαντική για την εικόνα μας και την πρώτη εντύπωση που δίνουμε στους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει να φοράμε κάτι απλώς επειδή είναι μοδάτο αλλά να φοράμε αυτό που μας ταιριάζει και είναι σε αρμονία με το στυλ, το σωματότυπο και την προσωπικότητα μας. Τα κομψά outfits λοιπόν είναι στην κορυφή των προτιμήσεων διαφόρων influencers μόδας ανά τον κόσμο.

Έτσι και για τον Andres Novais Zenera που έχει το δικό του κοινό στο Instagram το κομψό ντύσιμο είναι το στοιχείο του. Έτσι παρακάτω θα δεις 22 ντυσίματα που μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Δες επίσης Τα 24 πιο καλαίσθητα ντυσίματα διάσημων αντρών!

20 Κομψά ντυσίματα για να ξεχωρίσεις!

Κομψό street style ντύσιμο

Το street style είναι το απόλυτο ντύσιμο. Με αυτό μπορείς να κυκλοφορήσεις από το πρωί ως το βράδυ και να δείχνεις πάντα ωραίος και άνετος! Οι ιδέες για να κάνεις ένα τέτοιο ντύσιμο είναι πολλές και σίγουρα μπορείς να πάρεις έμπνευση από τα ντυσίματα του συγκεκριμένου influencer για να δείχνεις παράλληλα πολύ κομψός!

Κομψό outfit με sneakers

Τα sneakers παλιά δεν συνδυάζονταν τόσο άψογα με όλα τα στυλ. Η αύξηση όμως στελεχών σε εταιρείας πολύ νεαρότερης ηλικίας έφερε την επανάσταση στη μόδα. Οι ρυθμοί άλλωστε της πόλης είναι γρήγοροι και απαιτούν γρηγοράδα και άνεση! Αυτό μπορούν να το προσφέρουν τα sneakers και με τους σωστούς συνδυασμούς κάνουν κάθε ντύσιμο μοναδικό!

Αντρικό ντύσιμο με παλτό

Η κομψότητα είναι ποιοτική και αναγκαία για να δείξεις πτυχές του χαρακτήρα σου και να κερδίσεις άμεσα τις εντυπώσεις. Τα σακάκια και τα παλτό δίνουν σε ένα outfit την κομψότητα που χρειάζεται! Δες επίσης Νέα outfits με ρούχα και αξεσουάρ για αντρικό ντύσιμο!

Ντύσιμο με μπουφάν

Το να αποφασίσεις να φορέσεις μπουφάν αντί για σακάκι μπορεί να είναι μία σωστή απόφαση για το look σου εφόσον συνδυάζεται με ρούχα κομψά και περιποιημένα. Και επειδή τους κρύους μήνες του χρόνου το μπουφάν χρειάζεται μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με το στυλ σου τόσο ένα φαρδύ μπουφάν όσο και δερμάτινο! Δες επίσης Μοναδικά μοδάτα και οικονομικά αντρικά ρούχα!