Μόδα

Μοντέρνα αντρικά πορτοφόλια για κάθε ηλικία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το πορτοφόλι αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε άντρα. Σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τα χρήματα αλλά και τις κάρτες σου ενώ μπορείς να το έχεις μαζί σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Όλοι οι άντρες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, χρειάζονται διάφορα αξεσουάρ για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση τους και το πορτοφόλι δε θα έπρεπε να λείπει από τις επιλογές κανενός.

 

Ανδρικά πορτοφόλια για κάθε περίσταση

 

Δίπτυχα πορτοφόλια για άνδρες

Μπορείς να βρεις ανδρικά πορτοφόλια σε διάφορα χρώματα και υφές για να ταιριάξουν με κάθε σου σύνολο. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις το πορτοφόλι για μια καθημερινή εμφάνιση, τότε τα πορτοφόλια από καμβά είναι η ιδανικότερη επιλογή για εσένα. Αν, όμως, ψάχνεις κάτι πιο κομψό, οι δερμάτινες επιλογές είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Τα δερμάτινα πορτοφόλια αποτελούν μια καλή επένδυση για κάθε άντρα καθώς έχουν την τάση να διαρκούν περισσότερο και να είναι καλής ποιότητας. Κάθε εταιρεία έχει να σου κάνει διαφορετικές προτάσεις για να βρεις την σωστή επιλογή για εσένα. Μπορείς να βρεις όλα τα αυτά τα ανδρικά πορτοφολάκια εδώ!

Stand-up πορτοφόλια για άνδρες

wallet man

Εκτός από το κλασικό στυλ του πορτοφολιού, πολλοί άντρες επιλέγουν και τα stand-up πορτοφόλια, τα οποία μπορεί να είναι δίπτυχα ή τρίπτυχα. Τα απλά σχέδια τους βοηθάνε ώστε να μη βαρεθείς το πορτοφόλι σου γρήγορα. Εδώ μπορείς να βρεις και πορτοφόλια με φερμουάρ για περισσότερη ασφάλεια στα προσωπικά σου είδη.

Όλα τα πορτοφόλια θα τα βρεις σε κλασικά χρώματα χωρίς, όμως, να λείπουν και μερικές πιο ιδιαίτερες επιλογές. Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω προϊόντα στο modivo.gr.

Αν πιστεύεις ότι τα πορτοφόλια δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για τους άντρες, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Είναι τόσο σημαντικά όσο και μια καλή δερμάτινη ζώνη ή μια τσάντα. Σίγουρα όταν αγοράζεις ένα πορτοφόλι παραμένεις με αυτό για αρκετό καιρό. Ανεξάρτητα με τα χρήματα που έχεις μέσα σε αυτά, ωστόσο, το πορτοφόλι σου μπορεί να φανερώσει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Δες επίσης τα 15 καλύτερα ανδρικά πορτοφόλια!